Horoskop na měsíc září 2013

Horoskop na září 2013
připravuje věštírna Měsíční kočka

Beran – končí se čas dovolených a pomalu odchází léto a přichází podzim. Ale to přeci není důvod k nějaké velké frustraci. Pro Berany bude září nabité různými zajímavými událostmi, práce také bude dost a navíc za práci budou tentokrát opravdu chutné koláče. Zvláště v druhé polovině měsíce podle horoskopu bude důvod k větším radovánkám a také k širšímu otevření peněženky. A to nejen na každodenní výdaje, ale také na tu trochu radosti. Berani s partnerem prožijí krásný přelom září a října.

Býk – rozhodujte a nebojte se brát svůj osud do vlastních rukou. Podle horoskopu nejvíc bude přát štěstí těm býkům, kteří dají hlavu mezi ramena, vystrčí své tvrdé čelo dopředu a všechny problémy prorazí silou a rozhodností. Bez rozhlížení se nalevo či napravo. Po dvacátém vám trochu hrozí nuda, ale je na to jeden velmi jednoduchý lék. Vymyslete si nějakou zajímavou víkendovou aktivitu s nejbližšími a pusťte veškeré starosti za hlavu. Vyzkoušejte nějakou novou zábavu či sport, něco, po čem jste už delší dobu toužili.

Blíženci – od začátku měsíce budete cítit, že vám nějaký konkurent dýchá na záda. A ten pocit je bohužel správný. Nesedíte příliš pevně na židli a vaše kroky všichni pečlivě sledují. Takže ke svým povinnostem přistupujte s extrémní pečlivostí, vyhýbejte se jakýmkoliv chybám a sázejte na dochvilnost. Tlak trochu povolí po patnáctém, ale ani potom si nedovolte příliš moc omylů a ležérnosti. K lidem ve vašem okolí raději přistupujte formálně a s odstupem, ale nikdy nezapomínejte na hezký úsměv. Doma bude klid, mír a hodně lásky.

Rak – pozor na malé nevinné flirty. Občas přinesou spoustu radosti a rozptýlení, ale podle horoskopu vám v září hrozí, že se z něčeho bezvýznamného stane velká aféra, která bude ovlivňovat vaše okolí a nejen rodinný, ale i pracovní život. Pokud se vyhnete pokušení, tento měsíc by měl být celkem klidný a hlavně finančně stabilní. Jeho konec je navíc ideální pro nějaký hezčí prodloužený víkend, který vás nejen potěší, ale hlavně pomůže dobít baterky před plíživě přicházející podzimní sychravostí.

Lev – podle horoskopu máte velmi dobrou šanci na povýšení v práci a nebo opravdu výhodný kontrakt. Ale šance neznamená automatickou výhru, navíc na začátku měsíce budete mít spíš pocit, že vám lidi nepřejí. Stačí jen trošku změnit přístup, ukázat tu svou nejschopnější tvář a uvidíte, jak ledy roztají a budete doceněni. Pokud jste se ještě nerozhodli, s kým chcete prožít zbytek svého života, možná vám tentokrát září hodně napoví. Výběr nebude široký, ale za to čekejte vysokou kvalitu.

Panna – vydělávání peněz, to je vaše heslo na září. Budete mít hodně velmi zajímavých příležitostí jak vykrmit svou peněženku a také jak se zajistit do budoucnosti. Nebudou to jen finance, ale i zajímavé investiční příležitosti, které byste si rozhodně neměli nechat ujít. Pokud budete mít více nabídek, pečlivě analyzujte háčky a možnosti vypovězení, tam je zakopaný pes, který by po čase začal hodně nepříjemně zavánět. Celý měsíc budete oslňovat opačné pohlaví, ale bohužel pokud nemáte partnera, vše to skončí jen na velmi krátkodobých vztazích.

Váhy – váš partner bude většinu měsíce dost mrzutý, pokuste se jeho móresy ignorovat a na konci září vám to opravdu vynahradí. A to takovým způsobem, že na veškeré nepříjemnosti z předchozích týdnů ani nevzpomenete. A protože to doma nebude až tak moc zajímavé, tak se můžete v klidu věnovat pracovním povinnostem a po večerech se ozvěte svým přátelům a příbuzným, se kterými jste se dlouho neviděli. Podle horoskopu díky tomu získáte spoustu velmi zajímavých informací, které budete moci brzy dobře využít.

Štír – nyní vás bude práce bavit jen za předpokladu, že se dokážete vymanit ze svých stereotypů a na řešení různých každodenních povinností kouknete z trochu jiného úhlu než obvykle. I nudné věci jdou dělat jinak, lépe a hlavně zajímavěji. Pokud vás pracovní náplň neuspokojuje a všechny snahy něco změnit jsou neúspěšné, můžete popřemýšlet o změně. Nejvhodnější proto bude podle horoskopu poslední týden v září, tři předcházející můžete velmi dobře využít na přípravu a hledání zajímavých příležitostí.

Střelec – v září pro vás bude nejdůležitější láska. Pokud žijete ve vztahu, váš partner bude tou největší oporou a zdrojem lásky. Čeká vás několik velmi příjemných společných zážitků, na které budete vzpomínat ještě léta. Zoufat nemusí ani Střelci, kteří jsou single. I pro ně tento měsíc bude příležitostí k mnoha menším a větším romantickým zážitkům a kdo ví, možná ta zajímavá známost z večerní party se změní na něco více… Ve druhém a třetím týdnu si dejte trochu větší pozor na výdaje, je dobré mít stále po ruce nějakou menší rezervu.

Kozoroh – v druhé polovině měsíce by se vám měla výrazně zlepšit finanční situace, také budete mít mnohem více chuti do práce než tomu bylo v posledních měsících. Vyhrají originální řešení, která provedete rychle, ale zároveň velmi pečlivě. Pozor na lidi, kteří hodně slibují. Nic nedělejte bez smlouvy nebo peněz předem, jinak jen ztratíte čas a někdo bude parazitovat na vašich schopnostech a znalostech. Nestyďte se jasně postavit podmínky, na slušnost z druhé strany nečekejte.

Vodnář – práce je důležitá, ale vaše zdraví je ještě důležitější. Kolem poloviny září by Střelcům podle horoskopu měla začít trochu docházet energie a nejlepší by bylo pár dní volna věnovaných lehce aktivnímu odpočinku. Rozhodnutí, která učiníte na konci měsíce budou mít dlouhodobý dopad. A to bez ohledu na to, jestli se to bude týkat práce, peněz a nebo rodiny. Celé září je velmi vhodné na různé usmiřování a řešení minulých hádek a sporů. Smířlivost najdete i u lidí, se kterými se hádáte již hezkou řádku let.

Ryby – někdo vám bude chtít dát peníze či práci za činnost, která není plně v souladu s vaším etickým přístupem k životu. Můžete to přijmout, ale dlouhodobé výčitky svědomí jsou velmi vysokou cenou za krátkodobý finanční přínos. V září bude pro Ryby velmi důležitá odvaha, musíte být schopni říci ne a nebo prorazit se svým názorem mezi lidmi, kteří vás do dnešních dnů jen odstrkovali a snažili se překřičet. Pečujte o sebe, zvláště pokud hledáte partnera, vzhled nyní může hrát klíčovou roli.