Horoskopy od 11-06-2007 do 17-06-2007

 

Týdenní horoskopy

s výkladem karet z Věštírny „Měsíční Kočka“

Dvacátý čtvrtý týden: 11. – 17. června.

Situace: Slunce je v Blížencích a Merkur v Rakovi od soboty jakoby couval, stejně jako Jupiter ve Střelci. Venuše a Saturn jsou ve Lvu, Mars v Beranovi a Neptun ve Vodnáři. Co z toho plyne? Kdo rád soutěží, přijde si na své: nemusí se obávat ani opravdu nevšedních výzev. Pokračuje dobrý čas pro sportovce, především zrozené ve znameních ohnivých a vzdušných. Ti ostatní nechť s úspěchem moří svého ducha – ostatně lenost mysli by se jim na žádný pád nevyplatila.

Kde se u karetní předpovědi shodují hvězdná znamení, pohlaví nebo věk, mohou předpověď ku svému užitku volně použít i další čtenáři.

(Oč rámcověji tentokrát účastníkům naší Hry karty rozklíčují současnost a napovědí budoucnost, o to širší prostor nabídnou jejich osvobozené představivosti.)

 

  1. SKOPEC

Rozhodně na sklon k panovačnosti by si měli dát pozor Berani. Protože budou přitom mít snahu honit více zajíců najednou, může se jim stát, že si znepřátelí kde koho a přitom nedosáhnou ničeho. Tolik k počátku týdne. Pak – od středy – přijde čas nových projektů a plánů, týkající se zaměstnání (šilháte jinam a nebo vám někdo hází lano?). Mohou nastat jiné okolnosti i v termínu a místu předpokládané dovolené. Budou to ale změny k lepšímu? Zdá se, že ano. Z peněz se moc nevydávejte, na hýření přijde rozhodně lepší čas, jen pokud by šlo o úvěr či hypotéku na bydlení neváhejte! A nová milostná dobrodružství? Naskýtají se sice lákavá a relativně možná, hvězdy však radí: NE!

 

Paní Vlasto (51/22), karta kluka, která je vůdčí pro vaší karmu v daném týdnu, napovídá, že převládat v něm budou špatné zprávy. V tomto směru není osud vrtkavý, neboť získané informace se budou týkat syna, a odtud už bohužel ani dobrá poselství nečekáte. Do hry vstoupí jeho pomluvy – zřejmě u Jasnoočiných rodičů. Na vaše vztahy k budoucí matce vnoučete nebudou mít dopad – pokud ovšem jejich pravou podstatu dívce náležitě a včas nevysvětlíte – neboť není šprochu bez špetky pravdy. Může to ale bolet.

 

2. BÝK

 

Nejprve k restům z uplynulého týdne: uklidnila se již střeva, žaludek a nebo žáha? A jak se vám nyní jeví možná příbuzenská šlamastika? Obé je jistě v pořádku a nebo alespoň na správné cestě. V první půli týdne mohou Býci čekat značnou citovou nevyrovnanost. Stáhnout by se proto měli spíš do sebe, aby neuštědřovali rány lidem, které milují, a sami též nebyli byť nechtěně dík zvýšené senzibilitě zraňováni. Pozor, na charitu můžete neuváženě vydat obnos, který by vás později mrzel, neboť je nejisté, zda nepadne do rukou šikovným obchodníkům s bolestí a cizím utrpením. Od čtvrtka máte vynikající příležitost s úspěchem realizovat něco dávno odkládané. V oblasti milostného vzmáhání budete nadáni fantasií a vysokou vzrušivostí – využijte proto svůj čas naplno!

 

Panu Pavlovi (39/22) obrácená devítka prorokuje velmi komplikovaný týden: počítat ostatně s tím, že ve věci vašeho projektu půjde všechno jako po drátkách, jste stejně dík Asákově podrazu nemohl. Nesázel bych už na Hlavounovu podporu na ministerstvu – sám víte dobře proč. Je vztah vaší ženy k němu skutečně jen druhou stranou vašich pletek s Lolitou? Podle karet Noc nic nevyřeší, spíš zkomplikuje k neunesení.

