Horoskopy od 25-06-2007 do 01-07-2007

 

Týdenní horoskopy

s výkladem karet z Věštírny „Měsíční Kočka“

Dvacátý šestý týden: 25. června – 1. července.

Situace: Sobotní úplněk významně zvýší vnímavost lidí k řádu Přírody, což povede k zharmonizování našich osobností a celkovému zklidnění. Jednotlivé planety si stojí následovně: Venuše a Saturn jsou ve Lvu, Uran v Rybách. Mars v neděli vstoupil do Býka a volá k rozvaze a konci ztřeštěností. Zdánlivě couvají Merkur v Rakovi, Jupiter a Pluto ve Střelci a Neptun ve Vodnáři. Nastupující léto, které ledva začalo, hlásí se nejen počasím, ale i city jako zřejmě převážně chladnější…

Kde se u karetní předpovědi shodují hvězdná znamení, pohlaví nebo věk, mohou ji ku svému užitku užít i další čtenáři.

    1. SKOPEC

 

Nečekané peníze nebo jiná aktiva získaná částí Beranů v minulém týdnu tyto zrozence namlsají. O další zisky budou usilovat proto velmi agresivně. A není divu: však také prachy nějak zatracené rychle vydáváte! Myslete raději na zadní kolečka – svět se zřejmě roztáčí všeobecně k horšímu, tak se snažte vytvořit nějaké rezervy. Problém zřejmě nastane v práci, protože zmíněnou finanční výhodu se někteří z vás budou snažit získat ne zcela čistě a ještě na úkor kohosi druhého – tak to alespoň může okolí vnímat. I v soukromé oblasti hrozí spory, zřejmě na základě toho, co blízká osoba může cítit jako odpornou hrabivost: přesvědčte ji darem, že nejste škrt! K penězům ovšem můžete přijít i nebývale elegantně. Co tím hvězdy myslí, nevím. Zní to ale hezky. Buďte každopádně k okolí ohleduplnější…

 

V tomto týdnu nás na vlastní žádost opouští paní Vlasta (51/24), která má pocit, že ač jí v mnohém dosud rada karet pomohla, náhle se stydí z propletence vztahů se synem, Jasnoočkou a budoucím vnoučetem dělat – jak ona říká – věc veřejnou. V Měsíční Kočce tomu nerozumíme, ale respektujeme ten pocit… Její místo ve Hře o budoucnost zaujímá Rudolf (27 let). Pane Rudolfe, hvězdy vám připsaly odvahu. Ono vám v životě častokrát nic jiného ani nezbývalo, viďte? Chcete ale opravdu vcelku slušnou pověst najednou pohřbít? Společník, s nímž jste se rozhodl jít do akce, jež vám není vlastní, nevypadá podle karet důvěryhodně. On také ani ten váš plánovaný skok není moc čistý. Musíte opravdu domácí problémy řešit takto? Opravdu vám úvěr ve vaší situaci žádná banka nedá? Možná by vám půjčil soused, respektive sousedka. Je to milá dáma. Navíc jste jí kdysi prokázal službu. Nepřišel čas na splátku? Pusťte raději plánovanou velkou ránu z hlavy! Když pomineme morální aspekt, zanecháte příliš stop a parťák, který má dělat zeď, na místo vůbec nepřijde. Je to podrazák. Bude mít alibi jako hrom.

 

2. BÝK

 

Vcelku neškodná žvanivost, která činila život s některými Býky v uplynulém týdnu ne moc snesitelným, vystřídá v některých případech tentokrát zcela nesnesitelná hádavost. Kam se poděla mimořádná empatie, která vám přináší přízeň okolí a za normálních okolností z vás činí člověka oblíbeného a ještě i zdatného vyjednavače? Nesoulad se může projevit v práci a dokonce i v osobní oblasti. To není dobré: neuhádáte nic a do budoucna zhoršíte své výchozí pozice. Pokud hvězdy upozorňují na nebezpečí úrazu, lze varování interpretovat i tak, že spory Býků mohou vyústit do fyzických konfliktů s pro vás mimořádně neblahými důsledky.

