Horoskopy od 29-07-2013 do 04-08-2013

Týdenní horoskop věštírny Měsíční kočka
třicátý první týden roku 2013

1. Beran –  nespěchejte a každý svůj krok si pořádně rozmyslete. Tento týden vám hrozí, že většina vašich dlouhodobých finančních rozhodnutí bude mylná. Co jde odložit, odkládejte. Drobné románky nechte vyznít do ztracena v domácnosti se věnujte jen rodině. Sílu hledejte v jistotách. Dejte si větší pozor při řízení auta nebo během jízdy na kole.

2. Býk – využívejte sebemenší příležitost, jak vydělat nějakou tu korunu navíc. Z některých drobností se stanou po čase velmi výhodné projekty a bylo by škoda si je nechat ujít. Pro opačné pohlaví budete ta zajímavá tajemná osoba. Pokud toho chcete využít, nesmíte příliš rychle odkrýt karty. Navzdory teplotám se budete cítit docela dobře, pokud chcete ještě lepší formu, skočte si někam k vodě.

3. Blíženci – pokuste se alespoň trochu uvolnit od každodenních povinností. Práce není zajíc, neuteče. Musíte si hlídat jen to nejdůležitější a na ty méně významné věci bude dost času. Pokud hledáte stále toho jediného dokonalého prince (princeznu), slevte trochu ze svých požadavků a najednou uvidíte, že i něco na první pohled nedokonalého, může být skvělé. Pokud se chcete cítit dobře, dělejte jen to, co vám přináší potěšení.

4. Rak – práce by mělo být celkem dost, ale měla by být i docela zajímavá, takže každá chvilka navíc, kterou budete muset obětovat ze svého volného času, vám přinese něco nového či poučujícího. Ve vztahu čekejte nějakou velmi ostrou bouřku, ale po ní přijde krásné čisté nebe a sluníčko. Pozor na úrazy, tento týden je podle horoskopu dobrý na preventivní vyšetření.

5. Lev – nemusíte být moc iniciativní, stačí, že budete vědět o všem co se kolem vás děje a budete schopni v nejdůležitějším momentě zasáhnout. Zmenšete trošku výdaje na osobní radovánky. Příliš moc vášní od tohoto týdne nečekejte, ale pokud máte rádi klid a mír, je to vašich skvělých sedm dní. Pokud chcete udělat něco pro své zdraví, začínejte s klidem a rozumně. Hurá akce a radikální přístup vám jen ublíží.

6. Panna – v práci byste měli dostat nějaký velmi zajímavý nápad. Věnujte mu trochu času v klidu doma, dolaďte poslední detaily a pak ho ukažte svým kolegům. Úspěch a finance jsou garantovány. Něco nového se začíná, nová kapitola ve vztahu a nebo možná konečně se objevil ten pravý člověk pro vaše srdce. Nebojte se utratit trochu peněz na to, abyste se cítili lépe. Nápadům se meze nekladou.

7. Váhy – dejte si pozor na emoce. Pod vlivem nenadálé situace budete schopni udělat nějaký velmi špatný krok. Pokud možno vše důležité odložte o den či dva a ještě jednou si rozhodnutí promyslete. Doma vás čeká dost divná atmosféra, bezpečnější bude kočičí přístup neboli vytažený drápek, ale také rychlá schopnost ustoupit. Dejte svému organismu trochu odpočinout.

8. Štír – podle horoskopu budete mít několik velmi zajímavých příležitostí na zajímavé smlouvy či vyjednání lepších podmínek. Nebojte se tvrdě prosazovat vlastní zájmy. Hodně vášnivý týden, i když ve vztazích čekejte i nějaké nepříjemné hádky ohledně drobných domácích povinností. Vaše forma by měla být lepší než obvykle, ale stále nesmíte zapomínat na rovnováhu mezi aktivitou a odpočinkem.

9. Střelec – budete muset udělat nějakou důležitou práci za svého  kolegu či partnera. Pokuste se k tomu přistupovat pozitivně, jednou vy, podruhé a potřetí on. Ve vztahu nesmíte zapomínat na to, že problémy nemáte jen vy, ale občas nějaké starosti trápí i partnera. Upřímný delší rozhovor řeší mnoho problémů. Dejte si větší pozor na sluníčku, spáleniny mohou znamenat i dost závažný problém.

10. Kozoroh – někdo chce zničit vaši dlouhodobou práci. Nesmíte ustupovat, jakýkoliv krok zpět by byl brán jen jako známka slabosti a vybízel by k dalšímu, mnohem tvrdšímu, útoku. Pokud hledáte partnera, pamatujte na to, že občas velkou lavinu může vyvolat jen jeden maličký krok. Postarejte se trochu více o své nehty a vlasy. Není důležitý jen vnější vzhled, významnější je dlouhodobá kvalita.

11. Vodnář – podle horoskopu budou pracovně nejnáročnější úterý a pátek. Jinak by vám týden měl uběhnout docela rychle a bez problémů. Dokonce byste měli mít i trochu peněz na víc na vlastní výdaje. Ve vztahu se občas nelze vyhnout různým menším či větším sporům, pravým uměním je najít správné dlouhodobé řešení. Masáž by vašemu tělu opravdu prospěla. Nebo se alespoň zaměřte na cviky posilující celou páteř.

12. Ryby – máte velkou šanci na nějakou finanční prémii, povýšení nebo úspěšně uzavřenou dlouhodobou smlouvu. Ale nesmíte usnout na vavřínech, neustále jste pod drobnohledem. Jestli váš vztah se opírá jen o nudu a zvyk, hledejte způsob, jak to celé změnit a nebo ukončit. Ve sportu nebo fyzických aktivitách se nenechte tlačit do věcí, které nemáte rádi. Psychika ví, co je pro vaše tělo nejlepší.