Horoskopy od 22-07-2013 do 28-07-2013

Týdenní horoskop věštírny Měsíční kočka
třicátý týden roku 2013

1. Beran –  v práci bude vše v pořádku, jen se nenechte ukolébat aktuálním klidem. Je nutno držet ruku na tepu. Rychlá schopnost reagovat na nečekané události je velmi důležitá. Pro romantická i přátelská setkání bude nejlepší druhá polovina tohoto týdne. Věnujte trochu více pozornosti zdraví svých nehtů.

2. Býk – nebojte se trochu riskovat a vyzkoušejte nějaký ambicióznější projekt, když nevyjde úplně dokonale, nic zlého se ve skutečnosti nestane a vy získáte cennou zkušenost. Tento týden je nejlepší pro zásnuby, svatby a porod. Single možná najdou tu pravou lásku. Pozor na angínu.

3. Blíženci – na práci se budete muset hodně koncentrovat. Tento týden jste pod dozorem a nikdo vám nesleví ani milimetr. Každé klopýtnutí bude využito proti vám. V následujících sedmi dnech mají Blíženci podle horoskopu zvýšenou šanci na nějaké zajímavé seznámení, ze kterého později může vzniknout i láska. Zdraví by mělo být v pořádku, stačí jen posílit trochu imunitu.

4. Rak – čeká vás docela hodně povinností, které možná nebudou příliš náročné, ale přesto budou vyžadovat vaši pozornost a hlavně vás budou stát dost cenného času. Víkend bude klidný, můžete vydat i pár korun nad plán. Nyní bude pro vás nejdůležitější stabilita a pevný a trvalý vztah. Vychutnávejte si domácí pohodu. Nepřehánějte se cvičením, můžete si něco natáhnout či nalomit.

5. Lev – buďte trochu iniciativnější, nyní můžete ve svém životě změnit opravdu hodně. Nová práce, zajímavý obchod či povýšení, to vše je jen na dosah ruky, stačí ji pouze vytáhnout. Naděje pro všechny Lvy, kteří jsou single a nebo touží po opravdu vášnivé lásce. Každý den byste měli mít víc a víc energie, vrchol nastane v pátek, pak už to bude stejné.

6. Panna – starejte se hlavně o své povinnosti, je zbytečné dělat něco navíc, co stejně nikdo z okolí neocení. Čeká vás nějaký větší výdaj spojený s domácností. Neočekávaná setkání mohou přinést velké překvapení a dokonce i začátek zamilovanosti. Nechte věcem volný průběh. Nedělejte si dopředu starosti a uvidíte, že s psychickou pohodou přijde i lepší fyzická forma.

7. Váhy – lidé si budou vás budou poslouchat a vážit si vašich názorů a rad, proto buďte opatrní a doporučujte jen to, čemu opravdu věříte. Čekají vás větší výdaje. V partnerském vztahu mohou vzniknout menší spory o nějaké drobnosti. Když ustoupíte, tak i partner sleví ze svých požadavků. Potřebujete trochu více odpočinku, čerstvý vzduch a přírodu.

8. Štír – naplánujte si pokud možno program na celý týden už v pondělí a pak ho dodržujte, mělo by se vám podařit ušetřit trochu více času na nějaký prodloužený víkend. Nerozptylujte se banalitami. Bylo by užitečné popřemýšlet, co se dá ještě ve vztahu vylepšit a naplánovat si nějaký volný čas s partnerem, kde v příjemné atmosféře promluvíte o budoucnosti. Vašemu organismu nejvíce prospěje plavání a jízda na kole.

9. Střelec – odpouštějte pracovní chyby a i vám budou vaše drobné prohřešky prominuty. Buďte trochu opatrní s výdaji, pokud možno mějte po ruce vždy nějakou menší rezervu na nečekané události. Nové známosti budou mít jepičí život, může to být příjemné na malý flirt, ale nic víc od nich nečekejte. Podle horoskopu byste měli být v dobré formě, možná je to čas na nějaký náročnější výlet.

10. Kozoroh – začněte vážněji myslet o tom, co chcete v budoucnu dělat. Léto sice svádí k většímu lenošení, ale někdy je lepší místo volna vykasat rukávy a vrhnout se do práce. Zamilovaní budou mít podle horoskopu velmi příjemný týden, který se jim na dlouho vryje do paměti. Kromě péče o zdraví věnujte trochu pozornosti i svému vzhledu.

11. Vodnář – některé pracovní záležitosti vás budou hodně rozčilovat, ale pokud možno si to nechte pro sebe. I když máte pravdu, někdy to je ta poslední věc, kterou chce vaše okolí slyšet. Partner se vám bude snažit přinést i to příslovečné modré z nebe, odměňte ho úsměvem a dobrou náladou. Pozor v lese na klíšťata, lepší je prevence než později řešit závažnější nemoci.

12. Ryby – čeká vás hodně povinností a budete mít trochu problémy všechno stihnout v termínu. Je dost možné, že budete muset práci obětovat i trochu svého volného času. Doma se s partnerem domluvte, že mu to v nejbližší době vynahradíte a vše bude v pořádku a bez hádek. Single sice svůj stav nyní asi nezmění, ale bude několik hezkých příležitostí na posezení s přáteli. Tento týden je zvýšené riziko různých problémů se srdcem a tlakem.