Horoskopy od 04-06-2007 do 10-06-2007

 

Týdenní horoskopy

s výkladem karet z Věštírny „Měsíční Kočka“

Dvacátý třetí týden: 4. – 10. června.

Situace: Slunce je v Blížencích, Merkur v Rakovi, Venuše ve Skopci a Saturn ve Lvu. Zdánlivě couvají Jupiter a Pluto ve Střelci i Neptun ve Vodnáři. Sportovci z ohňových a vzdušných znamení budou trhat rekordy a dobře se povede i všem ostatním, kdo se nebojí pohnout kostrou v práci i při zábavě – to alespoň tvrdí hvězdopravci.

Kde se u karetní předpovědi shodují hvězdná znamení, pohlaví nebo věk, mohou předpověď ku svému užitku volně použít i další čtenáři.

 

  1. SKOPEC

Vůči Beranům bude nadcházející týden vcelku milosrdný, protože navzdory možným malérům, na něž si zadělají hned v pondělí a úterý v rámci pracovního procesu, se podaří zásadnější negativní dopad vlastních chyb když už ne zcela neutralizovat, tedy alespoň významně zmírnit. Oč půjde? Něco bude špatně zpočítané. Zda čísla a nebo lidé – bůh suď. Každopádně od středy už bude dobře. Také se zbavíte nervozity v osobním a milostném životě, která vás zřejmě v důsledku řečených problémů bude na počátku týdne provázet. O víkendu již nastane stav skvělý: vám i partnerovi. Ačkoliv finanční problém z minulého týdne podle všeho přetrvá, radost ze života to Beranům nevezme.

 

Pan Brunovo (50/21) konečně odhalil to, co karty předpokládaly – vliv staršího bratra – i když starší je v půlstoletí věku jen počtářská jednotka, protože roční rozdíl vlastně nic neznamená. Jenže podle karet se bratr cítí jako prehistorický ještěr, protože ho sužuje jakási vleklá choroba. Ovšem tím, kdo zřejmě bude brzy sehrávat nějakou ve vašem životě významnou roli je jeho mladá žena (druhá nebo třetí). V kartách se její karty v podstatě kryjí s dosud neidentifikovanou kartou dámy, která vám není lhostejná. Dáme jí jméno Švagrině. Víc v tomto ohledu karty neprozrazují. Ještě varují před jakousi lapálií v práci: místo bude mít zřejmě ve středu a doznívání ještě ve čtvrtek. Významné ohrožení však znamenat nebudou. Měsíční Kočka i nadále ordinuje procházky v přírodě a nebo dokonce rekreační běh. Proudící vzduch by vám mohl z makovice vyvětrat ne zrovna standardní nápady ohledně bratra, respektive Švagryně.

 

2. BÝK

Zrozencům v Býku se nadcházející týden bude ve valné většině rozhodně líbit: pokvetou jim láska i kšefty a s tím ruku v ruce přijdou i úspěchy finanční (čtvrtek) i společenské (pátek, sobota). Možné zdravotní potíže s trávením nebudou mít razanci, která by mohla cokoliv pokazit. Na špatné zprávě týkající se širší rodiny lze najít i pozitivní stránky, jen bude potřeba dopad nové situace posoudit v střednědobém horizontu.

 

S Perlou (25/21) toho moc nenaděláme, protože se sice ozvala a některé výstupy řečené Věštírnou potvrdila, na rozšiřující informace však byla natolik skoupá, že se budeme i nadále muset nechat kartami vést a uchylovat se k spíš opatrným spekulacím. Perlo, napište víc a nebo zavolejte! Proč jste na Hru o budoucnost přistoupila, když se teď tak lekáte vhledů do svého soukromí? A nebo zvažte, zda ve Hře setrváte. Situaci Věštírny to nezkomplikuje: zájemců o Hru je mnoho. Ale bylo by to škoda ve vztahu k dalším čtenářům našich stránek. V daném týdnu, poznamenaném především vysokou obrácenou kartou naznačující střet s poněkud drsným jedincem ženského pohlaví, může, vzhledem k vašemu již odhalenému ustrojení, padnout kosa na kámen. Konflikt se ovšem netýká profesních věcí – půjde tedy zřejmě o osobní oblast, o soupeření a podle srdcové karty i o žárlivost… jen mi není jasné, zda vaší a nebo na vás…

 

