Horoskopy od 15-04-2013 do 21-04-2013

Týdenní horoskop věštírny Měsíční kočka
šestnáctý  týden roku 2013

1. Beran – vaší pracovní pozici by nic nemělo hrozit, můžete nyní trochu roztáhnout křídla. Tento týden bude ideální pro pracovní výjezdy. Jaro ve vás probudí chuť na lásku. Řekněte to partnerovi a pokud ho nemáte, jděte tam, kde je zvýšená šance na malý flirt. Psychická forma bude dobrá u fyzické budou trošku pokulhávat plíce a svaly.

2. Býk – možné je povýšení a nebo nějaká zajímavá finanční prémie. Pokud jste chtěli ve firmě trošku lepší pozici, nyní je nutno tlačit více na pilu a vše se vám podaří. V trvalých svazcích jaro konečně ukáže svou sílu. Single musí počítat s menšími problémy ve výběru toho správného či správné. Každý sluneční den bude pro vás znamenat lepší náladu a více energie. Neseďte během nich doma.

3. Blíženci – čekají vás nové výzvy a velmi zajímavé povinnosti. Nachystejte se hlavně na středu a čtvrtek, kdy budete mít sice více práce, ale její výsledky budou hodně ovlivňovat vaši budoucnost. Podle horoskopu vás čeká nějaké zajímavé setkání s někým, kdo kdysi pro vás byl velmi důležitý. V partnerských vztazích bude převažovat teplo rodinného krbu. Váš organismus by přivítal malou změnu jídelníčku.

4. Rak – pracovní povinnosti budou od vás vyžadovat určitou dávku sebeobětování. Navíc byste se měli přizpůsobit požadavkům někoho, kdo vám příliš nesedne. Je nutno zatnout zuby. Máte vyšší šanci na nové známosti, některé z nich mohou výrazně ovlivnit další měsíce a možná i roky. Pokuste se trochu více hýbat, dbejte hodně o páteř.

5. Lev – osud nejvíce přeje nyní různým radikálním změnám, jako je nová pracovní pozice nebo dokonce úplná změna práce či obchodních partnerů. Důležitá je odvaha a přesnost. V citech budete mít potřebu hledat chybu hlavně u sebe, sebekritika není úplně špatná, ale nyní pro ni nemáte důvod. S příchodem jara vám budou trochu více hrozit infekční onemocnění.

6. Panna – koncentrujte se hlavně na učení a případně na rozvoj kariéry a získávání dalších známostí. Nevyhýbejte se setkáním s lidmi, kteří vám nejsou milí. I od nich může něco kápnout. Tento týden bude podle horoskopu nejlepší, když se vyhnete bohatému společenskému životu a koncentrujete se hlavně na rodině. Nevyhýbejte se lékaři, malé problémy dokáže vyřešit dříve, než ohrozí vaše zdraví.

7. Váhy –  pracujte na nějaké menší novince, kterou budete moci ovlivnit své okolí. Jen nic neprozrazujte dopředu, očekávání by byla příliš vysoká a to se může vymstít. Se svou láskou buďte každou volnou chvilku, takové týdny, jako bude tento, se zase tak často neopakují. Nemoci by se vám měly vyhýbat, ale to neznamená, že byste měli bláznit se svou životosprávou.

8. Štír – budete hodně kreativní, což se určitě hodí všem, kteří přemýšlejí o nějakých změnách. Pokud plánujete udržení stávající situace, raději zapomeňte na své nápady a věnujte se jen každodenním maličkostem. Budete mít chuť flirtovat, ale nyní je lepší brzdit a držet se jen vrabce v hrsti. Krásní holubi na střeše uletí. Nezapomínejte na relax a hlavně poslouchejte své tělo.

9. Střelec – buďte hodně rozhodní, váhavost se vám nyní nevyplatí, bude vás stát nemalé peníze. Na ty si raději nyní dávejte více pozor a pokud možno hlídejte všechny, i ty nejmenší, výdaje. Nevěřte sladkým komplimentům a medovým úsměvům, láska by se měla opírat na konkrétních záležitostech a ne jen na létání v oblacích. Vyhýbejte se větší fysické zátěži, vaše tělo nevydrží vše.

10. Kozoroh – práce z minulých týdnů by měla konečně přinášet výraznější efekty. Ještě není čas na otevírání šampusu, ale rozhodně byste měli pocítit závan optimistického větru. Dobrý týden na běhání po úřadech. Ve vztazích se vám nebude chtít poslouchat rozum a občas si díky tomu zahrajete s ohněm. Ale vše by mělo být nakonec v pořádku. Vaše forma by měla být v pořádku, jen se vyhýbejte sebelítosti a depresím.

11. Vodnář – pozor na nadměrnou sebejistotu. V dnešní době je to velmi důležitá vlastnost, ale nyní vám spíše bude škodit. Někdy je lepší se kousnout do jazyka a ustoupit pár kroků dozadu. Pro Vodnáře nastal takový čas nyní. Ve vztahu to s vámi bude dost těžké, budete hodně vybíraví a žárlivost se bude snoubit s neustálou podezíravostí. Pokuste se o větší odstup. Následujících sedm dní bude plných různých pokušení a vaše tělo by rádo nabralo nějaké to kilo.

12. Ryby – někdo se vás snaží nepříjemně podrazit. Nejlepší obranou bude sebeovládání, pracovitost a profesionalita. Na konci týdne by se mělo objevit pár korunek navíc. Ve vztahu budete odvážnější. Pro hledání nového partnera je důležitá i atraktivita, nebojte se navštívit kadeřnici či kosmetičku. Oteplilo se, ale vám stále hrozí nachlazení.