Horoskopy od 06-05-2013 do 12-05-2013

Týdenní horoskop věštírny Měsíční kočka
devatenáctý  týden roku 2013

1. Beran – čekejte, že nyní vás čeká docela dost práce, ale zároveň byste měli být odměněni za svou píli z předchozích měsíců. Pozor na rozhazovačnost. Nyní budete muset opravdu hodně bojovat o pozornost opačného pohlaví. Ale pak to bude stát za to.  Zdraví teď by mělo být celkem slušné, ale vaše tělo má na víc a chtělo by nějakou výzvu.

2. Býk – nové nápady budou spojené se starými chybami, pokuste se více pamatovat na minulost a aplikovat ji na práci v tomto týdnu. Jinak skončíte v bludném kruhu. Pokud se s partnerem hádáte již delší dobu, horoskop doporučuje, abyste ukončili tichou domácnost či každodenní spory a vytáhli ruku ke smíru. Druhá strana vás příjemně překvapí. Energie by mělo být dost, ale pozor, pokud jste lenošili v minulých týdnech, může vám rychle dojít.

3. Blíženci – na začátku týdne zhodnoťte plán na následujících pět dní a najděte věci, které je možno o pár dní odložit. Jinak se vám nepodaří zvládnout nával povinností, který vás nyní čeká. V lásce popřemýšlejte o tom, co má smysl a budoucnost a učiňte konečně odvážné rozhodnutí. Nyní byste měli začít cítit jistou dávku únavy, pár dní odpočinku to vyřeší.

4. Rak – tento týden je skvělý pro různé pracovní rozhovory a smlouvání o budoucnosti. Bylo by dobré to využít. V lásce čekejte nečekané v těch nejzvláštnějších místech a nejdivnějších situacích. Jestli sníte o tom shodit pár kilo, tento týden je určitě dobrý pro různá radikální řešení, ale vše bude záležet na tom, jak budete důslední a kolik budete schopno obětovat.

5. Lev – připravte se na větší výdaje. Je docela možné, že peněženku nezavřete až do neděle, ale na druhou stranu vše by měly být investice do budoucnosti, které se velmi rychle začnou splácet. Pokud máte problémy ve vztahu, jejichž základem je neschopnost domluvy, zkuste si každý konflikt probrat znovu a podívat se na něj z jiného úhlu. Zdraví by mělo být ok, ale počítejte se zvýšenou podrážděností.

6. Panna – pokud máte nějaké zajímavé pracovní či finanční nápady, nebojte se je říci světu. Dá vám zelenou a ještě vás podpoří. Vyberte co nejlepší spolupracovníky a budoucnost je zaručena. Budete velmi atraktivní pro opačné pohlaví, dá se toho využít pro malý flirt, ale může z toho být i začátek opravdu velké lásky. Prohlédněte si spíž a ledničku a zlikvidujte to, co vašemu zdraví škodí.

7. Váhy – práce bude tento týden velmi silně kolidovat s rodinnými záležitostmi a vašimi osobními zájmy. Nemůžete jedno obětovat druhému, hledejte co nejrozumnější kompromis. Otevřený rozhovor (pokud možno v romantické atmosféře a při svíčkách) vám podle horoskopu vyřeší spoustu problémů ve vztahu či citovém životě. Jaro v plném proudu se projeví na skocích vaší formy.

8. Štír – pokud možno udělejte si pořádek v papírech a různých úředních záležitostech, které jste odkládali na poslední chvíli a nebo úplně ignorovali. Jestli se rozhodujete výrazně změnit něco ve svém vztahu či osobním životě, není to vůbec špatný nápad. Jen si dejte pozor na city druhých osob. Budete trochu nervóznější a rozčílí vás i banality, vyhýbejte se stresu.

9. Střelec – sázejte na týmovou práci a společné výsledky. Pokud budete jet jen na své vlastní triko, výhody budou pouze krátkodobé. Větší výdělek dosáhnete díky nalezení dobrého parťáka. Láska by tento týden neměla tryskat plnými proudy, ale partnerské vztahy ocení teplo rodinného krbu. Jarní slunce přináší také trochu únavy, doženete to pravidelným spánkem.

10. Kozoroh – někdy je nutno některé záležitosti vyřešit silou bez ohledu na to, co si o tom myslí lidé kolem vás. Přeci jen v práci jde hlavně o vaši budoucnost. Nebojte se ostrých loktů. Chcete se cítit šťastní z každé chvilky svého života? Nebojte se projevit své city. Popřemýšlejte o tom, jestli jste náhodou během zimy nezačali trošku lenošit. Vše se dá změnit.

11. Vodnář – čeká vás hodně pracovních povinností a jen chuť a dobrá nálada vám rozhodně tento týden stačit nebudou. Podle horoskopu byste měli obětovat i trochu svého volného času, aby vše bylo úplně dokonalé. Ve vztazích vás čekají nějaké menší spory, ale může to vše být jen o názorových rozdílech, pokud se nerozhodnete pro boj. Dávejte si pozor na silnici a také se vyhýbejte špičatým předmětům.

12. Ryby – budete muset najít nějaký nový způsob jak prorazit. Lidé kolem si už zvykli na vaše chování a postupy a tak vše co děláte, považují za samozřejmost. A tím pádem také výrazně hůře oceňují, i kdyby to mělo být sebelepší. Ve svém vztahu (či opuštěnosti) leccos můžete změnit. Ale bude to vyžadovat trochu ostřejší vyřídilku. Pozor na krk a hlasivky.