Horoskopy od 05-08-2013 do 11-08-2013

Týdenní horoskop věštírny Měsíční kočka
třicátý druhý týden roku 2013

1. Beran –  atmosféra v práci by měla být příjemná a díky tomu se vám podaří zvládnout všechny náročné povinnosti, které vás tento týden čekají. Do středy si dejte pozor na větší výdaje. Život s partnerem by měl být klidný, dokonce možná i trochu nudný, popíchněte ho k nějaké víkendové aktivitě. Dejte si pozor na ledové nápoje, je zvýšené riziko angíny.

2. Býk – při nákupech a podepisování smluv buďte nyní hodně opatrní, podle horoskopu se vás někdo bude snažit ošidit a finanční ztráty by mohly být hodně veliké. Pokud hledáte partnera, sázejte na sebejistotu. Odvážně jděte za svým a určitě se vám to podaří. Musíte vyvážit poměr mezi pohybem a pasivním odpočinkem.

3. Blíženci – úspěch vám zaručí originální a zajímavé nápady, takže se raději vyhýbejte různým stereotypům a hledejte nová inspirativní řešení. A pak je začněte realizovat. Tento týden moc zamilování nepřeje, ale měli byste potkat více zajímavých lidí, se kterými příjemně strávíte čas. Dejte si větší pozor na silnici a v místech, kde je hodně lidí.

4. Rak – velmi dobrý čas pro různá školení, učení či zdokonalování svých pracovních znalostí. A každou nově získanou informaci budete moci rychle využít ke svému finančnímu prospěchu. Malé hádky ve vztahu jsou věc celkem normální, nenechte si je jen přerůst přes hlavu a z drobného sporu neudělejte velkou válku. Masáž a nebo pravidelné plaváním vám udělá dobře.

5. Lev – v práci trochu přidejte a budete moci brzy požádat o povýšení a nebo přinejmenším o zvýšení platu. A každá koruna navíc se hodí. Opuštění Lvi mohou během pracovní části týdne potkat někoho, kdo může být tou jedinou pravou láskou na celý život. Ale nic neuspěchejte, pomalé kroky přinesou zaručený úspěch. Dávejte si trochu více pozor na sluníčku, opalovací krém mějte po ruce i když je slunko pod mrakem.

6. Panna – hledejte nové příležitosti, jak získat trochu peněz navíc. Pár jich je na vytažení ruky, stačí si jich jen pořádně všimnout. Tento týden nemusíte nijak zoufale šetřit, můžete si dopřát i trochu radosti. Budete mít hodně pochopení pro chyby opačného pohlaví. Pokud se potřebujete usmířit, nyní je ten správný čas. Budete potřebovat trochu procvičit páteř, nejvíce rizika přináší dlouhodobé sezení.

7. Váhy – pokud chcete změnit práci, nyní je dobrá chvíle něco s tím skutečně udělat a ne jen sedět a přemýšlet. Odvážným štěstí přeje. Čeká vás klidný rodinný týden, bez velkého vzrušení, ale i bez nějakých nepříjemných sporů a hádek. Stres nejlépe zažene procházka ve světlém  listnatém lese.

8. Štír – budete muset řešit hodně povinností, ale do čtvrtka byste měli vše vyřešit a získat tak jeden bonusový den navíc k víkendu. Ignorujte lidi, kteří vás pomlouvají, bojem mohou získat jen oni. Budete přitahovat opačné pohlaví, tento týden je ideální pro různé letní zábavy až do hluboké noci. Ráno budete mít hodně energie, ale během dne bude rychle mizet.

9. Střelec – musíte si trochu více věřit, jinak se pracovní a finanční úspěch nedostaví. Tento týden přeje všem dravějším lidem, kteří se nebojí jít se svou kůží na trh. V druhé polovině týdne vás partner překvapí něčím velmi příjemným. Skvělý čas pro návštěvu kosmetického salonu a/nebo  holiče. Spokojenost se svým vzhledem je základ dobrého psychického stavu.

10. Kozoroh – budete mít dobrou intelektuální formu, takže se snažte dělat takovou práci, kde to nejvíce vynikne a přinese vám nejvíce peněz. Měl by se objevit nečekaný přísun peněz, nebude jich moc, ale potěší. Více než po lásce nyní budete toužit po klidu a míru a dobrých vztazích v rodině. Trochu omezte své zlozvyky.

11. Vodnář – nějaké neukončené záležitosti z minulých týdnů vás nyní docela hodně zablokují. Nedá se nic dělat, i nudné povinnosti jsou stále povinnosti a čím rychleji se jich zbavíte, tím rychleji budete dělat něco zajímavějšího. Podle horoskopu je tento týden ideální pro single a nebo ty, kteří hledají tu pravou lásku a vášeň. Kdy jste byli naposledy u zubaře?

12. Ryby –  poslouchejte rady zkušenějších lidí, naznačí vám nějaká lepší řešení aktuálních pracovních či finančních potíží, které vás zrovna nyní trápí. Tento týden místo lásky budete hledat spíše přátelství a poklidný odpočinek v milé atmosféře. Dejte si trochu větší pozor na to, co jíte. Hrozí vám drobné žaludeční potíže.