 

3. BLÍŽENCI

 

Nastydlí Blížencí se pomalu dají dohromady s výjimkou těch, jimž nemoc sedne na prsa. Když bude ve čtvrtek a v pátek Luna dlít v jejich znamení, ovlivní to právě činnost plic, průdušek a vůbec dýchání. Protože dotyční zrozenci budou postiženi mimořádnou roztěkaností, neměli by se v kritických dnech pouštět do složitých projektů a operací, neboť se lehko dopustí chyby. Nespokojenost Blíženců samých se sebou zase snadno mohou odskákat lidé v nejbližším okolí. Šéfové z tohoto znamení by se měli mít na pozoru, aby nebyli extrémně protivní a také nespravedliví. V pátek brzo z rána, kdy kulminuje novoluní, by nebylo špatné přistoupit k jednodennímu půstu. Nezapomeňte však při něm na dostatečný přívod tekutin… Až na ty dva kritické dna by to ale měl být vcelku dobrý týden.

 

Piková karta, která napovídá směr možných událostí v Lacově (20/22) blízkém životě, obecně nepatří mezi příznivé. Tentokrát to není o vašem z kloubů vymknutém vztahu s otcem – tedy alespoň nikoliv bezprostředně. Ve hře je dítě: jak už bylo napovězeno, vaše. Ale víte o něm vůbec? Z jiného konce – ač by se to mohlo zdát s první kauzou nesouvisející: zřejmě na sklonku týdne dočkáte se obálky s modrým pruhem…

 

  1. RAK

 

Malé Viki (16/22) jako hlavní padla tentokrát vysoká křížová figura v klasickém postavení. To je dobře. Na čas to naši pozornost odvrátí od zkoumání zřejmě dědičného zdravotního zatížení, které ji ohrožuje. Směřuje totiž k jejímu partnerovi, který se z karet vylupuje v celé kráse. Samozřejmě, že ho známe. Co vás kdysi vzdálilo, bude tento týden překonáno ranou osudu – Viki, obraz tvého týdne doplňuje rozkvetlá louka nakonec: je slunečno, barvy jsou svěží a jásavé a obraz je plný třepotání motýlů.


Tam, kde ještě není uzavřena klasifikace, mohou tento týden Raci ještě něco zachránit. Podobně v práci, ne však ve sféře citové, kde veškeré šturmování by věci beztak vachrlaté jenom dorazilo. Volte raději pokračování tiché domácnosti, čas smíru brzy přijde. O pátečním novoluní může na Raky prasknout cosi, co by raději zatajili a nebo v čem dosud mohutně lhali sami sobě. Nebude to příjemné, ač v důsledku může zveřejnění hříchu přinést úlevu (může ovšem i lodi kolem zranit). Společenská pozornost, kterou k sobě připoutáte, nemusí vám být zrovna milá… Zvažte, zda svůj jazyk – a také před kým – vskutku rozvázat… Nadále hvězdy radí zdrženlivost při realizaci cestovních záměrů, vždyť doma je také dobře.

5. LEV

 

Zdá se, že týden bude dobrý pro Lvy ložnic – vlastních i cizích. Pokračuje tak jejich skvělá série. Nezadaní se sice stále nezadají, ale mohou sklízet ovoce divokých výbojů, nečekaných safari, na nichž se sami stávají lovci. Je však otázkou, zda po pominutí smyslového okouzlení skutečně je právě to, čeho dosáhli, tím, oč opravdu stáli. To se týká i pracovních věcí, kde budou vnějškově velmi úspěšní. Mohou být za tím zdánlivě omračujícím sukcesem ovšem i eticky sporné okolnosti…, nějaká levárna (ne nutně přímo jejich). Společensky Lvi zazáří v pátek a v sobotu, zřejmě pod vlivem magického novoluní, až se po práci sejdou s přáteli u dobrého jídla. Z nezávazné zábavy možná vzniknou dalekosáhlé plány a nebo zde Lvi naváží kontakty, které se pro jejich záměry brzy ukážou být zatraceně užitečné.