3. BLÍŽENCI

Co nabízejí na nadcházející týden karty panu Tomášovi (43/21)? Poslední přípravy na předsezónní zájezd k teplým mořím. Normálně by jim asi nevěnoval tak puntičkářskou pozornost, ale v situaci, kdy mu průběh dovolené má napovědět, co dál se svým srdcem? Bláznit bude velmi. Jinak čekejte týden poklidný. Trochu starostí vám způsobí peníze, respektive to, že jich na to, abyste za čtrnáct dnů na pláži dělal haura, moc nezbývá. Pracovně se vám bude dařit, snad sklidíte i uznání, ale moc to vnímat nebudete. Dejte však pozor, abyste se poněkud náměsíčnou reakcí někoho nedotkl či kohosi neurazil.

 

Pro Blížence s datem zrodu v první polovině znamení nesou hvězdy varování: přetrvávající spor s nadřízenými zatím nechte spát, i když víte, že máte pravdu. Blíženci z druhé půle znamení ale pravděpodobně již dojdou satisfakce – možná dokonce doprovázené i nějakým bolestným. Dobré dny s Miláčkem lze předpokládat spíš přes týden, než o víkendu. Může to souviset s nebezpečím nemoci z nachlazení, která může Blížence obtěžovat v druhé polovině týdne. Navzdory banálnímu charakteru zdravotního incidentu vyloučeny nejsou ani následné vleklé komplikace.

 

  1. RAK

Pan Vladan (28/20) nakousl poslední měsíc v místě dlouhodobého působení, ale celý si ho neužije. Protože nový zaměstnavatel o nějaké dovolené slyšet chtít nebude, alespoň na starém provoze si chce Vladan alikvotní část vybrat. Tady totiž zase ani omylem nebudou chtít slyšet řeči o jejím možném proplacení. V této souvislosti hrozí ze strany Šéfové recidiva: zřejmě ji dochází, o jak výkonného kohoutka přijde. To opět ve Vladanově mysli, obranářsky nastavené a úzkostné vůči svému legitimnímu vztahu, oživí nepěkné myšlenky na nemožnost normálního úniku ze sféry této ženy a také na Šéfčino umlčení.

 

Co popřát Rakům? Především pevné nervy, protože týden by neměl patřit k těm, které na nástěnném kalendáři ozdobí pentlí. Ale zvládnou ho. Protože rozjasnění se ukazuje o víkendu, nepřízeň se zřejmě v plném rozsahu týká práce či školy. Může jít o nevalné výsledky snahy opravit něco v klasifikaci nebo vyžehlit vleklou pracovní patálii. Doporučení Měsíční Kočky tentokrát směřuje k alianci se Štíry, jen pozor, aby Raci nepřekročili tenkou hranici a aby, jak se říká, nezahřmělo z čistého nebe! Znamenalo by to mnohem větší problém, než který můžete s pomocí Štírů odvrátit či vyřešit. Vyhněte se také – pokud možno – cestování.

 

5. LEV

Lvi se po delší době konečně dočkají týdne, v němž v plném rozsahu dostojí svému královskému jménu. Především v oblasti společenské zcela bezkonkurenčně opanují scénu. Neměli by však úlohu úžasných lamačů srdcí zneužívat. Mimořádné z nich vyzařující kouzlo jim usnadní i překonání pracovního lapsu, ohrožujícího v dopadu jejich – nebo někoho blízkého – pracovní (či studijní) postavení. V intimní oblasti budou vysoce oceněni za vynalézavost i neúnavnost. Pozor by ale celý týden měli dát na nezkrotnou prostořekost, jíž by se mohli ne ze zlé vůle leč z hloupého furiantství kohosi dotknout.

 

S panem Vladimírem (51/22) nás los svedl dohromady již po týdnu. Obstarožní teta vám zřejmě poskytne potřebné informace o tom, co vaše paměť už vypustila, co jako podstatné v dětství nezaznamenala a co ani zaznamenat nemohla, protože ač se vás týkalo, šlo mimo vás. Bude tvrdit, že chce ulevit sobě a spravedlnosti (čtěte vám), protože se chystá umřít. Informace budou otřesné. Měl byste zvážit, co z nových informací sdělíte obchodnímu partnerovi. Jen mu probůh nelžete, jeho vklad je pro vaše podnikání dobrá injekce, zrovna jako vaše nápady pro jeho. Výstraha Lvům před prostořekostí se v plné míře o víkendu vztahuje i na vás.

