Horoskopy od 28-05-2007 do 03-06-2007

 

Týdenní horoskopy

s výkladem karet z Věštírny „Měsíční Kočka“

Dvacátý druhý týden: 28. květen až 3. červen.

Situace: Merkur v úterý vstoupí do Raka, kde je i Venus. Mars je v Beranovi a Saturn ve Lvu. “Couvají“ Jupiter a Pluto ve Střelci a Neptun ve Vodnáři. A co z toho vyplývá podle astrologů? Venuše s Uranem přejí novým myšlenkám i novým láskám, Merkur s Plutem zase spíš hádkám pyšných a tvrdohlavých. Jejich kohoutění, jak už to bývá, mohou odnést nevinní.

Kde se u karetní předpovědi shodují hvězdná znamení, pohlaví nebo věk, mohou předpověď ku svému užitku volně použít i další čtenáři.

 

  1. SKOPEC

Nadcházející týden dopřeje Beranům po jednotlivých dnech až neuvěřitelnou všehochuť zážitků: jmenovitě v pondělí to vypadá na úspěch či pozitivní hodnocení ve škole či v práci. V úterý by bylo dobré předejít možné ztrátě. Středa může přinést nějaké komplikace ve sféře pracovní nebo osobní, pravděpodobně vyhrocení vztahů a možná dokonce otevřený střet. Ten bude doznívat i ve čtvrtek. K narovnání poměrů mohou Skopcům být nápomocny Ryby. Pátek ovšem může ovlivnit zdravotní problém: rizikovou oblastí jsou žaludek a střeva a proto pozor na jídelníček! Pokud problémy přetrvají do soboty, pokazí ji i z dalších důvodů, ale v opačném případě budou milostné výboje Beranů sice skromné, nicméně dobře oceněné (psychika je důležitá). Hezká a úspěšná bude neděle, která přinese nečekaný průstřel kapsou. Zisky v jiných oblastech však budou finančním vydáním přinejmenším úměrné!

 

S paní Vlastou (51/20) dnes nad kartami budeme rozjímat, co pro ni vyplývá ze znovuobjevení syna. Bohužel, zřejmě nic dobrého. Pro chování, které sice nebylo ve vztahu k právnímu řádu kolizní, ale přesto podle karet velmi pochybené mravně (není zřejmé, o co šlo, ale pravděpodobně o vztahy jak k matce, tak k partnerce, nebo možná i více partnerkám), mezi matkou a synem došlo k významnému odcizení. A tak paní Vlasto vidíte i Jasnoočku – jako synovu další oběť. Protože vaše benevolence v předchozím případu (případech) vedla k tomu, že vlastně nemáte žádné vnouče (synovy bejvalky si nepřejí mít s rodinou nezdárného partnera logicky nic společného) bojíte se i o toho, který příjde. A překvapivě i o Jasnoočku, která se stává stále víc vaší dcerou, a to navzdory četným věcem, které by vás měly spíš rozdělovat, než spojovat. Přemrštěná tolerance ale může být stejně zhoubná, jako akurátní vnímání druhé strany. Už víte, jakým směrem a proč se syn pokouší působit na rodiče Jasnoočky?

 

2. BÝK

Konjukce hvězd přináší zrozencům v Býku vcelku úspěšný týden v hmotné sféře, kterou jakoby vyvažovala určitá nepřízeň osudu ve věcech milostných a všeobecně vztahových. Pozor by Býci měli dát především na Blížence, podporu naopak mohou čekat od Panen a Kozorohů. Také si mohou vsadit s celkem solidní nadějí na úspěch, a to od středy až do neděle, v sexu i ve Sportce by to vyjít mohlo – jen si nemyslet, že to větší než obvykle, musíte získat zrovna vy. Ve čtvrtek pozor na nadřízené!