 

Před prázdninami, které vždy přinášejí významné hemžení, jakoby se i ve Věštírně nebývale rozbíhala hra Škatule, škatule, hejbejte se! Zřejmě nás totiž opouští i Perla (25/23), kterou jsme přitom ve hře zatím viděli sotva čtyřikrát. Slečno či paní Perlo, jste vůbec mezi živými? Nebo si z Měsíční Kočky někdo vystřelil a podvrhl nám neexistující bytost? Některé karty by tomu tak skutečně napovídaly… Soudit to můžeme i ze skutečnosti, že nás už tolik kol Perla nekontaktovala a na výzvy Věštírny mlčí. Stalo se jí něco? Nebo je jen jakýsi virtuálním účastníkem a my naletěli jako Patočka? Tak konec legrace: Perlo, pokud se do příště neozvete, budeme nuceni podniknout ve věci vašeho hledání vážné kroky, možná se i obrátit na k tomu příslušné orgány. Hru samozřejmě opustíte.

 

3. BLÍŽENCI

 

Hvězdy a jmenovitě Merkurův vliv nadále doporučují Blížencům věnovat zostřený dohled penězům vzhledem k možnému útoku podvodníků, ale též prachsprostých zlodějů, nezakrytě si brousících chrup na jejich hmotné statky. Neusnadňujte jim nekalé záměry možnou zapomnětlivostí! Blíženci by se jinak v daném týdnu měli spíš stranit společnosti a rozjímat o samotě nad tím, jak naplňují vnitřní život a co s ním dál. A pokud seznáte, že jste součástí jakéhosi kosmického plánu, mělo by vás to i přes sebekritické vnímání vlastní nedostatečnosti povznášet, ne srážet. Jen vztahováním se k Ideálu člověk roste… V druhé polovině týdne čeká některé Blížence pro budoucnost nesmírně důležité setkání. Není ovšem specifikováno, zda půjde také o seznámení se, a je proto možné, že onu snad v některém ohledu osudovou osobnost již znáte, je možná celý čas kdesi nablízku…

 

Laca (20/24) zřejmě čeká několik perných dnů: setkání, které mu předpovídají mimo hvězd i srdce v kárách, budou mít jako důsledek podle pikové desítky těžkou únavu, zjevně psychickou. Obrácená vedoucí hlavní karta mluví v této souvislosti o zmařeném usilování a zbytečném duševním sebetrýznění. Nevyčítejte si, co stejně nejde vrátit! Dívejte se dopředu. Pozvání k soudu má řešit Lacův postoj k dítěti, o němž dosud zřejmě nevěděl: měl by už z hlediska perspektivy převážit nad vztahem s otcem, který se nám jeví jako veskrze podivný.

 

  1. RAK

 

Pan Vladan (28/25) má malér, a že se tak stalo, nám bylo zřejmé sotva jsme karty sejmuli. Rozhodnutí vyslechnout jejich poslední varování zřejmě proti síle Šéfčiny vášně nebylo dostatečně pevné: ani ohnivzdorný chlap prostě někdy žáru slabé ženy neodolá, vzplane a shoří jako papír. Ostatně víme, že to nebylo poprve a že právě snaha vymknout se té osudové přitažlivosti byla jedním z důvodů, proč se Vladan rozhodl změnit místo. Karty nám pomohou situaci rekonstruovat. Co se tedy na chalupě stalo? Je to víc než zřejmé. Jenže nějak se o všem dozvěděla i Vladanova manželka – jen nevíme, zda bezprostředně a nebo později. Nenapadlo ji nic jiného, než s věcí vyrukovat na Šéfčina manžela. Takže se teď smaží všichni čtyři. V tomto týdnu zřejmě konflikt vyvrcholí – samozřejmě mimo pracoviště, kde si Vladan již před dovolenou zabalil. S bývalými kolegy se sejde v pátek po práci v hospodě. Bude tam podle karet s manželkou, která připraví chlebíčky. Šéfku nepozve. V pondělí nastupuje jinde.