6. PANNA

Pan Jaroslav (60/22) se sotva dostane z ponuré situace, která ho tíží jako monolit. Ve svém věku asi jen těžko dokáže prorazit na taneční scénu. Jeho hudební aktivity patří spíš do učebnic jež nikdo nečte a producentské schopnosti, kdysi obdivuhodné, rozfrcal na drobné. Noví lidé, kteří ho nezajímali, když byli dole, jsou dnes nahoře a on je na jejich místě. Ani je vlastně nezná. Peníze nemá a játra si propil. Milenka ho oškubala a dala mu vale. Manželka zřejmě umírá. To všechno na něj v daném týdnu dopadne se zdrcující vahou. Karty varují před zkratovým jednáním.


Zrozenci z pod znamení Panny budou tento týden úporně a často marně hledat rovnováhu. Postavení hvězd jim tento úkol rozhodně neusnadní, o to víc bude od nich vyžadovat úsilí a vůle. Neměli by přitom příliš na sobě dát znát, co se jim v hlavě děje. Je přirozeně dobré signalizovat stav mysli nějakým způsobem okolí, aby adekvátně reagovalo, ale zřejmě blízko někdo číhá na projev vaší slabosti. A těch bude, nedáte-li pozor, habaděj, a budou téměř sebevražedné. Nesporně u některých Panen lze dokonce hovořit o krizi, naštěstí většinou ne s důsledky fatálními. Měla by se zvrtnout k lepšímu na sklonku týdne. Podrží vás nejbližší.

 

7. VÁHA

Našeho milého pana Oskara (37/20) jsme opustili v momentu rozhodování, na kterou nabídku zaměstnání má kývnout. Na základě karet jsme radili poněkud rozporuplnou variantu druhou, ale pan Oskar se jí zřejmě zalekl. První cesta ovšem také není bez rizik, spíš naopak. Karty se totiž ptají: Proč firma zkrachovala? Kdo je mladík, který o Oskara jako likvidátora tak stojí? Je dlouhodobá perspektiva setrvání na Titanicu reálná? A jak vypadá finanční ohodnocení pravděpodobné role bílého koně? Měl byste se, Oskare, zamyslet i nad tím, jak vás v nové roli budou vnímat děti. Nebo vám jde už opravdu jen a jen o vlastní reprodukci a její výsledky vás až tak moc neberou?

Váhám v nadcházejícím týdnu hrozí, že se nechají proti své vůli zatáhnout do úmorné a také zbytečné hádky o peníze. Není zřejmé, zda v práci a nebo doma, jisté je, že to nebude k ničemu a jen spor zatíží beztak napjaté vztahy. Nepůjde zřejmě přitom o peníze, které máte dostat, ale jež máte vydat. V oblasti profesní tedy hvězdy varují manažery před nespokojenými zaměstnanci jednotlivě a nebo v zastoupení odborových mluvčích, v rodinné sféře před dětmi, které už nevědí co by… Váhy by se měly po celý týden jak to jen půjde vyhnout rozčilování a víceprocentním nápojům, obé totiž aktuálně stáčí střelku jejich kompasu k infarktu.

 

  1. ŠTÍR

Zrozenci ze znamení Štíra mají možnost nabídnout pomocnou ruku Rakům a účinně jim píchnout v zvládnutí jakéhosi pracovního problému. Ten se v zaměstnání ani ve škole nebude týkat jich, protože v dané oblasti by měli být tento týden úspěšní. Pouze však za předpokladu, že si budou vědomi rizik (varující je především čtvrtek) a budou jako skauti vždy připraveni. To se týká i možných milostných dobrodružství. V tomto směru patří varování před citovou angažovaností právě v cause Raků: nepřekračujte rámec přátelské pomoci, byť by situace napovídala pro vaše žlázy jakkoliv slibný vývoj…

 

Pan Fuks (41/21), který sám sebe neúspěšně ponouká k omezení veřejných aktivit a zakuklení se do anonymity internetových diskusních fór ani v tomto týdnu sám sebe neposlechne. Opět veřejně vystoupí, tentokrát v rozhořčené reakci na události z první poloviny týdne. Přesto, že podle karet rozhodně není radikál, zradikalizuje se až hrůza a ohrozí své úspěšné fungování na akademické půdě. Podpora, kterou doma cítí od pubertálních potomků ho sice těší, ale uživit ho (ani řečené potomky) nemůže. Podle všeho si manželka, tvářící se přísně až odmítavě, Fukse váží, což však on tuší jen velmi nejistě. O víkendu bude u Fuksů panovat tichá domácnost.