 

I panu Pavlovi (39/20) jsme naposled věštili před čtrnácti dny. Mnoho se od té doby neudálo. Zato nadcházející týden pro něj bude podle všeho pestrý: Na jeho počátku může čekat citelnou ránu za ucho. Vyplyne z nějaké staré lásky a bude to pomsta. Spíš ze strany muže. Nepůjde o boj stejnými zbraněmi, úder vás zasáhne v profesionální oblasti. Je možná souvislost s Asistentem. Také o Pavlovu vztahu k Lolitě se zřejmě dozví nějakým způsobem Hlavoun. Vše naznačuje, že to bude ve středu. To jste se ale měl s Lolitou setkat. K schůzce asi nedojde, nebo by spíš dojít nemělo. Vaše setkání spíš předpokládáme na sklonku týdne. Hlavoun také v dosavadní podpoře Pavlova projektu po zjištění stavu doktorových akcií na krajském úřadě citelně ochladne. Nebo tento stav vezme jako dobré oficielní zdůvodnění své náhlé odtažitosti. Melírovanou jsme jako zdroj Hlavounových informací posledně právem vyloučili. Ale naznačili jsme jinou variantu: nyní potvrzujeme, že za tím, že Hlavoun ví i co by neměl stojí skutečně Pavlova manželka. Džbán přetekl? A nebo je jejich vztah hlubší? Už od výletu do Alp by tomu leccos nasvědčovalo.

 

3. BLÍŽENCI

Lacovy (20/20) karty nám posledně naznačily osobní vazby, které ho svazují s otcem a naopak poněkud oddělují od vnějšího světa. Dnes Měsíční Kočka upřesňuje: jedná se o hluboký respekt a obdiv, jenž však není pro Laca překvapivě motorem ke snaze svůj vzor dosáhnout a překonat, jak by tomu mělo být, ale vede k naprosté podřízenosti a slepé poslušnosti vůči přáním i nevysloveným. Nezdravý stav nedokázaly zvrátit ani vztahy k druhému pohlaví. Byly ale vůbec? Karty naznačují, že ano a dokonce nikoliv bez důsledků. Na jejich krachu neměl Lacův otec bezprostřední vliv a ve skutečnosti ani zájem. Lacova samota vyplývá z nemoci, která ho otci vzdálila. Oč jde, ovšem karty neříkají.

 

Pro Blížence bude podle všeho krizovým dnem čtvrtek, který jako takový od rána pozorně vnímejte a vyhýbejte se proto střetům názorovým… i s automobily. V práci k výtkám šéfů mlčte, i když si myslíte, že pravdu nemají – čas si omyl vysvětlit přijde, ale tento týden to rozhodně nebude. Ani problémy milostné neřešte. Rozhodnutí investičního rázu být mohou dobré a správné, ale jejich realizace, podpisy smluv, koupě nebo prodej, nerealizujte ve čtvrtek, lepší je den před a nebo po, lepší ještě víc však bude až příští týden. O víkendu si udělejte radost drobným dárkem, který z lásky dáte.

 

4. RAK

Naše malá Viki (16/21) potvrzuje, že neblahé informace ohledně jejího zdravotního stavu, s nimiž jsme z Věštírny přišli ještě před lékaři, respektive jistá podezření na možné zdravotní nebezpečí, zde skutečně jsou. Genetická podmíněnost také sehrává smutnou roli. Na druhé straně ovšem Viki zdědila i tuhý kořínek a vůli nepřízni osudu se postavit a poprat se s ním. Může za to v dobrém slova smyslu sportovní (nebo spíš jakési tábornicko trampské?) prostředí, v němž vyrostla. Za to, že se od některých životních zásad v poslední době poněkud odchýlila, může třaskavá puberta. Je zde ovšem i otázka obecnější: jak hluboce mají dospělí právo vměšovat se do soukromého života …náctiletých? Co je hranicí, za níž by zajít neměli a naopak, kdy by měli zbystřit pozornost?

 

Rakovi bude tento týden zřejmě libido řečených zrozenců slabší než obvykle. Tedy výše řečení budou vcelku úspěšní, pokud invenci, jíž jinak v oblasti, která patří Erotovi plýtvají, nasměrují do profesionální a nebo studijní sféry. I práce může (ač to zní mnohým neuvěřitelně) přinášet rozkoš. Každá jednostrannost je spíš ke škodě sobě i druhým, k pláči i k smíchu… Ve společenské oblasti úspěšní zrovna Raci v daném týdnu nebudou, protože nenaplnění sexuálních tužeb u nich povede k podráždění a dokonce zvýšené agresivitě. V jídelníčku se již mohou vrátit k normálu, v pátek z Věštírny radíme v souladu s měsíčním úplňkem úspěšně absolvovat půst a nebo alespoň praktikovat střídmost.

