Horoskopy od 19-08-2013 do 25-08-2013

Týdenní horoskop věštírny Měsíční kočka
třicátý čtvrtý týden roku 2013

1. Beran – pamatujte si, že den má jen dvacet čtyři hodin a část z nich musíte věnovat rodině a odpočinku. Práce je důležitá věc, ale některé věci nyní budete muset odložit, jinak se vše nedá stihnout a jen si zničíte zdraví. V domácnosti se mohou objevit různé hádky a spory, klidnější situace bude až kolem víkendu. Hlídejte si trochu více svůj jídelníček, pozor na mastná jídla.

2. Býk – svému okolí budete imponovat skvělými nápady a také schopností rychlé realizace všech pověřených zadání. Bude to ale trochu svádět k aroganci, takže pozor, abyste neurazili někoho důležitého. Ve vztahu je někdy lépe více mluvit a dořešit vše. Pokud existují tajnosti, vždy může přijít nepochopení a spory. Navštivte zubaře.

3. Blíženci – koncentrujte se jen na aktuálních povinnostech, neplánujte příliš moc dopředu, protože v tomto týdnu může nastat několik nečekaných událostí. Podle horoskopu bude tento týden výtečný pro všechny hodně zamilované Blížence. Lidé, kteří mají revmatické problémy a migrény čeká dosti krušných sedm dní.

4. Rak – vaše pracovní pozice by měla být stabilní. Pokud se zabýváte obchodem a financemi, nyní to bude velmi zajímavý týden se spoustou hezkých příležitostí. Nebojte se trochu riskovat. Pokud jste ve vztahu, který dlouhodobě nefunguje, možná je nejvyšší čas něco s tím udělat. Partnera nenajdete na místech, kde jste ho hledali už dříve. Nutné návštěvy u lékaře nemá smysl odkládat.

5. Lev – existují nudné povinnosti, ale nelze je odkládat do nekonečna. Pokud se tento týden nezmobilizujete, hrozí vám nepříjemné problémy. Peníze na domácnost vydávejte s rozumem, některé věci jsou nyní zbytečné. Lvi bez partnera mohou potkat někoho, s kým bude fajn trávit začátek podzimu. Více se usmívejte a s optimismem zvládnete i případné menší zdravotní potíže.

6. Panna – pokud se vám podaří do konce dotáhnout rozdělanou práci, čekejte dobré finanční ocenění. A nyní se vám každá koruna hodí. Štěstí a láska se mohou objevit v úplně nečekané situaci. Někdy to co je netradiční má v budoucnu největší úspěch. Šablonovitost často znamená nudu. Psychická i fyzická kondice v normě, ale bez nějakých zázraků.

7. Váhy – pokuste se o trochu kreativnější přístup k normálním záležitostem a také se nekrčte pořád v koutě. Pokud chcete prorazit, musíte být vidět. Vyhýbejte se různým problematickým tématům a sporným záležitostem a tento týden prožijete s partnerem jako v bavlnce. Spory stejně nyní nevyřešíte. Dávejte si pozor na krk, angína se neobjevuje jen v zimě. Zvýšené riziko pro ty, co musí pracovat v hodně klimatizované místnosti.

8. Štír – máte velkou šanci na profesní a studijní úspěchy. Tento týden jste podle horoskopu pány svého osudu a vaše rozhodnutí budou vždy trefná. Nenechte se zviklat různými radílky. Pro žárlivost nyní není jediný důvod, jen zkazí domácí atmosféru a dáte partnerovy do ruky karty, které v budoucnu použije proti vám. Dbejte o pravidelný přísun vitamínů a minerálů.

9. Střelec – riskantní plán raději promyslete ještě jednou. Je to opravdu dobrý nápad, ale máte tam pár chyb, které vám místo úspěchu přinesou jen problémy. Stačí se na vše podívat z jiného úhlu a vše bude jasné. Z malého flirtu může vzniknout skvělý vztah na celý život. Věřte svému srdci, to vám nyní napoví nejlépe. Dejte si trochu pozor na tlak a cholesterol.

10. Kozoroh – neohlížejte se za sebe. Nemá nejmenší smysl řešit minulost, žijte dnešním dnem a aktuálními povinnostmi. Budete sice v pokušení, ale pokud mu nepodlehnete, zvládnete svou práci bez problémů a bez zbytečných povinností. V lásce se tento týden může stát vše, od obrovských hádek až k zamilování sahajícímu za hrob. Mohou vás bolet klouby, bude to počasím.

11. Vodnář – uslyšíte hodně pochval a uznání, ale nemusíte si ho moc všímat. Budou to jen fráze, za kterými bohužel nepůjdou činy ani finanční odměna. Peníze vám přinese jen originalita. Budete tak zvanou duší společnosti. Každá zábava, které se zúčastníte, bude mít výrazně větší šťávu. Je možné to využít i pro hledání partnera. Zkuste ke svému zdraví přistupovat přírodněji. Léky řeší hodně, ale vyřešit vše umí jen váš organismus.

12. Ryby – upevňujte svou pozici a hledejte spojence, kteří vám pomohou i v krizové situaci. Středa a čtvrtek budou pracovně nejnáročnější, z finančního hlediska bude nepříjemná sobota. Raději trochu na ni našetřete. I ve vztahu je někdy nuda. Člověk by chtěl aspoň  nějakou hádku, co by naznačila zájem, ale bohužel tentokrát vás čeká jen šeď. Léto se blíží ke konci, vychutnávejte každý sluneční den.