 

  1. STŘELEC

Pro Střelce nastává v půlročním cyklu bilanční čas, obvykle charakterizovaný větou Jak se do lesa volá, tak se z lesa ozývá, což může přinést i echo mlčení. Kdo nic neudělal, nic nezkazil, ale také nedokázal. Vítr s ním mívá jako s travinou, sem tam, je bez vlastní vůle – ale také ho hned tak něco nepřelomí. Co ale s takovým… Jen aby mu to sehnutí nezůstalo. To ale jistě není váš případ! Alespoň jistě ne tady a teď, kdy budete překypovat aktivitou a to až na hranici rizik. Kromě síly a vůle budou mít Střelci i nezbytné štěstí. Úspěšní budou i v erotické oblasti, kde jim nic a nikdo neodolá.

 

Slečna Mia (28/21) zřejmě ještě nestačila (a nebo nechtěla) zareagovat na výzvu Měsíční Kočky. Možná ví, že už je pozdě na to odejít včas… Ostatně karty tento týden její privátní sféru výrazně neakcentují. Snad jen v počátku týdne, kdy v bolestivé souvislosti s bezpečnostními manévry utrpí v Praze vztahová osoba nějaký ten šrám, se síla jejího citu znásobí v zmatených úvahách téměř geopolitického dosahu a vyhrotí její beztak nevalný vztah k vládnoucím politickým strukturám. Víc začne uvažovat o protimluvech jako jsou humanitární bombardování a nebo obranné rakety a o nositelích těchto pojmových zmatků. Nicméně ve čtvrtek se těžiště dějů přesune k pracovním záležitostem: v obrácené kárové desítce v souvislosti s okolními kartami je otřesena Miina hmotná jistota a dosud překvapivě dobrým finančním vývojem otřesou náznak budoucí možné stagnace. Pokud se o víkendu zamotá do polemik, jež nikam nevedou, může počítat i s nějakým zdravotním problémem.

 

10. KOZOROH

Panu Olinovi (61/21) jsme před čtrnácti dny z Měsíční Kočky doporučili mimořádnou obezřetnost co se právního převodu nějakých bratrových aktiv na jeho osobu týče. Karty dnes prozrazují i důvod, proč se k tomuto poměrně častému účetnímu švindlu nesnaží získat krytí ze strany otce. O jeho morální integritě nemůže být pochyb – byť i jen s náznakem podobného řešení by ho jistě přes svůj velmi povážlivý zdravotní stav shodil ze schodů. Ale proč čeká bratr větší shovívavost právě u Olina? Nebude to jinak, než že si je jist vašim krytím jako oplátkou za službu, kterou kdysi poskytl on vám. Nejednalo se však zřejmě o peníze nebo majetek. Pane Oline, nechtěl byste nám sám říci, o co šlo a v čem bylo toto krytí pro vás tak významné, že se na stará kolena možná můžete dostat za mříže? Karty nám to, nebude-li pro pochopení celé kauzy vyhnutí, tak jako tak (ale se zbytečnými oklikami – vidíme zde nebezpečí z prodlení) – prozradí. A také pozor na osobu ženského pohlaví – švagrovou, bratrovu dceru a nebo dokonce vnučku. Pikové karty představené již posledně mohou představovat zdravotní problém: pozor – VÁŠ vážný zdravotní problém!


Milí Kozorozi! Máte-li co k řešení na úřadech, neodkládejte to až na druhou polovinu týdne, kdy vám hvězdy nebudou tak nakloněny, jak je tomu v jeho začátku, kdy i jinak protivné úkony se vám podaří zvládnout téměř bezbolestně. Přát vám bude štěstí v jakémkoliv riskantním podnikání od banky až po postel. Od čtvrtečního oběda však dejte pozor na to, aby vás náhlý zlom psychicky nepoložil. Budete to mít těžké, ale ještě těžší to bude, pokud nepřízni osudu podlehnete, pak si klidně i zlomíte končetinu při jinak banálním rekreačním sportování. Nemusíte ale ztrácet sebedůvěru. Špatné dny pominou brzy. První signály zlepšení se dostaví již v neděli.