5. LEV

Pro Lvy bychom mohli očekávané týdenní události rozdělit podle dekád (dekanů) jejich narození v daném znamení. Ti zrození v období do konce kalendářního měsíce rozhodně neprohloupí spojenectvím se Štíry a to především v obchodních vztazích v nejširších souvislostech. Na sklonku týdne je může bolet žaludek. Lvi z první dekády jsou ohroženi spíš úrazem, naštěstí s časově omezenými důsledky. V práci bude vše v průměru, ve společenské oblasti pozor na trapasy. Lidé patřící datem narození do posledních deseti dnů cyklu učiní také dobře, spojí-li se se Štíry, tentokrát však spíš v sféře intimní. V práci jim významněji budou nakloněni Býci a Lvi, naopak pozor ať si dají na Panny.

 

Panu Vladimírovi (50/20) přinášíme dobré zprávy: perné dny jste zvládl. Dochází k utlumení vlivu karet Dámy v černém i bratra. Neznamená to, že jsou ze hry, ale momentálně stojí na okraji. Zřejmě se jim nepodařilo zasáhnout do vyjednávání o sloučení vaší firmy s bývalým konkurentem. Nezdá se nám pravděpodobné, že by odsud vanoucí pro vás tak dobrý vítr nevyčenichali. Lekli se, že budou muset otřít hubu? Nicméně nevěříme, že by se vzdali, spíš hledají cestičku… Je čas vybrat z obou posledně naznačených možností, a to hned: sdělte budoucímu společníkovi existenci problému a jeho podstatu. Žádné tajnůstkářství. Myslíme, že po vás stejně nebude žádat trapné a ponižující podrobnosti. Nicméně nelžete. Podle karet vezme možný budoucí boj jako výzvu. Rád vyhrává. A pozor: na sklonku týdne se opět objeví vaše teta. Pochybnosti, zda vzhledem k její skleróze nejsou informace z vašeho mládí zavádějící, odložte – baba moc dobře ví, CO a hlavně PROČ a JAK bylo!

6. PANNA

Panny nechť jsou v daném týdnu připraveny na čas komplikovaný především v oblasti osobní, nejsou vyloučena ani pnutí v příbuzenských vztazích – spíše však k osobám zpokrevněným odlehleji. Dobrý kontakt budou mít ke Střelcům, časem se může stát případný vztah významným. V penězích nechť počítají spíše se ztrátou, ne však fatální. Nadále se vyhýbejte stresu. Jeho dlouhodobé působení považují lékaři nikoliv neopodstatněně za startér vážných onemocnění především oběhových a též novotvarových.

 

Pan Jaroslav (60/21) je po panu Pavlovi z profese a mladých Viki a Lacovi z osudu dalším případem, u něhož v tomto týdnu karty hovoří o nemoci. Týká se v tomto případě jeho manželky. Situace nedoznala změn, je spíše horší. Perspektiva se zužuje. Jak v souvislosti s tím, co hvězdy sdělují zrozencům z vašeho znamení, hodnotíte svůj podíl na vzniku manželčiny nemoci? Ať už je vaše současná péče o ní motivována jakkoliv (a my si v měsíční Kočce nemáme právo dělat si o vás iluze, protože se známe již dlouho a co jste neřekl sám, karty na vás bezohledně vyžvanily), a ať je i jakkoliv obtížná fyzicky i psychicky, vytrvejte. Je správná.

 

7. VÁHA

Milé Váhy, konečně nadchází týden, kdy se můžete bez větších obav – přirozeně při zachování základních sebezáchovných instinktů – pustit do uvážlivého řešení dlouho odkládaných problémů. Dali jste si dost času všechno náležitě promyslet? Tak konejte! Zároveň se tak zbavíte tenze, která ve vás narůstala a ovlivňovala vaše pracovní výsledky i milostné soužití. A nové komplikace? Může vzniknout nečekané pnutí mezi Váhami a jejich sousedy, možný spor ovšem lze vyřešit (zvlášť pokud jsou účastníci zrození ve stejném znamení a nebo snad i ve Skopci) u bábovky a nebo u skleničky. Možná jste ani netušili, jak jsou to milí lidé… ale zas si je nepouštějte moc k tělu!

 

Ajou (27/21) se znovu dostáváme k tématu její dovolené. Varianta s chalupou manželových přátel se jeví jako nejslibnější. Pro Aju rozhodně. Potvrzujeme i srpnový termín jako výborný (spíš ovšem, bude-li to možné, začátek měsíce), a to nejen z důvodů planetárních: podle karet může být dovolená v tomto čase a na daném místě zdrojem budoucí radosti. Naznačuje totiž cosi o zrychleném tikotu vašich biologických hodin.