 

Mimořádně nejasné jsou karty Gábiny (20/21). Ve třech devítkách nabízejí možnou tečku za vztahem, ale v srdcové kartě i varování před chtíčem. Bezprostředně nic se tentokrát nevztahuje k prozrazenému soudnímu sporu a jeho možné obtížnosti. Flirt s protistranou tak nejasně naznačený se mohl odehrát pouze v jejich zjitřených představách. Slyšíte ten bolávý tón? Proč myslíte, že zpoza karet zní Elingtonovo Solitud? Solitud je přece samota…

 

  1. PANNA

 

Slečně Madle (17/18) Měsíční Kočka nabízí devítku: s ní je spokojena pracovní i citová naplněnost i relativní dostatek v hmotném směru. Co je to, ptám se, v tomto věku dost? Nejasná je role oné cizí plavovlásky a také matčina nelibost, pramenící z jejího objevení. Páteční noc má auru zasvěcení. Nedivím se, ale varuji před neopatrností: Madlina karta byla totiž srdcová!

 

Týden by měly Panny prožít především nadmíru společensky: znamená to, že se zbavily předchozí sužující nerozhodnosti a zmatků v hlavě. Využijte před obdobím dovolených nastávající vrchol pracovních bilančních setkání, podnikových oslav a večírků. Zvýšená konzumace alkoholu a horké noci mohou však končit nejen bolením hlavy. Čas není dobrý pro změnu zaměstnání či partnera, úvahy o něčem takovém by vás lehko mohly dostat do nereálných sfér. Ačkoliv obvykle je čas kolem novoluní (něco krásného se začíná, něco krásného se končí, jak by řekl básník) změnám přející, pro Panny to tentokrát a v tomto ohledu rozhodně neplatí: držte se partnerova podolku!

7. VÁHA

 

Pro Aju (27/22) čas určí kárová karta jen o fous vzdálená té, která zde dnes již byla. Tato je však obrácená a dovolává se hmotných statků získaných lstí či podvodem a upozorňující na Ajino poněkud přemrštěném lpění na nich. Popravdě se může jednat o předmět s cenou spíše symbolickou, danou prožitkem či vzpomínkami. Je ovšem v Ajině neoblomném vlastnictví, kam jak již řečeno nepřešel cestou práva. Oč se jedná, nevím, ale Ajiny myšlenky, děje a pocity se celý týden budou točit kolem něj. Mnohé nasvědčuje tomu, že se jedná o šperk. Zřejmě ale dotyčný předmět nemá přímý vztah k dříve již zmíněným biologickým hodinám.

 

Jak se Váhy minulý týden vyrovnaly s finanční otázkou? Zřejmě ji nějak skously, protože aktuálně se mezi hvězdami tento problém v žádné podobě nevyskytuje. Tak proč vám hrozí nervozita a nevyrovnanost? Příčinou mohou být nějaké drby, sice z nepříliš důvěryhodného zdroje, ale v podstatě možné. Uděláte lépe, když jim nebudete naslouchat. Mohou být také cílené proto, aby Váhy znervozněly a ty se pak dopustily chyb. To ovšem hrozí spíš v oblasti osobní, než pracovní či studijní. Ve vztahu k fázi Měsíce je očekává cestování – spíš však virtuální v podobě snů a představ. Hrozí ztráta a nebo krádež – překvapivě však v rovině citové, nikoliv hmotné. Možné setkání s cizincem nepřinese zřejmě vůbec nic dobrého…

 

  1. ŠTÍR

 