 

Především ve vztazích to pro Raky bude opravdu dobrý týden, jehož síla vyvrcholí o sobotním úplňku. To prohloubí to, co mají a nebo snad získají, co chtějí. Duševně i fyzicky. A přitom bez pardonu. Zakřiknutost minulého týdne bude ta tam. Možná budou někteří Raci páni trochu hrubí či Raci dámy poněkud vulgární, ale druhé straně to nebude proti mysli, spíš naopak, alespoň ve většině případů a zvláště tam, kde se Rak setká s Rakem. Jiné sféry: týden nějaké velké peníze nenabídne, na druhou stranu ani nečekaná vydání, takže i umírněné hmotné rezervy můžete v úplňkovém čase rozpustit. Romantická atmosféra však nevyžaduje nezbytně šampaňské, kaviár a Lájoše s houslemi. I u táboráku je skvěle, jen si pak nelehněte do mraveniště…

 

5. LEV

 

Pracovní úkoly uplynulého týdne byly náročné a řešení jejich zbytku přejde i do první poloviny tohoto: snad již ve středu, ale jistě ve čtvrtek, si budou Lvi moci oddechnout – zvládli jste to! Dokonce včetně rozladěnosti nadřízených a brblání podřízených či kolegů. Budete navíc oceněni. Jak už to chodí v Čechách spíš slovem, než penězi…, ale ta slova zahřejí. Bohužel se ku chvále nepřipojí někdo, na němž vám záleží a pro koho jste jaksi mimoděk těch deset dnů cedili krev. Přinese vám to do osobního života rozladění. Právě v tomto okamžiku nepevnosti kdy budete znejistěni a otřeseni, mohou jinak vcelku právem sebevědomí Lvi naletět podvodníkům a lhářům. Těm přitom vůbec nemusí jít o peníze!

 

Gábininy (20/24) karty tentokrát nic nehovoří o soudním sporu nebo snad jakémsi rozhodčím řízení. Tedy nejen o jeho pokračování či odročení, ale nijak se nevztahují (a nebo jen okrajově) k osobám na něm zúčastněným, tedy nám nepraví nic o onom neobjasněném flirtu či co to bylo, který Gaba prožila v duchu a nebo ve skutečnosti. První varianta je stále pravděpodobnější. Podobně jako hvězdy i karty radí ostražitost a navíc varují před možným úrazem a velkou vodou. Je to varování obrazné a nebo faktické? Gabi, umíte plavat?

 

  1. PANNA

 

Slečně Madle (17/24) posílají aktuální karty následující vzkaz: první možnost představují kříže, znamenající vůli a ctižádost, obrácený kárový král nese naději, obrácená srdcová dáma účinnou pomoc, kterou Madle poskytne vůči cizí Plavovlásce maminka. Ovšem ona řečená Plavovlásčina rozhodná vůle nesměřuje Madle ke škodě – spíš naopak. Druhá varianta hovoří o zřejmě prázdninové cestě (tak to alespoň napovídá kalendář), s ní spojené hádce, a nakonec v postavě obráceného křížového krále opět o významné podpoře, které se Madle dostane. Tentokrát však od Plavovlásky a směrovaná bude v podstatě a oklikou proti matce. Pro co se rozhodneš? Jak to všechno souvisí s posledně ohlášeným zasvěcením se můžeme jen dohadovat – zdá se však, že se mezi Plavovláskou a Madlou něco stalo, cosi podstatného, a to trvá!

 

Četné Panny se s prominutím poněkud uondány prošoustaly do týdne, jevícího se po předchozích úžasných prožitcích jako zdánlivě mdlý. Měsíční Kočka posledně naznačila, že byť by vyvrcholení byla virtuálního rázu, byla neuvěřitelně krásná. Na takové věci se dlouho vzpomíná, svět kolem není důležitý… Zážitky aktuální budou proto Panny vnímat v růžové mlze a případné problémy k nim nebudou vůbec doléhat. Ignorování potíží je sice nikoliv nejlepší způsob jejich řešení (pokud lze vůbec mluvit o řečení), rozhodně však v některých situacích je to postup celkem zdraví neškodný. Prostě je třeba potenciální patálii začuňkovat, jako by se nic nedělo. Jistě to neníe správné, ale ukazuje se být účinné. Na vás však nikdo chtít štípat dříví jistě nebude, půjde o hlouposti… Kdo má z daného znamení potíž s plodností, měl by, při splnění ostatních náležitostí, využít magického úplňku a nocí předcházející a té po něm!

 

7. VÁHA

 

Některé klepy, které se o Váhy otírají, jsou zlovolné. Vyžadovaly by pádnou odpověď. Nepouštějte se však do sporů a už vůbec ne do rvaček. Zní to podle, ale uspokojí vás, když potlačíte impulsivnost a odpovíte stejnou zbraní… Ostatně již posledně jsme si řekli, že čas vaší odpovědi přijde. Ve správnou chvíli bude drtivá. Nyní by se všechno jen hloupě rozplizlo a bláto by zůstalo na vás. Pozor v tomto týdnu na jakési společné finance. Kde mají Váhy v potížích hledat přirozené spojence? Z vašich vzdušných znamení se lze s klidem opřít o Vodnáře, ze znamení ohňových vám budou nejblíže ve stejném pohlaví Střelci a v opačném Lvi.