 

  1. ŠTÍR

Měsíc v úterý a ve středu bude procházet znamením Štíra, což má vždy vztah k  rozmnožovacím a vylučovacím orgánům. Nezapomínejte proto pokud možno mít v těle čisto a uklizeno. Především si ohlídejte pitný režim. Pomůže odvar nebo zápar z kopřivy žahavé i hluchavé jakož i z přesličky. Zapřáhnete-li pořádně ledviny, pomůže jim to víc, než pokud je budete šetřit. Protože Štír je i znakem vášně, náležitě si v obou dnech ku prospěchu svému i partnerů užijte. Štíři pozor: vyhněte se bokovkám. Chvilkovou potěchu byste mohli pěkně odskákat, dlouhodobější vztahy by zas mohly vejít ve známost a dostat se i k nesprávnému uchu (leda snad pokud by Štír přisedl k Štírce či naopak…).

 

Co nám přinese setkání s kartami pro Katku (21/20)? Varování. V jejich reakcích je tolik uražené ješitnosti, že bychom snad ani karty nepotřebovali na to, aby nám byl zřejmý průser, do něhož se v životě řítí, a jenž neohrozí pouze ji. A je nám až hloupé opakovat, že způsob, kdy se člověk nahoru hrbí a dolů šlape, nemůže (a nesmí!) nést zisk do nekonečna. Katko, po dobrém dokud je čas: řeč o pomalých, ale božích mlýnech platí. V práci bude tento týden vše šlapat řádně. Ne tak tomu bude ve vaší vztahové oblasti. Ne každý chce koupit to, co se nabízí nejokatěji. A vězte, že také ne každý je na prodej!

 

  1. STŘELEC

Dobré časy Střelců trvají i nadále. Měsíční Kočka blahopřeje. Možná i poskytnete nezištnou pomoc, službu a nebo radu někomu z pod znaku Panen. Časem vám to může zkomplikovat život. Komplikace to ale mohou být pozitivní, tak se nebojte! Pominulo nebezpečí plynoucí z teplotně extrémních nápojů a jídel. Vztahové problémy řešte razantně, ale slušně. Že už jste začali? Pokud jste se s chladnou hlavou rozhodli, nenechte se ukolébat momentálním zklidněním. Zůstanete-li na půl cesty, v budoucnu bude všechno jen horší.

 

Také Josefovy (33/20) karty naznačují, že bez řešení osobních vztahů se jeho situace rozhodně nezlepší. Tím spíš, že člověk, který z centrály do L. dorazil v jakési administrativní záležitosti (proto mu, vzhledem k tomu, že jeho karta je na místě, které nesvědčí o tom, že bychom se s ním již neměli setkat, přidělíme i jméno – nazveme ho Revizor), svůj pobyt protáhl na víkend a slíbil se vrátit. Dá rozum, že již mimopracovně. Čekejte ho opět na víkend. Co to v něm je, že přitahuje vás stejně jako Blonďáka? Čímna vás tak hluboce zapůsobil? Pokud posledně Měsíční Kočka tvrdila, že ve vztahu mezi Josefem a Blonďákem není nikdo třetí a pouze se v pátek situace akceleruje, vyhodnotila Revizorovu kartu nepřesně. Pro vás by ovšem asi žádná varování vzhledem k nesporným Revizorovým půvabům a jeho osudové přitažlivosti nebyla dostatečná.

 

10. KOZOROH

Paní Evelyna (36/20) nás posledně překvapila faktem, že její karty velmi silně poukázaly k dceři, o jejíž existenci jsme v Měsíční kočce dosud neměli ani potuchy. Jak je to možné? Přece karty mají moc odhalit i skryté. Těžko říct, zda je v tomto případě nepřemohla vůle respondentky cosi utajit, nebo se něčeho zříci? Učinila to s takovou razancí a dokonalostí, že se jí daný údaj v podstatě povedlo z vlastních paměťových buněk dokonale vymazat. Amnézie z vlastní vůle? Resetovaný vnitřní počítač byl každopádně po novém zapnutí odstraněných dat dokonale prost. To se často nepodaří, ani když lidé moc chtějí – viz bezesné noci koncentráčníků. V případě úspěchu lze v takovém případě karty – na čas samozřejmě – ošálit. Kdyby naše hra skončila dřív, nic bychom se o Evelynině dceři, dnes pravděpodobně ještě ne dvacetileté, ani nedozvěděli. Její přítomnost však vyvolává otázky: Kde se vzala? A proč zrovna teď? Odpověď se pokusíme nalézt snad příště…

