Horoskopy od 24-06-2013 do 30-06-2013

Týdenní horoskop věštírny Měsíční kočka
dvacátý šestý týden roku 2013

1. Beran – vaše pracovní pozice by měla být stabilní, ale pozor na konkurenci. Ta nikdy nespí a házení klacků pod nohy považuje za výtečnou zábavu. Odpovídejte s klidem, ale bez jakéhokoliv strachu. Život kolem vás bude barevný a plný lásky, romantická setkání, hezké večery při svíčkách a plná domácí pohoda. Pozor, i v létě se můžete nachladit.

2. Býk – peněz není nikdy dost, čekají vás větší výdaje, ale s rozumným přístupem vše dokážete zvládnout. Možná vám zůstane i pár korun navíc na nějaké malé potěšení. Single se tento týden podle horoskopu asi nezamilují, ale měla by je čekat nějaká příjemná zábava v okruhu nejbližších přátel. Posilujte imunitu, chytejte sluneční paprsky a jídelníček obohaťte  čerstvými bylinkami.

3. Blíženci – svět je někdy bezohledný a krutý a nemá nejmenší pochopení pro různé malé chybičky a drobné nedostatky v práci. Nyní vás zachrání pouze extrémní pečlivost a dodržování termínů. Podezíravost a žárlivost nyní naplní první polovinu tohoto týdne, ale potom už bude fajn a nastane čas udobřování. Vyhýbejte se stresu, potřebujete pohyb a vitamíny.

4. Rak  – mluvte o svých schopnostech, pochvalte se výsledky své práce, díky tomu se vám podaří zlepšit vaší pracovní pozici. Dobrý týden pro nákupy oblečení. Jestli máte stálého partnera, nyní od něj čekejte hodně pochopení a lásky. O víkendu si dejte pozor při sportu, zvláště pokud bude adrenalinový. Hrozí vám úrazy.

5. Lev – objeví se hodně povinností, ze kterých se nebudete moci vymluvit. V pracovní části týdne počítejte spíše s přesčasy, které ale nikdo neocení. Musíte si udržet svou pozici a v dalších týdnech to už bude lepší. Pokud hledáte partnera, nebojte se obléci něco odvážnějšího, tento týden přeje velké barevnosti a letním barvám. Nezapomínáte trochu na pravidelné prohlídky?

6. Panna – příkazy vedení a nebo doporučení obchodních partnerů poslouchejte bez většího „remcání.“ Vzpoura by se vám nemusela vyplatit, váš názor nyní nebude pochopen. Usmějte se, uvařte něco dobrého a uvidíte, že váš partner roztaje ve vašich rukou jako kostka ledu v ohni. Pak ho zformujete podle vašich představ. Pozor na oči, vyhýbejte se pokud možno průvanům a klimatizovaným místnostem.

7. Váhy – můžete očekávat hezkou dávku komplimentů. Lidé si všimli, že dobře pracujete a budou chtít vám to co nejrychleji sdělit. Bohužel za slovy nepůjdou peníze. Do rodinných vztahů nyní zasáhnou právě problémy s financemi, pokuste se najít společné řešení. Pozor na kofein a jiné povzbuzující látky, pokud možno se jim nyní vyhýbejte.

8. Štír – v práci budete cítit hodně nejistou atmosféru a hodně lidí se bude bát o své posty. Nevšímejte si toho a ukazujte vašemu okolí sebejistou tvář a skvělé pracovní výkony. Choďte mezi lidi, seznamujte se, bavte se v dobré společnosti a podle horoskopu máte nyní šanci najít toho pravého. Hrozí vám nějaké menší dermatologické problémy.

9. Střelec – myslete na budoucnost a naplánujte si tento týden pokud možno kompletní pracovní program na červenec. Díky tomu se vám podaří ušetřit nemálo času, který pak budete moci věnovat vydělávání dalších peněz a nebo zaslouženému odpočinku. Budete muset najít správnou rovnováhu mezi prací a domácností, jinak vám hrozí rodinné hádky. Na konci týdne vaše psychická forma trochu poklesne, nabít vás může nějaký větší výlet do přírody.

10.  Kozoroh – tento týden můžete změnit práci a nebo začít s hledáním nějaké nové pozice, která by vám přinášela více uspokojení. Pozor na výdaje, budete chtít rozhazovat peníze kolem sebe lopatou. Potěšte svého partnera, buďte mu oporou, má nějaký problém, se kterým se nechce svěřit. Vyhýbejte se těžkým jídlům a co nejvíce omezte maso, přišel ideální čas na různé chutné saláty.

11. Vodnář – povinností budete mít víc než dost, takže když se na vás obrátí přítel s prosbou o pomoc, co nejupřímněji se mu omluvte, že to nyní nejde. Jinak spadnete do problémů a to i finančních. Ve vztahu je nejdůležitější pocit jistoty, pokud ho začnete ztrácet, je nutno s tím něco rychle udělat. Bylo by dobré chodit dříve spát a před spaním už nic nejíst ani neuzobávat.

12. Ryby – nebojte se překážek. Odvážným štěstí přeje a to oni budou rozhodovat. Pokud se začnete schovávat před každým problémem, vaše okolí vás začne ignorovat a nic neprosadíte. Milý týden pro rodiny a partnerské vztahy, single mají nyní svoji velkou šanci. Jen podobně jako v práci, nesmíte se bát překážek. Mohou se objevit potíže s nějakou infekcí.