Horoskopy od 12-08-2013 do 18-08-2013

Týdenní horoskop věštírny Měsíční kočka
třicátý třetí týden roku 2013

1. Beran – peníze tento týden můžete získat jen díky píli a pečlivosti. Originální nápady si nechte na lepší čas, nyní by jim stejně nikdo nevěnoval moc pozornosti. V lásce vás může čekat malé zklamání, ale s klidným a sebevědomým přístupem si s psychickým tlakem velmi dobře poradíte. Dobrý čas na setkání s přáteli. Tento týden vás nečekají zdravotní problémy, jen si dejte větší pozor při sportu na různé menší úrazy.

2. Býk – dejte si do pořádku všechny úřední záležitosti a naplánujte si pracovní činnost na celý týden. Pak vás nic nepřekvapí a vše zvládnete s přehledem. Pokuste se ve vztahu nehnat věci až na ostří nože, někdy je lepší trochu ustoupit, abyste v budoucnu získali více. Vhodný týden pro hubnutí a různé zkrášlující kúry.

3. Blíženci – nedělejte více věcí najednou. Vždy ukončete nějaký projekt a teprve poté začněte pracovat na dalším, jinak si přiděláte zbytečné starosti a výsledek nebude příliš uspokojivý. Budete mít velký úspěch u opačného pohlaví, skvělý čas pro malý románek a získávání nových přátel. Využijte svou dobrou formu k nějaké zajímavé sportovní aktivitě.

4. Rak – pokud máte možnost jet na služební cestu, využijte to. Mimo obvyklé pracovní prostředí budete nejvýkonnější. Týden plný sporů o hlouposti a také nádherné lásky, která veškeré neshody dokáže vyřešit jako mávnutím kouzelného proutku. Pokud předem víte, že nějaký sportovní výkon nemůžete zvládnout, nenuťte se do něj, můžete si ublížit.

5. Lev – pokud vás práce nenaplňuje uspokojením nebo vám vadí finanční ohodnocení, začněte se rozhlížet za něčím jiným, zajímavějším. Na podzim bude mnohem méně příležitostí. Doma vás čeká milá atmosféra, spousta lásky a nějaké hezké překvapení. Máte hodně energie, ale vaše tělo postrádá vyvážený přísun minerálů.

6. Panna – podle horoskopu se budete tento týden koncentrovat na získávání a šetření peněz. Ale mělo by to mít nějaký cíl, hezké číslo na kontě nebo tlustá peněženka by neměly být tou jedinou významnou hodnotou. Ve vztahu dořešte nějakou starší hádku, pokud jste single, pokuste se jít lásce trochu naproti. Bude se vám hodně měnit nálada, pomůže vám více odpočinku a nějaké optimistické aktivity.

7. Váhy – k práci a financím přistupujte s rozvahou a klidem. Sny a fantazii si nechte na jindy, nyní je nejdůležitější realismus a správné hodnocení situace. Tu pravou a jedinou lásku tento týden bohužel nepotkáte, ale to není důvod pro samotářství a večery u televize. Měli byste trochu více odpočívat a to i ve chvílích, kdy si myslíte, že máte neomezené množství sil.

8. Štír – pokud výdělek závisí pouze na vaší práci, tento týden budete mít štěstí. Pokud ho ovlivňuje činnost jiných, pro úspěch budete muset převzít i část jejich povinností.  Život prožívaný s někým dalším je mnohem krásnější, tento týden to podle horoskopu znovu potvrdí. Lenost a pocit únavy mají zdroj jen v hlavě, váš organismus je v pořádku.

9. Střelec –  zajímavý týden plný neočekávaných příležitostí. Neohlížejte se na druhé, pokud chcete mít peníze, musíte si za nimi tvrdě jít bez ohlížení na strany a zbytečné sentimentality. Úsměvem prolomíte ledy u opačného pohlaví a pak už jen čekejte na jejich další kroky. Budete mít výběr. Vaše vlasy a nehty ocení návštěvu u odborníka.

10. Kozoroh – stav vaší peněženky nejvíce ovlivní vaše nápady. Stereotypní přístup k práci a vydělávání ji rozhodně nenaplní. Nová, relativně náhodná, známost se nyní může postupně začít měnit na něco výrazně hodnotnějšího a dlouhodobějšího.  Budete mít citlivý žaludek, problematičtější týden pro lidi s vředy.

11. Vodnář – v práci nečekejte nějaké větší zázraky, poklidná prázdninová atmosféra sice znamená méně povinností, ale zároveň je mnohem nižší šance vydělat pár korun navíc. Romantická duše bude podle horoskopu tento týden opravdu uspokojena, cynik se setká jen s cynismem.  Jezte hodně ovoce a zeleniny, koncentrujte se na sezónní plody.

12. Ryby – práce vás moc nebude bavit a navíc budete mít spoustu jiných starostí. Ale pokuste se aspoň trochu na ni koncentrovat, drobné chyby vám budou odpuštěny, velké průšvihy ne. Dlouhodobý vztah může někdy vzniknout i z nepřátelství. Vaše zdraví by mělo být v pořádku, dejte si jen větší pozor na přejídání a sladkosti.