 

11. VODNÁŘ

Prakticky všichni Vodnáři budou ohroženi pokračováním rodinných rozmíšek a pracovních sporů. Pondělní aktivita bude plodná. Od úterka do čtvrtka půjdou nahoru dolů, což je dekoncentruje do té míry, že především v oblasti majetkové se mohou dopustit vážných chyb ke škodě vlastní i klientů: dobrý obchod nespočívá v tom, že se nám podaří druhou stranu oškubat, ale ve vzájemné výhodě zakládající trvalé oboustranně výhodné vztahy. V pátek a v sobotu zazáří společensky. Možná oblbnou svou aurou kohosi a změní ho v sexuálního partnera na jednu noc. Bezohledná touha po vlastním zisku je u dotyčného může obdařit osudovou kletbou. Nebuďte sobci – ovládněte se raději a nic si nezačínejte. Vypadá to neskutečně, ale druhá strana zřejmě víc ocení slibné náznaky.

 

Pana Honzu II. (26/22) pro tentokrát nic nemotivuje k politickým hrátkám. Ale protože musí být stále aktivní, realizuje se zřejmě s velkou houževnatostí u Olívie. A tady naznačují karty problém: Měsíční Kočka ho naťukla již posledně. Konec náznaků – Olivie Honzovi svůj požehnaný stav oznámí. Stane se to na večeři, kterou Honza (zřejmě pod tlakem poslední karetní výpovědi) zorganizuje. Bude prostě chtít znát pravdu. Tváří v tvář faktu svého budoucího otcovství ve vztahu k Olívii poněkud ochladne, kterýžto pocit znásobí i Olíviino odmítání jeho sexuálních aktivit. Podle karet bude v tomto ohledu zvláště v první fázi těhotenství snad až přemrštěně opatrná. Zřejmě se pokusí někdy svého stavu použít i k nátlaku na Honzu, jenž se může časem změnit v neskrývané vydírání. Ale tady pozor: aby získala spojence, musela by informaci v rodině rozšířit a proti tomu se Honza kategoricky postaví. Je tato zdrženlivost předstupněm možného odmítnutí otcovské odpovědnosti? Karty v tomto ohledu jsou nejednoznačné. Zjevně musí Honza zásadní novinku teprve strávit.

 

12. RYBY

Naposled je tento týden v naší Věštírně Ida (20/20). Svobodně a dobrovolně se totiž rozhodla své působení ve Hře o budoucnost ukončit. Je to určitě škoda, protože od dvanáctého týdne, kdy měla premiéru, jsme se s ní setkali pouze třikrát, a to je zatraceně málo na to, abychom se dozvěděli byť i jen základní informace. Na druhou stranu je snad dobře, že nás opouští dřív, než jsme se my ve Věštírně, podobně jako další pravidelní čtenáři stránek Měsíční Kočky, dokázali jejím příběhem dojmout a vstoupit do něj. Ida proto zůstane pouhým návštěvníkem, jehož nebudeme obtěžovat ani v budoucnu případnými dotazy či návštěvami. Na závěr snad tedy jen nad Idinými posledními kartami zdůraznění věci zřejmé a do budoucna i problematické: je-li Anděl, jak karty nejen nepopírají, ale dnes přímo naznačují, jednou a tou samou osobou jako Idin otec, přerostl váš vzájemný vztah zdravé hranice. Není naším úkolem pátrat nad tím, kde jsou kořeny tohoto stavu, ani na čí stranu zjevná závislost víc dopadá, ale rozhodně Idin život bude tento fakt významně komplikovat… Přejeme ji však život klidný a plný.

 

Ryby nechť se konečně naučí hospodařit s časem tak, aby stále nemusely něco dohánět, protože v součtu čtyřiadvaceti hodin všechno nedoženou a neustálé resty v nich jen budí zhoubný stres (týká se to nejen tohoto týdne). Neschopnost soustředění příznačná nyní pro vaše znamení nebezpečně znásobí všeobecná hádavost, jež postihne průřezem dík neblahé konjukci znamení všechna. Spory u Ryb budou provázet tedy i vážné chyby – v odhadu protivníků i v sebehodnocení. Kdyby se pod vlivem Neptuna nevyvlékly z některých povinností, dopadly by špatně. I tak spory s jedinci a konflikty s úřady (mocí) nepochybně poznamenají aktuální týden i nakročení do toho čtyřiadvacátého.

 

Skutečná křestní jména účastníků Hry o budoucnost byla pro znesnadnění jejich identifikace změněna.