Zrozenci z první půle znamení Štíra budou úspěšní profesně, ti ostatní spíš v soukromí, ale jedni ani druzí si rozhodně na nadcházející týden nebudou moct stěžovat. To, co je důležité a zřejmé, bezchybně oddělí od chimér. Stát budou na pevné zemi tak dobře a pevně, že by jim nějaký ten drobný úlet naopak neuškodil. Ať si třeba (nebo někomu) něco koupí, s penězi by totiž neměli v dohledné době mít vážnější problém a pokud ano, nebudou ho jako takový vnímat a nezhroutí se z něj. Otázka je, zda podobně věc uvidí okolí, ale na to v daném týdnu jindy vcelku obezřetní Štíři dvakrát dbát nemusí. Páteční fáze Luny může pomoct najít správná čísla pro sázkovou hru. A víkend ať je krásný v kruhu přátel, rodiny či blízkých.

 

Nejnižší z křížových karet v souvislostech karet dalších přináší spíš Měsíční Kočce než Katce (21/22) náznak toho, že bez udání důvodů se Katka zabývá myšlenkou vbrzku Hru o budoucnost opustit. Proč? Vede ji k tomu opatrnost, respektive strach, z našeho pohledu nepochybně zbytečná: bojí se, aby některé zjevené skutečnosti nevyšly na veřejnost a naše ujištění, že vše je (i v duchu zákona o osobních datech) násobně jištěno, považuje za liché. Naštěstí ne všichni manažeři – jen ti nezralí – jsou takto vztahovační. V daném týdnu se také Katčin milostný otazník jen prohloubí. Obecně by měla větší důraz položit na červenou barvu, která ji sluší, a které se přitom, bůh suď proč, bojí.

 

  1. STŘELEC

 

Tento týden vypráví věštba Střelcům hlavně o zdraví. Četní jsou totiž bez energie, což lze přičíst Slunci v protilehlém znamení. Oslabení imunitního systému z toho plynoucí přeje mikrobům, bacilům a virům. Zvýšená je i lomivost kostí, ale bezprostředně zřejmě většině úraz nehrozí. Též veškerá namožení svalů a šlach hrozí, především u cyklistů na konci týdne. Choďte pěšky a spíše procházkovým tempem, doporučeno je plavání na nikoliv zanedbatelnou vzdálenost, jistě však ne rychlostní. Páteční noc by muži ve Střelci měli protančit, ženy promilovat – tak praví vesmírný šepot souhvězdí – může být i obráceně… Pracovně ani finančně týden zřejmě nevybočí z normálu (pokud se ubráníte shora nastíněným zdravotním komplikacím) a víkendové dny si proto opravdu užijte, bude hůř!

 

Panu Josefovi (33/22) karty slibují nový velmi inspirativní start. V čem? Můžeme se jen dohadovat. Podle hlavní kartě podřízených karet půjde o sféru pracovní, protože karty Blonďáka i Revizora nejsou akcentovány vůbec a nebo zhola nedostatečně. Má však kopanec vzhůru – pokud znamení dobře vykládám – znamenat Josefův odjezd z L.? Ač prý věc nesnese odkladu, rozhodně by ji Věštírna neradila uspěchat, ale přikláněl bych se k zvážení všech aspektů a důsledků možných nevratných rozhodnutí.

 

  1. KOZOROH

 

Paní Evelyna (36/22) by vůči dnešním kartám jen těžko obhájila další zametání stop a úkroky do tmy. Její dcera, ještě ne dvacetiletá, je zde a jistě brzy vstoupí na scénu osobně. Karty ovšem prozrazují i nové věci o Evelyně a její určité zvrácenosti. Překvapivý je v kontrastu s tajnosnubností, s níž nás dlouho mátla, důraz na její upovídanost. Matematické schopnosti, o nichž také karta svědčí, však již Evelyna jistě potvrdila. Život ji ostatně už leccos spočítal a ona životu: přesto jí tento týden nebude lehko.