 

Pro Aju (27/24) mám špatnou zprávu: ta mi potvrdila, že v centru jejich úvah byl vskutku šperk. Jeho hodnota nespočívala v uměleckém zpracování, ani ve váze zlata či kamenů, ale v citové sféře. Patřit by měl jednou po právu či z tradice starší sestře – kdyby ho ovčem, jak se zdá, Aja neukradla. Patřil matce (ačkoliv historicky byl starší a v rodině se vlastně po generacích dědil). Proč ho však měla sestra (nebo si na něj osobovala právo), když se maminka těší sice vachrlatému, nicméně věku odpovídajícímu zdraví? Právem prvorozené následnice? A jak to, že se náhle ocitl ve vaší šperkovnici a nikoliv v sestřině santalové krabičce? Tento týden se vám ale podle karet ztratí. Ztrátě však nedokážete zabránit. Zřejmě proto, že aktuálně ztrátu sice objevíte, ale dojít k ní mohlo již dřív. Kdy jste tu blýskavou věcičku vlastně viděla naposled a nebo měla dokonce v ruce?

 

  1. ŠTÍR

 

Některým Štírům hrozí v nadcházejícím týdnu partnerské hádky a od úplňku i možné vyostřené konflikty v širší rodině – pozor zejména na tchyně a tchány a také starší sourozence, zvláště pokud by byli nositeli stejného znamení. V úterý a ve středu projde Měsíc Štírem, což bude mít mimo jiné dopad na vaši sexualitu. Jinak dbejte na pravidelné vyměšování, pitný režim a v jídelníčku na dostatečný podíl potravin, působících ve střevech jako struhadlo: na celozrnný chleba, zeleninu, a luštěniny, které vám náležitě protáhnou trubky. Večer studenou vodou sprchujte hemeroidy (když je máte) a o sobotním úplňku zařaďte do jídelníčku čerstvý vítr (naplánujte si prostě půst)… Oproti předchozímu času již bez obav můžete disponovat penězi a podepisovat smlouvy či případná jiná ujednání.

 

Za Katku, s níž jsme se rozloučili před čtrnácti dny, nastupuje do Hry o budoucnost Radim (14 let). Co o něm víme? Málo, spíš se musíme dohadovat: jsi prý dost nehodné dítě, ale vzhledem k tomu, že si svou problémovost uvědomuješ, nic není ztraceno, jádro máš v pořádku… Většina lidských příběhů se točí kolem peněz a lásky jako v nekonečných a vesměs hloupých televizních seriálech. I karty naznačují velkou šetrnost rodičů, nevalný stav rodinného rozpočtu na hranicích nouze, nebo nedostatek způsobený nároky vyššími, než jaké příjmy dovolují, a z toho plynoucí permanentní stres. Zkus rodičovskou zátěž zmenšit. Protože vydělávat ještě nemůžeš, je tvým hlavním úkolem se pořádně učit. Alespoň slib, že začneš po prázdninách. A nelez jim na nervy nadměrným hlukem a kosmickým nepořádkem, který kolem sebe šíříš. Zřejmě záhy srovnáš jakýsi problém s někým z učitelského sboru. Asi spácháš mimoděk hrdinský čin. Bude u toho fůra lidí, tak chyť příležitost za pačesy. Mělo by se to stát ve čtvrtek. Na dost mizerné vysvědčení to ovšem už vliv mít nebude.

 

  1. STŘELEC

 

Jak vnímat nadcházející týden z pohledu Střelců? Pro většinu jako v podstatě dobrý, a to navzdory rovnici moc práce + málo peněz = možné konflikty. V pondělí sice Střelce čeká drobný zdravotní problém, něco v důsledku poruchy imunity, ale v podstatě lapálie, nevyřazující vás však z úspěšného úterního společenského života, který vyvrcholí možným nečekaným středečním milostným dobrodružstvím. Pozor na to, kdokým, samozřejmě co, a také jak se věc může roznést. Čtvrtek: praní špinavého prádla. Perete vy, ale sami práni nejste. Pozor – co v této souvislosti Střelci řeknou, nebude zapomenuto, myslete proto při volbě slovníku i tónu na budoucnost. V pátek očekávejte hodnocení – je konec pracovního měsíce i celého školního roku. Nic už nelze změnit. Sklízíte, co jste zaseli a jistě to mohlo být celkově lepší, ale také o moc horší. To ostatně vždycky. Víkend bude ve znamení celkového zklidnění.

