Horoskopy od 29-04-2013 do 05-05-2013

Týdenní horoskop věštírny Měsíční kočka
osmnáctý  týden roku 2013

1. Beran – tento týden se starejte hlavně o prezentaci své vlastní osoby. Občas ten první názor je ten nejdůležitější a mnoho lidí soudí jen po vnějšku. Získáte hodně bodů zadarmo a pokuste se je překovat na finanční úspěch. S tím bude spojen i případný úspěch v lásce, máte možnost uzavřít nová přátelství, která se mohou změnit i na něco více. Vaše fyzická forma by vám rozhodně neměla házet klacky pod nohy.

2. Býk – odbornost a energie jsou nyní to nejdůležitější. Pokud se vám bude zdát, že nemáte dost sil a nápadů, klidně se v práci opřete o někoho, kdo tentokrát má navíc. Výdaje omezte jen na věci spojené s domácností, potěšení financujte až na konci víkendu. Vychutnejte si první máj. Je to tradice a opravdu jde o lásky čas. Pokud si nenecháte kazit náladu, zdravotně a psychicky bude váš týden super.

3. Blíženci – pokud v práci nasadíte všechny síly a navzdory velkému pokušení se vyhnete lehkomyslnosti a nepozornosti, tento týden by měl podle horoskopu patřit k nejlepším za poslední týdny a možná i měsíce. Možná začnete malinko přemýšlet o tom, jestli pomluvy ohledně vašeho vztahu nemají nějaké zdravé jádro. Nemá smysl si kazit partnerský vztah. Hlídejte si spánek a také aktivní odpočinek na čerstvém vzduchu.

4. Rak – o svou pozici v práci musíte více bojovat. Bohužel nic nepřichází jen tak samo od sebe. Pokud podceníte konkurenci, velmi nepříjemně to pocítíte na vlastní peněžence. Pokud možno se pokuste co nejvíce pracovat nad harmonickým vztahem a ideální domácností. Pak začátek května bude opravdu nádherný. Hlídejte si játra a žlučník.

5. Lev – od pondělí se věnujte hlavně složitým problémům. Drobnosti lze dořešit vždy, ale tady je nyní vaše slabina, která může vycházet někdy i ze zbytečné ležérnosti či pohodlnosti. Partnerské vztahy by měly prožít klidnější týden, který bohužel bude plný různých rodinných povinností. Single nemusí sedět doma, nic zajímavého je tam nečeká. Dejte si pozor na jídlo, máte nyní slabší žaludek.

6. Panna – od začátku týdne by před vámi měly být velké výzvy a mnoho zajímavých možností. Ale nesmíte podcenit i každodenní povinnosti a také mezilidské vztahy. Ty budou důležité i v lásce. Nesmíte jít přes mrtvoly, více lze vyřešit úsměvem a upřímným rozhovorem. Nepřetěžujte organismus, a to ani fysickou aktivitou, ale ani jídlem či kofeinem.

7. Váhy – pokud možno nic neodkládejte na tak zvané zítra. Máte teď dost sil a nápadů, aby se vše dalo zvládnout hned. Pokud se vám začnou vršit minulé povinnosti, začnete dělat čím dál tím více chyb. Podle horoskopu na vás přijde hádavá nálada, která může výrazně komplikovat jak život v partnerském vztahu, tak i případné hledání nových známostí. Není pomalu čas na návštěvu zubaře?

8. Štír – povinnosti vás tento týden budou opravdu dost otravovat a na vině nebude vaše nálada, ale fakt, že jsou opravdu dost nudné. Je to nutné překousnout. Pro single je následujících sedm dní ideální čas, kdy mohou využít své charisma. Pro opačné pohlaví bude vaše přitažlivost opravdu „májová.“ Prevence je základ zdraví, hlídejte si dostatečný přísun antioxidantů.

9. Střelec – pokud musíte spolupracovat s větším kolektivem, vyhýbejte se konfliktním situacím a zákulisním pletkám. Nikdy nevíte, kdy budete potřebovat pomocnou ruku, kterou by zrovna mohl podat ten nejvíce ponižovaný či vysmívaný. Možná se objeví nová známost, zajímavý flirt nebo opravdu velká láska. V partnerských vztazích přijde jarní oživení. Mohou vás bolet klouby, ramena nebo ploténky.

10. Kozoroh – konečně dostanete nabídku, která může výrazněji změnit vaše příjmy nebo práci. Možná to nebude na začátku lehké, ale efekt opravdu za to stojí. V domácnosti se pokud možno vyhýbejte debatám o práci a povinnostech, využijte svátek a víkend k posílení rodinných vazeb. Větší pozor by si měli dát ti Kozorozi, které trápí nějaká alergie.

11. Vodnář – vyhýbejte se sporům s nadřízenými nebo s obchodními partnery, kteří tahají za ten tlustší konec lana. Ne každou bitvu je nutno vyhrát, někdy více vyděláte na strategickém ústupu. Pro lásku bude nyní ideální nejen první máj, ale také celý víkend. Vaše svaly a šlachy nemusí vydržet úplně vše, trochu si hlídejte pravidelný životní rytmus.

12. Ryby – měli byste mít opravdu dobré nápady, které by mohly výrazně zlepšit vaši finanční situaci. Ale nesmíte je držet jen v hlavě, tento týden je nutno začít s realizací a tu musíte podpořit silnou dávkou sebejistoty. Budete toužit po pravé lásce a v partnerských vztazích po  těch krásných chvilkách, které byly kdysi na začátku. Více spěte a vyhýbejte se stresovým situacím.