Tak, jak bylo předpovězeno, přicházející čas by měl být pro Kozorohy v mnohém úžasnější minulého. Nesou-li řečeným zrozencům planety obrat, tedy změny to budou po všech stránkách k lepšímu, byť ne vždy zcela zřetelně. Již od pondělka jim nečekaná jasnozřivost bezchybně pomůže roztřídit aktuální úkoly na ty podstatné a odklad vylučující, a na ty druhé. Od úterý se ubraňte byť jen náznakům nervozity: znejistily by vás a potenciálnímu protivníkovi by daly možnost proniknout do vašich záměrů. Ti z Kozorohů, které ve středu a ve čtvrtek navštíví pocit zmaru, nechť si nedovolí luxus chmurám podlehnout – nepatříte přece k romantickým rozervancům (alespoň tento týden jimi nebuďte). Náznaky slabosti může zneužít druhá strana. Pozor: výstraha se týká čehosi velmi osobního. Chtělo by se říci, že jde o krev vaší krve, ale signály jsou neprůkazné. Páteční novoluní by mělo Kozorohy vést k relaxaci a zklidnění. Máte určitě plný nárok: tento týden jste toho udělali dost a dobře!

 

11. VODNÁŘ

 

Z čeho že pramení napětí, jež otravuje život některých Vodnářů do té míry, že nejsou schopni plně prožít svůj veškerým milostem tak nakloněný čas? Měli by se pokusit překonat rozpor mezi vlivy, ženoucími je k aktivitám a brzdícími je v rozletu silami. Protože na brzdě stojí v daném případě ne zbabělost, ale moudrá opatrnost, měli by Vodnáři naslouchat především jí a nečinit unáhlená a hlavně neodvolatelná rozhodnutí. To se týká profesionální i osobní oblasti, možný výdej peněz nevyjímaje. Chtělo by to odpočinek, dovolenou a nebo alespoň chvilkové spočinutí tváří v tvář přírodě a jejím silám, vedeným zákony a pravidly, na něž člověk nemá. Obnovte růst z pokory!

Dnes Biance (15/21) s pravděpodobností rovnou v podstatě celé pravdě zastřeme mozek příslibem týdne ve znamení černého spodka. Ten do života přináší zpravidla zbytečná trápení. Co ale s nimi, když si je zjitřenou představivostí přivoláváš, Bianko, sama? Křížový kluk zatemnil skutečně bezmála dokonale tvé jinak velmi dobré rozlišovací schopnosti. Proč? Protože NENÍ. Můžeš to změnit? Jistě – ty přece nechceš být sama! Ale jen probůh nespěchej…

 

12. RYBY

Panu Richardovi (30/22) vyšlo eso v postavení nepříliš příznivém. Přesto si, Ríšo, odkaz karty k špatným stránkám majetku brát vážně nemusíte. Byl by totiž podmíněný významnou změnou ve vašem myšlení. To – pokud se s Vendulou budete stále s vášní sice opadající, ale citem nekonečným a dokonce vzrůstajícím, držet za ruce – nehrozí. A o jaký majetek že vlastně jde? Má podle všeho vztah k tomu profláknutému šprýmaři, vašemu otci. Ale smutek spojený s úlevou stranou: nejedná se rozhodně o dědictví…

Ryby podle hvězd prožijí plný a spokojený týden. A takovým se musí jevit každý jen o trochu lepší, než ten uplynulý, plný hádavosti a zbytečných sporů. Neopakujte staré chyby. V pondělí budou kulminovat stresy, ale vy to na sobě nedejte znát: nadřízení by vás sjeli a u podřízených byste se dočkali jen zlomyslné potěchy. Pokud spolehnete na sebe, pondělek zdárně překonáte. Následující dny už může být jen lépe.

 

Křestní jména účastníků Hry o budoucnost byla v zájmu anonymity změněna a veškerá podobnost je tudíž čistě náhodná… Nashledanou za týden.