 

Co nesou karty panu Josefovi (33/24)? V pikovém králi impulzivní a tedy z etického hlediska správné a z taktického pohledu zcela nesmyslné chování. Týká se samozřejmě Revizora, respektive Josefova prudkého a ve slovech ne právě vybíravých vyhroceného sporu s Blonďákem. Obrácená devítka ovšem nabádá, aby se nevzdával, pokud o Blonďáka stojí (má snad hodnota karty jinotajný vztah k číslu 69?). Samozřejmě, že stojí… Josef by popřel sám sebe, kdyby najednou tvrdil opak, i když to tak momentálně může vypadat. Červená kárová figura nabádá k opatrnosti. Co ale upřednostní Blonďákova až snad chorobná smyslnost? Revizora a nebo vás. Nové a nebo zázemí? Vy byste však měl přes tlak centrály rozhodování o onom kopanci vzhůru a stěhování z L. co nejvíc oddálit. Nerozhodovat se s horkou hlavou a poraněnou duší… Pouze spoléhat na čas, který všechno snad nakonec srovná, však karty také neradí.

 

10. KOZOROH

 

U posledních tří znamení nás dnes čekají prvá setkání s dalšími nováčky naší Hry o budoucnost. V rohatém znamení zastupuje Evelynu (36) sotva šestnáctiletý Aleš. Má problémy pro svůj věk typické – lásku. Karty tvrdí, že to opravdu není, Aleši, špatný nápad jít na ni přes bráchu. Má to ovšem i úskalí. Vztah mezi sourozenci nemusí být vždy takový, jak si ho jako jedináček představuješ. Nebyla zvyklá se na mladšího bráchu koukat jako na blbečka s nudlí u nosu či jako na kouli u nohy – někoho, o něhož se musela starat a kdo ji brzdil, zrovna když se jí začala zapalovat lýtka? Brzo tě čeká nepříjemná sprcha: někdo starší se tě pokusí shodit. Nijak ze skrytu, ale přede všemi, tedy i před ní. Bude to mít nějakou souvislost s penězi, s dluhem, který jsi zapomněl vrátit. Udělá se ti ze sebe samého zle. Že k tvému znamení patří černá barva ještě nedefinuje celý svět jako černý. Proč hned navíc myslet na krajnost – útěk ze života přece není řešením. Vlna pochybností je nepříjemná, doposud jsi pochyboval tak nanejvýš o těch druhých! Pokud tahle změna vydrží, mohla by ti být k dobrému.

 

Jaká byla a došlo vůbec v uplynulém týdnu k předpovězené srážce s blbcem? Nic totiž k nějakým vážným dopadům takového až příslovečného setkání nepoukazuje. Možná kolize tedy byla spíš směšná či otravná, než nebezpečná a osudová. A dále, milí Kozorozi: už jste přestali škudlit? Vše vás tento týden až svědivě ponouká k hazardu, ale hvězdy varují. Opět mluví o velmi nejistém výsledku. To neplatí jen pro peníze, ale i pro vztahy. Vyhněte se raději riskantním záletům, byť by se konstelace pro vzrušující zážitky snad i jevila jako velmi, velmi slibná. Pocit, že jste hlupci vyváží zdání mravní velikosti (někdy ale ne).

