Horoskop na měsíc srpen 2013

Horoskop na srpen 2013
připravuje věštírna Měsíční kočka

Beran – srpen bude pro toto znamení velmi rodinný měsíc, kdy většina záležitostí se bude točit kolem vašich nejbližších. Skvělý čas pro různé návštěvy, usmiřování, řešení starých sporů a také hezké společné výlety. Kolem patnáctého čekejte větší příliv hotovosti, část můžete věnovat na radovánky, ale bylo by dobré si odložit něco málo i na září, kdy na vás spadne několik větších nečekaných výdajů. Pokud jde o pracovní situaci, chraňte si vlastní kůži, zbytečně neriskujte pro jiné.

Býk – v tomto měsíci budete mít dobrou fyzickou formou, takže by bylo užitečné to nějak využít. Aktivní dovolená nebo nějaké pravidelné náročnější sportování o víkendech vaše tělo posílí a zlepší vám imunitu pro pomalu přicházející podzim a hlavně zimu. Pokud fyzickou aktivitu spojíte i s mírnou úpravou jídelníčku, tak se vám podaří konečně na trvalo shodit pár přebytečných kil. Ale rozhodně se nepouštějte do drastických diet, ty vás jen připraví o sílu. Mohou se objevit zajímavé pracovní nabídky nebo nějaká výhodná investice.

Blíženci – v srpnu vydělají podle horoskopu nejvíce ti Blíženci, kteří se nebudou bát riskovat a investovat vlastní zdroje do budoucnosti. Čekání na zázrak či manu z nebe úspěchy nepřinese. Poslední čtvrtina měsíce by měla být plná různých zajímavých společenských aktivit, setkání s přáteli, může se objevit i někdo, kdo zaujme vaše srdce. Můžete překvapit své okolí nějakou radikálnější změnou vzhledu, udělejte to, na co už máte delší dobu chuť, ale stále vám scházelo trochu odvahy.

Rak – bude to trochu jako na houpačce. Začátek měsíce bude dost pesimistický, zahltí vás větší množství práce, kterou nebude možno odložit, aby se to pak jako mávnutím kouzelného proutku změnilo a vy budete prožívat nádherný srpen. A na konci měsíce zase podle horoskopu nastane větší shon a nebudete vědět kam dřív skočit. Zvládnout to půjde jen očekávejte větší psychickou náročnost. Proto se pokuste vymyslet nějaký zajímavý způsob, jak se ve vzácných volných chvilkách zbavit stresu. Partner by vám měl být podle horoskopu oporou.

Lev – nenechte se tlačit nikým do rozhodování ve věcech, kterým příliš nerozumíte. Požadujte co nejvíce času na seznámení se s tématem a vyhledejte někoho, kdo tomu opravdu rozumí a jehož radě a úsudku budete věřit. Nevyhýbejte se různým zábavám, ale v srpnu byste se měli více zaměřit na práci a vydělávání peněz než na celonoční radovánky. Ty vám neutečou a vše je možné si užít s rozumem a bez bláznění. Pokud se objeví možnost, pokuste se splatit staré dluhy a závazky.

Panna – po dvacátém budete velmi přitažliví pro opačné pohlaví. Pokud hledáte partnera, je to asi nejlepší čas, kdybyste měli vyjet někam na dovolenou poznávat nové lidi. V práci vám nejvíc bodů přinese cílevědomá mravenčí práce, díky které odhalíte několik závažných chyb vašich kolegů. Neposmívejte se jim, nenápadně jim ukažte co a jak a získáte jejich nehynoucí vděk. Finanční situace by měla být stabilní, ale pokuste se neutrácet každou korunu, která se vám dostane do ruky.

Váhy – čeká vás nyní nějaká velmi významná událost. Dobře se na ni připravte, budete na ni vzpomínat celý život. Až na tuto jednu věc bude srpen docela klidný. Pokud je vaše domácnost plná hádek, nyní spíše čekejte usmiřování a hezké společné víkendy. Pokud v práci je bouřlivo, nyní čekejte úsměvy kolegů a spolupracovníků. Pokud vše bylo už dříve v pořádku, nyní žádné velké změny nenastanou.

Štír – podle horoskopu je to skvělý měsíc pro ty Štíry, kteří se chtějí přestěhovat, oženit či zasnoubit a nebo změnit práci. Jejich krok bude tím správným krokem pro lepší budoucnost. Budete mít nadprůměrnou intuici, využít ji můžete nejen pro sebe, ale několik ve správné chvíli vyřčených rad vám může zajistit nové přátele. V srpnu se vám také může podařit zbavit nějakého zlozvyku, stačí udělat jen první krok a velmi rychle uvidíte, že to jde skoro samo.

Střelec – na začátku srpna se podle horoskopu mohou objevit nějaké menší problémy v práci. Postavte se k nim čelem, ale v žádném případě neberte zodpovědnost za chyby druhých. Své drobné prohřešky vyřešíte rychle a již po desátém by se všecko mělo uklidnit. Zbytek měsíce by měl být už docela příjemný, můžete se věnovat jak pracovní činnosti, tak i například hezké dovolené na které vás nic nebude otravovat. V druhé polovině by vám v peněžence mělo přistát trochu penízků navíc, které klidně můžete utratit.

Kozoroh – v práci by to mělo být fajn, dokonce by se měly postupně zvyšovat vaše příjmy. Ale to už pozorujete delší dobu. Kozorozi v partnerském vztahu zažijí obnovu dřívější vášně a lásky, bylo by milé toho využít a vyrazit si někam jen tak ve dvou. A klidně tuto zábavu párkrát zopakovat. Single se mohou zaměřit na zábavu s přáteli a nezávazné flirtování, není nutno si v srpnu zaměstnávat hlavu různými starostmi ohledně budoucnosti. Jak se říká, nějak bylo a nějak taky bude.

Vodnář – v srpnu byste měli dokončit několik projektů z předchozích měsíců a tak uzavřít určitou etapu svého života. Určitě si najděte trochu času na odpočinek, pokud možno s rodinou a nejbližšími, ale neusínejte na vavřínech. Bylo by dobré začít dělat něco nového, ambicióznějšího. Kolem desátého a posledních pět dní v měsíci budete podle horoskopu obklopeni bohatým společenským životem. Je to šance na nové známosti, které určitě ocení nejen ti Vodnáři, kteří jsou single, ale i ti, kteří žijí v partnerském vztahu. Dobrých přátel nikdy dost.

Ryby – počátek srpna nebude nijak náročný. Pokud máte ještě možnost plánovat dovolenou, je to pro ni ideální termín. Měli byste mít více času na sebe i svou rodinu, pokud zůstanete v práci, budete mít výrazně volnější odpoledne. Trochu více povinností se objeví po patnáctém, ale bude se to točit spíše kolem úředních věcí a nějakého otravného papírování. Otravné bůh zaplať nebude znamenat časově náročné. Na konci měsíce bude nejlepší týden pro vážný rozhovor s partnerem o budoucnosti a změnách v rodině.