Horoskopy od 01-07-2013 do 07-07-2013

Týdenní horoskop věštírny Měsíční kočka
dvacátý sedmý týden roku 2013

1. Beran – na začátku měsíce se před vámi objeví několik zajímavých investičních příležitostí a vhodné nabídky ke koupi. Musíte jen rozlišit mezi skutečným zlatem a pozlátkem. Nebojte se rizika, bez něj vyhrát nejde. Ve vztahu budou nejmilejší klidné večery u tzv. domácího krbu, procházky za ruku a romantické večeře. Vaše fyzická forma je blízko vrcholu, můžete zlepšit nějaký svůj rekord.

2. Býk – z malých příležitostí se snažte dostat maximum, jinak se budete jen motat  v kruhu a lidé kolem vás budou vydělávat. Na práci se nejvíce nachystejte ve čtvrtek a pátek. Ačkoliv budete mít dost pracovních povinností, nezapomínejte na domácnost a rodinnou pohodu. Někdy to spolu moc neladí. Nejlepší sporty na tento týden jsou plavání, běhání a také moderní tanec.

3. Blíženci – nehoňte se za novými povinnostmi, přijdou samy a bude jich dost. Vše dokážete zvládnout, jen musíte přistupovat k práci v klidu a bez zbytečného zmatkování. Klid je doporučen i ve vztahu, i když se vám může zdát, že partner na vás zapomíná, není to pravda, jen nyní má hodně starostí. Podle horoskopu by vašemu zdraví prospěl týden se středomořskou kuchyní.

4. Rak – k práci přistupujte s citem. Možná se vám bude zdát, že musíte udělat vše a v tom i to, co nepatří k vašim povinnostem, ale ve skutečnosti tomu tak není. Spoustu věcí zvládnou lidé kolem vás a vám zůstane volný čas. Ten se hodí pak pro zlepšení vztahu a nebo pro hledání nového partnera. Tento týden přeje zamilování. Pokud nezapomínáte na vitamíny, vaše forma a imunita by měla být nyní v pořádku.

5. Lev – někdo vám hodně fandí a je hodně pravděpodobné, že vám dá zajímavou pracovní nebo finanční nabídku a nebo pomůže vyřešit nějaký náročný problém, se kterým si už řádku dní nevíte rady. Neodmítejte pomocnou ruku. Z přátelství může vzniknout láska, zvláště pokud je dlouhodobé a máte podobné zájmy. Pečujte o sebe trochu více, člověk spokojený se svým vzhledem je zdravější.

6. Panna – vyhýbejte se intrikám a nepomlouvejte lidi, které nemáte rádi. Nyní jste v práci pod velkým dozorem a vše, co bude vypadat jako neetické vám jen ublíží. Peníze nerostou na stromě, ale přílišná šetřivost také není to pravé ořechové. Podle horoskopu se v tomto týdnu v partnerských vztazích objeví několik nepříjemných hádek a sporů, které vyřeší jen kompromis. Psychickou pohodu vám zaručí jen kvalitní odpočinek a rozumné rozložení sil.

7. Váhy – hodně povinností, možná i nějaká pracovní cesta a trochu nutností být v práci přesčas. Ale všechno se dá s klidem zvládnout a už v pátek se můžete chystat na hezký víkend. Ve vztahu je nejdůležitější pravdomluvnost a poctivost. A pokud vztah teprve hledáte, nestavějte ho od začátku na falši. Dobrý týden pro skončení s různými nezdravými návyky, zkuste na začátku omezovat.

8. Štír – někdo důležitý vám hodně věří, pokuste se nezklamat jeho představy a uvidíte, že z toho brzy kápne hezkých pár korun navíc. Ukončete všechny úřední a finančně-organizační záležitosti. Podle horoskopu by nyní opuštění Štíři měli najít dobrého partnera pro letní měsíce. Vztah by se mohl pak vyvíjet i dál. Pokud chcete shodit pár kilo, nyní je skvělý čas, stačí jen upravit jídelníček a věnovat se sportu.

9. Střelec – pokud vám zůstane v polovině týdne pár korun navíc, investujte je do vzdělání nebo na zlepšení svých pracovních schopností. Budou to nejlépe vydané peníze v tomto roce. Někdo vás může okouzlit, ale není nutno spěchat, pomalu ho poznávejte, abyste se vyhnuli případnému zklamání. Běhání nebo jízda na kole vám dodá energii, ale pokud nezměníte přístup k životu na optimističtější, víkend bude spíše depresivní.

10. Kozoroh – dobrý nápad a nové informace z minulého týdne nyní začnou generovat zisk. Jen musíte všechno ještě doladit, holubi létají pečení jen v pohádkách. Vy už jste si pár ulovili, ale nyní je ještě musíte upéci. Na začátku týdne to bude podle horoskopu docela divoké a můžete se s partnerem pohádat do tzv. krve, ale pak uzná chybu a bude se vám snažit snést modré z nebe. Zdraví i psychika budou nyní v normě.

11. Vodnář – je na čase zpomalit, týden je velmi vhodný pro dovolenou. Práce není zajíc a neuteče a vrátíte se pak naplněni novými myšlenkami, které vám přinesou výrazně větší zisk, než kdybyste se trápili stále ve stejném kruhu. S dovolenou je spojen i vztah, je to skvělá možnost jak vyřešit různé problémy a spory. A nebo také si tam můžete najít novou lásku. Pokud nezpomalíte, čekají vás menší zdravotní problémy a psychická únava.

12. Ryby – vlídný pohled a pár hezkých slov dokážou podřízené nebo spolupracovníky motivovat nyní výrazně více než jen pouhý tlak a případná agrese či křik. Navštivte rodinu a dejte do pořádku problémy, které ve vztazích s vámi a vaším partnerem vznikly. Pokud nemáte partnera, možná se někdo při návštěvě objeví… Pozorujte svůj organismus, sám vám trochu napovídá, kde byste měli ubrat a pak to můžete začít řešit i se správným odborníkem.