Horoskopy od 22-04-2013 do 28-04-2013

Týdenní horoskop věštírny Měsíční kočka
sedmnáctý  týden roku 2013

1. Beran – tento týden bude podle horoskopu docela nabitý. Povinností by mělo být hodně, ocenění bohužel nečekejte. Přinejmenším ne hned, později se efekty vaší práce přeci jen projeví. Pokuste se najít novou cestičku ke svému partnerovi, díky tomu vaše láska v jarním období rozkvete. Zdraví by mělo být v pořádku, čas udělat něco pro krásu.

2. Býk – máte možnost zahájit nějakou menší pracovní revoluci. Následujících pět pracovních dnů je ideálních pro velké změny, které byste měli iniciovat. Podle horoskopu bude tento týden plný lásky. Ocení to jak ti, co jsou v partnerském vztahu, tak i single, kteří mají šanci změnit svůj stav. Energie byste měli mít dost i na nějakou malou sportovní aktivitu navíc.

3. Blíženci – úspěchy se budou střídat s neúspěchy. Tento týden bude jako houpačka, nepřeváží ani jedna strana, ale intenzita se bude postupně zmenšovat. Samozřejmě pod podmínkou, že se nebudete schválně odrážet. Jestli cítíte, že váš vztah je momentálně v krizi, pokuste se trošku méně tlačit na pilu a více se věnovat svým věcem. Musíte trochu více odpočívat, pozor na silnici – za volantem i jako chodec.

4. Rak – úspěch v práci nebo podnikání vám zajistí diplomacie a schopnost předělat své nepřátele na nejlepší spojence (a může to být i proti jejich vůli, chce to jen trošku manipulace). Single budou pro opačné pohlaví opravdu velmi přitažliví, jen je nutno občas některé rozjeté věci brzdit. Trpělivost přináší ovoce. Pokuste se udržet co nejvíc v klidu, stres bude vaším největším nepřítelem.

5. Lev – v práci můžete opravdu velmi dobře uspět. Má to jen jednu podmínku, musíte si promyslet vše, co chcete předložit jako vlastní iniciativu. Zatím má malé mouchy, které nepřející lidé zneužijí. Pokud chcete přitáhnout pozornost opačného pohlaví, postupujte opatrně, vyzývavost či přímo malé provokace jen znechucují. Vaše fysická forma se bude střídat, je to známka, že byste měli trochu více odpočívat a najít způsob jak „dobít baterky.“

6. Panna – nejvíce starostí vám tento týden budou dělat finance. Výdaje, příjmy, to vše je nutno vyvážit a vůbec to nebude jednoduché. Pokud možno se vyhýbejte půjčování peněz, počkejte týden a podmínky budou lepší. Single by měli přestat s nerozhodností. Jejich život se nezmění, pokud nebudou schopni říci jasné ano nebo ne. Během pracovní části týdne nabírejte energii a o víkendu vypusťte ventily.

7. Váhy – v práci se věnujte vysvětlování nějakých neporozumění z minulosti, aby vám neházely klacky pod nohy i v následujících týdnech. Pokud uvidíte dobrou nabídku, nepřemýšlejte a kupujte. City tento týden nebudou až tak důležité, ale to neznamená, že se budete nudit. Je sice jaro, ale pořád můžete cítit dozvuky zimy. Choďte co nejvíce na vzduch.

8. Štír – budete zavaleni různými drobnými povinnostmi. Bude vás to sice lákat, abyste řešení odložili na později, ale podle horoskopu to opravdu není dobrý nápad. Nové známosti na obzor, v partnerských vztazích trochu hádek a ještě více lásky. Měli byste mít dobrou formu, ale nezapomínejte na odpočinek, protože ze železa byli jen soudruzi v SSSR.

9. Střelec – místo rychlých rozhodování se spíše snažte hledat společná řešení. Pozor, tento týden budete mít výrazně větší výdaje. Je lepší hlídat výdaje hned od pondělí. Tmavé světlo způsobuje, že některé osoby jsou atraktivnější než je to potom ve skutečnosti. Dejte si pozor na zábavách. Pokuste se být na vzduchu co nejčastěji, i po práci je čas na malou procházku.

10. Kozoroh – v tomto týdnu věnujte více času pozorování vašeho okolí a teprve podle jeho reakcí se rozhodujte, co udělat a kam směrovat své finance. Budou vás lákat, ale je to jen zpěv sirén. Pokud nemáte partnera, pořádně se rozhlédněte kolem sebe, občas se štěstí skrývá i pod příslovečnou kupkou hnoje. Sníte o skvělé postavě? Co takhle pro to začít něco dělat.

11. Vodnář – na vaší pracovní cestě bude nyní podle horoskopu trochu více různých překážek, ale žádná z nich by neměla být nepřekonatelná. Nesmíte se při prvním malém neúspěchu znechutit. Ve vztahu se vyhýbejte situacím, které by mohly vyvolat žárlivost a pokuste se partnera kontrolovat trochu méně než obvykle. Hrozí vám nějaké menší zranění, ale mělo by být jen povrchní.

12. Ryby – budete muset upravit nějaké plány a pokud možno si vyhraďte trochu více času na čtvrtek a pátek, které by měly být pro Ryby pracovně nejnáročnější. Komplexy nezmizí pod vrstvou makeupu nebo pod značkovým oblečením, na prvním místě musíte věřit sami sobě a uvidíte, že najít partnera není tak těžké. Nemusíte se tolik šetřit, nyní byste měli podle horoskopu mít sil dostatek i na příslovečné přenášení hor.