 

Jak jste si poradili s výzvami minulého týdne? Podle hvězd dobře. A s Lunou je to tak, že příští neděli vstoupí do Kozoroha a to se odrazí v kostře, kloubech a pohybu. Pomáhá strečink, což je zjednodušeně řečeno pořádné protáhnutí. Všechno se děje v poklidu a nikoliv silou, s nadsázkou v leže na gauači… a přesto to pomáhá. Dívali jste se někdy na to, s jakým gustem se protahuje kočka? A slyšeli jste o nějaké, kterou by trápily plotýnky? Pevnost kostí posilují i jádra vlašských ořechů. Kdo z Kozorohů je ve formě a ví to o sobě, měl by toho stavu sebevědomě využít a udělat to, co se mu dlouho nechtělo.

 

11. VODNÁŘ

Následující varování není jen pro Vodnáře, ale též pro ty, kteří se s nimi intenzivně stýkají: týden může být komplikovaný, a to zvláště pro duševně pracující, kteří budou mírně řečeno bez invence, prostě blbí jak pučtok, a prosti i smyslu pro humor. V takovém stavu se přirozeně špatně vzdoruje osudu. Ten Vodnářům vbrzku může připravit rodinné rozmíšky a spory v práci i ve škole. Dobré řešení spíš bude spočívat v náhodě a příslovečné kapičce štěstí, neboť na intelekt se spoléhat bude neradno. Jinak ovšem Vodnáři v nadcházejícím čase zřejmě překypí zdravím.

 

Pana Honzu II. (26/20) nacházíme opět (nebo spíš stále) na určitém rozcestí. Jak se zdá, námluvy s lidovci ho zcela neuspokojují a ani opakovaná návštěva modrých emisarů. Zřejmě se mu pro změnu zalíbí zelená barva. Otázka zní PROČ? Veškeré spekulace Měsíční Kočky na toto téma vycházejí z poznatků o Honzově ne právě učebnicovém charakteru spíš, než z přesvědčení o rozvinutém ekologickém přesvědčení mladého soudcovského čekatele. Ale preferenční posuny voličských hlasů ho zřejmě nutí přemýšlet, která varianta je ještě obhajitelná, když už přímo nechce, vědom si faktu, že mají trny, ostentativně vonět k růžím… V otázce zdravotního problému Olívie se karty kloní k možným náznakům těhotenství. Při Honzově opatrnosti a Olíviině cílevedomosti nelze soudit jinak, než že se rozhodla (bláhově?) milého Jana tímto způsobem k sobě pevně připoutat.

 

12. RYBY

Pan Richard (30/21) nám dělá jenom radost a Měsíční Kočka by ji proto ráda udělala i jemu. Přesto nebude dnešní proroctví zcela beze stínu. K opakované velké rodinné události je již vše schystáno. Čekejte ji s mírným zpožděním zřejmě v noci na čtvrtek. Na obzoru je i příslib nějakých peněz navíc. Oním stínem jsou zprávy o ostudě, kterou páchá Šantala vprostřed příbuzných mohutným oslavováním dítěte právě té Venduly, kterou již několikrát svými blbými vtípky (motivovanými nenávistí, jež již naštěstí pominula) málem přivedl do hrobu. Že o tom ani Vendula ani Richard nemluví, neznamená, že by zapomněli a nebo odpustili.

 

Rybám dobrý den a všem ostatním zatím nashledanou. Ale pro kontrolu: Jak se poslední dnešní zrozenci vypořádali s minule předpovězeným nebezpečím? Byly jim doporučené aliance k něčemu? A jak řešili vztah k falešným přátelům a jejich možnou zradu? Podle hvězd půjde o dlouhodobější proces, jenž bude někdy bolestný. Nicméně v bezprostředně nadcházejícím týdnu by dobré dny měli být středa, čtvrtek a neděle. Špatně vychází sobota: to dává tušit problémy v nejbližším okolí, vztazích a v rodině. Ostatní dny se představují spíše průměrně. Není vyloučena ztráta či prošvihnutý termín. Ale se zdravím se Ryby mohou chlubit – bude nezdolné.

 

Podle podmínek Hry o budoucnost i ve smyslu zákona o ochraně osobních údajů byla skutečná křestní jména účastníků pro znesnadnění jejich identifikace změněna.