Horoskopy od 15-07-2013 do 21-07-2013

Týdenní horoskop věštírny Měsíční kočka
dvacátý devátý týden roku 2013

1. Beran – tento týden byste se měli seznámit s někým, kdo v budoucnu velmi prospěje vaší kariéře či podnikání. Udržujte s ním dobré kontakty. V partnerském vztahu se objeví spousta příjemných chvilek, nejlepší by měl být víkend. Single si užijí bohatý společenský život. Na zdravotní problémy byste neměli nyní naříkat, pokud vás trápí nemoc, stav se začne zlepšovat.

2. Býk – o důležitých věcech se rozhodujte v klidu. Ve stresu a shonu můžete udělat pár nepříjemných chyb, které vás následně budou stát trochu peněz. Jestli se vám začíná zdát, že to ve vztahu nějak skřípe, vymyslete si hezký romantický večer a uvidíte, jak vaše obavy jsou plané. Potřebujete trochu odpočinku, ale televize či počítač vám ho nedá. Nejlepší bude procházka nebo poležení u vody.

3. Blíženci – podle horoskopu budete mít velmi dobré přesvědčovací schopnosti. Dá se to využít jak v práci, tak i doma, kde svého partnera mírně pozměníte ku obrazu svému a prosadíte dlouhou dobu odmítaný nápad. Zdraví by mělo být v pořádku, energie byste měli mít také dostatek, jen si dejte pozor na ostré a těžké předměty.

4. Rak – překážky, které se vám tento týden odstraníte nebo obejdete a čeká vás opravdu zasloužený úspěch. Měl by se projevit i na peněžence. V lásce byste se nyní měli ujistit, že váš výběr je opravdu správný. A to bez ohledu jestli partnera máte nebo se vám někdo hodně líbí. V tomto týdnu si dejte pozor na hmyz a různé parazity.

5. Lev – postavte si hodně vysoko laťku, párkrát sice škobrtnete, ale když se vám ji podaří dosáhnout, budete mít opravdu velkou radost a vaše okolí to ocení. Na chybky se pak zapomíná rychle. V lásce bude nejlepší spontánnost, nebojte se říkat co si myslíte a co cítíte. Forma bude proměnlivá, tento týden se více než na zdraví koncentrujte na kráse.

6. Panna – podle horoskopu byste se tento týden měli opravdu dost hlídat, budete mít sklony vyhazovat peníze oknem za zbytečnosti. A pak vám budou v krizovém momentě chybět. Pokud jste stále single, neočekávejte změnu, pokud nehodláte být iniciativní. Pokud ano … budou se dít zajímavé věci. Jestli cítíte nějaký menší zdravotní problém, skočte za lékařem, řešení bude rychlé a úspěšné.

7. Váhy – v práci budete mít docela štěstí. I vaše portmonka by měla být plnější než obvykle, ale to není ještě důvod obracet celý život vzhůru nohama. Pamatujte si, jednou jste nahoře, ale pak můžete být rychle dole. Ve vztahu klid a mír, možná ne moc vášně, ale bude to příjemné. Single zažijí divoký týden. Pokud se chcete cítit dobře, musíte vycházet dobře s okolím. Jinak pro vás bude jen zdrojem stresu.

8. Štír – koncentrujte se na práci a raději si dělejte poznámky. Pokud uvidíte, že vaše paměť nefunguje úplně dokonale, raději se vyhýbejte novým povinnostem. Vyhýbejte se flirtování, nyní na to není podle horoskopu dobrý čas. Budou se střídat dobré i špatné dny, proto si alespoň hlídejte dobrou životosprávu.

9. Střelec – v práci nebo obchodě buďte hodně iniciativní, jinak vás vytlačí partneři či spolupracovníci a to bude mít dlouhodobě negativní následky. Tento týden se můžete zamilovat, bude to v naprosto nečekaném okamžiku a situaci, která normálně s láskou nemá nic společného. Vaše zdraví by mělo být celkem v pořádku, jen tělo by chtělo více pohybu.

10. Kozoroh – vyhýbejte se riskantním projektům. Vycházejte ze zajištěných pozic, to co víte a znáte vás nemůže nijak nepříjemně překvapit. Citům prospěje květina, nějaká krásná a voňavá. Pokud tomu váš partner nerozumí, možná by to chtělo nějak naznačit. Zajímavý týden, pokud se začnete trochu hýbat. Fyzická aktivita vám hodně prospěje a přinese příjemné zážitky.

11. Vodnář – na začátku týdne pečlivě popřemýšlejte, co musíte tento týden udělat a tohoto harmonogramu se držte přinejmenším do čtvrtka. Pak může přijít nějaká změna plánů, ale ty už nic neohrozí. Na opačné pohlaví budete fungovat jako magnet. Zájemce budete moci doslovně odhánět. Pečujte o sebe trochu více, v krásném těle zdravý duch.

12. Ryby – vaším největším spojencem bude rozum a racionalita. Cokoliv promyšleného uděláte, na zlato se promění. Jen tím zlatem moc neházejte kolem sebe, vzbudí to závist. Ve vztahu by mělo být vše stabilní, jakákoliv žárlivost je zbytečná. Pokud se chcete cítit lépe, musíte si nejdříve zlepšit náladu a na svět nekoukat jen černými brýlemi. Jestli to nejde rovnou, vymyslete si nějaké kratší volno v jiném prostředí.