Horoskopy od 08-07-2013 do 14-07-2013

Týdenní horoskop věštírny Měsíční kočka
dvacátý osmý týden roku 2013

1. Beran – je správný čas, abyste nakráčeli dopředu a začali jednat. Všichni čekají na vaše nápady a také je dobře finančně ocení. Pokud se budete držet ve stínu, nic nevyděláte. Nové známosti budete moc získat jen díky zvídavosti a otevřenosti. Tajnůstkářství nyní nebude moc populární. Bude se vám nyní často měnit nálada a to navíc může vyvolat i trochu stresu.

2. Býk – pokud vsadíte na své odborné znalosti nyní je velmi dobrý týden pro změnu práce a nebo povýšení. Peníze by vám neměly dojít, jen se pokuste omezit výdaje na radovánky. Budete velmi přitažliví pro opačné pohlaví, ale výsledkem může být jen několikadenní flirt nikoliv dlouhá a vášnivá láska. Z menších zdravotních problémů může vzniknout závažná nemoc,  v případě potíží navštivte lékaře.

3. Blíženci – snažte se dodržet termíny a vše udělat ten samý den, kdy vám byla práce zadána. Nebude to lehký týden, ale pokud budete disciplinovaně přistupovat k povinnostem, tak vás žádný průšvih nečeká. Čerstvě zamilovaní budou mít podle horoskopu opravdu krásných sedm dní a i ve delších partnerských vztazích to s trochou romantiky nemusí být špatné. Trošku více pohybu by vám jen prospělo.

4. Rak – pokud se na vás navalí trochu více práce, nemusíte rovnou zoufat. Stačí když poprosíte své okolí o pomoc a to rádo a bez jakýchkoliv připomínek přiloží ruku k dílu. Někomu ve vaší blízkosti se velmi líbíte, pokud vám zájem této osoby vyhovujte, dejte nějaké znamení, jinak se bude stále stydět. Sluníčko vám nyní dodá nejvíce energie a také potřebný vitamín D.

5. Lev – jsou týdny, kdy je dobré hory přenášet a stavět vzdušné zámky a jsou i takové, kdy se musíte věnovat hlavně mravenčí práci a přestat snít o nedosažitelném. Nyní nastane ten druhý případ. Ve vztahu budete hodně tvrdohlaví a to podle horoskopu může vyvolat i nepříjemné a dlouhotrvající konflikty. Dejte si na sebe pozor, v přírodě a při sportu vám nyní hrozí nějaký úraz.

6. Panna – raději trochu více šetřete, tento týden bude ve znamení několika nečekaných výdajů, z nichž jen některé bude možno odložit na finančně lepší časy. Bude nutno vyřešit nějaký rodinný problém a zahojit rány po starém sporu. Pokuste se spát dostatečně dlouho a dejte si pozor na potraviny, nyní vám hrozí nějaká menší otrava.

7. Váhy – někdo vám bude věřit a nechá vás realizovat různé nápady. Připravte se na to, protože je to sice výtečná příležitost, ale také nemalé riziko průšvihu, pokud své schopnosti přeceníte. Nyní můžete poznat hodně zajímavých lidí, ale nikdo nebude tou pravou osobou, se kterou by stálo sdílet další měsíce a roky ve společné domácnosti. Ale večer či dva mohou být milé. Váhy s vysokým tlakem by tento týden měly být obzvlášť opatrné.

8. Štír – práce vás může hodně otravovat, zvláště během teplejších dnů. Nyní sice nemusíte trhat stachanovské rekordy a můžete i ušetřit pár hodin pracovního času pro své soukromé aktivity, ale na prvním místě jsou povinnosti. Tento týden v lásce budete preferovat spíše svobodu než zodpovědnost. Jednou za čas to určitě nevadí. Čas na návštěvu kadeřníka či kosmetičky.

9. Střelec – pokud se učíte nebo školíte, tento týden byste měli dosáhnout skvělých výsledků. A pokud ne, popřemýšlejte, kde byste mohli zdokonalit své znalosti či schopnosti, abyste i vy využili příležitost. Ve vztahu budete mít pocit bezpečí a jistoty, skvělá příležitost pro romantickou večeři nebo krásný společný víkend. Mohou se objevit problémy s alergií či horní dýchací soustavou.

10. Kozoroh – musíte se trochu zmobilizovat a napnout síly. Tento týden máte na to udělat více práce, díky které si budete moci později docela příjemně odpočinout. Ve vztahu vám bude podle horoskopu lásku narušovat nějaký spor o finance nebo materiální budoucnost. Jděte si zaplavat a nebo aspoň na několik procházek k vodě.

11. Vodnář – postarejte se o dobré vztahy se svými obchodními partnery či spolupracovníky. Jejich rady vám nyní mohou hodně pomoci. Možná si vyslechnete i trochu rýpavých poznámek, ale berte je s humorem. Pár vášnivých chvilek se může změnit na dlouhodobý vztah. Tentokrát to může být ta pravá osoba. Před procházkou venku nebo koupání se dobře zabezpečte před sluncem, nyní je vaše kůže výrazně citlivější.

12. Ryby – pokud někdo kolem vás začne dělat chyby, nesmějte se mu ani mu nenadávejte. Podejte mu pomocnou ruku, získáte si tím přítele na celý život, který vám pomůže v nejedné těžké chvilce. Rybám horoskop předpovídá milý a láskyplný týden, single si mohou najít někoho, s kým stráví pár hezkých letních týdnů a ve vztazích, zvláště na dovolené, to bude plné lásky. Pokuste se detoxikovat organismus, uvidíte jak se vám uleví.