 

11. VODNÁŘ

 

Tento týden se budou vysokou aktivita ve všech oblastech moct pyšnit Vodnáři. Nicméně nikoliv všude úměrně zasetému i sklidí… Především v práci nebo ve škole se přes veškerou snahu neprosadí. Efektivní alianci k řešení konkrétního problému by mohli vytvořit se zrozenci z dalších vzdušných znamení, tedy s Váhami a Blíženci (ale Blíženci by byli spojenci pevnější). Nicméně zádrhele u školy jsou už v podstatě fuk, a v práci se blíží doba dovolených a tím pádem i zvolněných otáček, takže se ani zde vlastně nic moc neděje. Hlavně se nenechte otrávit. Pokud Měsíční Kočka pře týdnem napsala, že to, co Vodnáře znejišťuje, nemusí řešit teď a tady, nyní by měli – a bez váhání. Užijte svůj dobrý čas. V podstatě bude totiž tento týden dobrý a výdobytky v ostatních oblastech budou víc než pofoukání bolístky. V milostné sféře budou neodolatelní (a v posteli zřejmě nezničitelní), společensky sklidí jen potlesk (pískání a bouchání do stolů bude též pozitivní), pokud jde o peníze, vydávat budou s rozmyslem a radostně a získávat lehce. I možný drobný problém se zdravím se ukáže být přechodným.

 

Sotva zletilou Bianku (15) střídá zrající paní Jana (39). Říká se, že noviny a slunce musí vyjít. A s vaší firmou to, paní Jano, chvíli opravdu vypadalo bledě. Nicméně už zase stojíte pevně. Poučíte se? Vodnáři bývají nepoučitelní. Na firemním zmrtvýchvstání měl nepochybně lví podíl váš obchodní talent, který nespočívá pouze v umění kupeckých počtů, ale především v znalosti oboru a lidí a schopnosti se s nimi domluvit. Protože spolupodílník ve firmě dokáže zase prognózovat vývoj trhu, jste ideální podnikatelská dvojice. Někdy si asi říkáte: škoda, že jen podnikatelská. Ale parťák je, jak si říkáte, k vám až moc mladý. Proč jste se vlastně dali dohromady? Opravdu jen kvůli podnikání? Konkurs vám už nehrozí, ale brzy čekejte další otřes. Vašeho partnera sice okouzluje, jak umíte s fantazií utrácet, ale myslete na nutnost budoucích investic. Získáte nečekané peníze (zřejmě pohledávka, s jejíž realizací jste už nepočítali) a brzo bude ve váš prospěch rozhodnut i jakýsi vleklý spor s dodavateli.

 

  1. RYBY

 

Posledním nováčkem je třiatřicetiletá Lída, která nastupuje na místo Idy(20). Ta ještě před tím, než byla zařazena do losování o účast ve Hře, v průvodním dopise napsala, že její příběh je tuctový, obyčejný a že snad ani nemá smysl se jím zabývat. Ale každý život je jedinečný a neopakovatelný. A i když není shakespearovsky klenutou tragedií, stojí za to. A o problému Kristových let je třeba mluvit. Podle karet je jistě zlé být na kordy s vlastní matkou. A je také v příkrém rozporu s vousatými anekdotami, rozumět si tak skvěle s tchýní. Otec svou holčičku vyslechne, ale jinak chce mít od všech ženských pokoj. Nikdy nebyl jiný. A u vás se smráká na rozvod… Slíbili vám také lepší práci za větší peníze. Jenže co s vámi, když v kolotoči starostí na sebe zřejmě také moc nedbáte? Ve vašem nejbližším okolí je člověk, který by vás rád vyslechl. Ač nadřízený, přece člověk. Nestyďte se, dojděte si k holiči a pozvete ho na skleničku. Karty říkají, že je to žena a že dobrý by byl pátek!

 

Dvanáctým souhvězdím do tuctu jsou Ryby, které ve větší části zažijí spíš rozpačitý týden. Na vině bude zřejmě jejich pokračující hádavost. Pozor: hrozí i nadměrná roztěkanost. Bídná schopnost soustředění může být podmíněna i určitým dočasným zdravotním handicapem (není však jasné, oč jde) – proto by Měsíční Kočka doporučovala těmto zrozencům zvýšenou pozornost na cestách, a tam, kde to jde, upřednostnění veřejné dopravy před vlastnoručním kroucením volantem a dupáním na brzdu a plyn. Pokud jde o Erota, zde Rybám jaksi roztržitost překážet k dosahování vysoké míry slasti své i partnera nebude, především v pondělí, úterý, středu, čtvrtek, pátek, sobotu a tak dál – čili pořád. Jsou to mezi námi šťastlivci!

 

Křestní jména účastníků naší Hry o budoucnost byla v zájmu anonymity a v souladu se zákonem o ochraně osobních údajů změněna – veškerá podobnost je tudíž zdánlivá a čistě náhodná… Nashledanou za týden.