Horoskopy od 26-08-2013 do 01-09-2013

Týdenní horoskop věštírny Měsíční kočka
třicátý pátý týden roku 2013

1. Beran – pokuste se tento týden vyřešit všechny starší záležitosti hned v pondělí a v úterý, jinak budete muset na práci obětovat i velkou část svého volného času. Objeví se výhodná koupě. Rozhovor dokáže vyřešit většinu problémů ve vztahu a umožní nový začátek. Pokuste se příliš nepřetěžovat svůj organismus, nyní nebudete mít tolik sil, kolik potřebujete.

2. Býk – můžete dostat velmi zajímavou obchodní nebo finanční nabídku. Bude vyžadovat menší náklady na začátku, ale rozhodně se vám vyplatí. Dokončí se nějaká významná pracovní záležitost. Máte hodně osobního kouzla, uvidíte velký rozdíl ve vztazích a rozhovorech s opačným pohlavím. Čekejte něco příjemného. Budete potřebovat hodně energie a vaše tělo ji vám dodá, možná únava o víkendu.

3. Blíženci – v práci se pokuste být co nejobjektivnější. Ale názory si zatím raději nechte jen pro sebe. Vyhýbejte se všem intrikám a pomlouvačům, můžete se stát pak hromosvodem obecné nechuti. Popřemýšlejte s partnerem, kde jste udělali chyby a co je třeba změnit, aby se vše vrátilo do starých dobrých kolejí. Existuje riziko nějaké menší infekce, dejte si pozor na bacilonosiče.

4. Rak – někdo vám začne naznačovat, že pro vaši pracovní budoucnost je nutno se naučit něco nového a zdokonalit své schopnosti. Uvěřte mu, konkurence dýchá na paty. Tento týden skončí všechny vztahy, které nemají budoucnost a nebo byly jen tak pro pobavení, velké lásky rozkvetou. Žijete v hodně velkém stresu, pokuste se zpomalit, pomůže jóga nebo meditace.

5. Lev – skvělý týden pro začátek podnikání nebo nějakou novou, velmi originální obchodní aktivitu. Zaměstnance nečeká nic překvapivého ani v pozitivním ani v negativním smyslu. Přitažliví budou jen ti Lvi, kteří si jsou vědomi své vlastní krásy a vnitřní hodnoty. Chudinky postávající vzadu nikoho nezaujmou. Věnujte trochu více času péči o sebe, a případné komentáře ignorujte.

6. Panna – podle horoskopu budete mít nyní několik velmi dobrých příležitostí jak o něco zlepšit stav své peněženky a bankovního účtu. V práci si jen dejte pozor na všechny termíny. Docela společenský týden, během kterého opuštěné Panny mají šanci na čas změnit svou situaci. A co bude dál, to ukáže čas. Nyní vás mohou více bolet oči a hlava.

7. Váhy – trošku v práci zpomalte. Je velmi dobré mít ambice, je velmi užitečné realizovat své sny, ale někdy je ještě lepší stát pevně na zemi a držet příslovečného vrabce v hrsti. Nyní je právě ten poslední případ. Neslibujte lásku, pokud si stále nejste jisti. Je lepší si počkat, spěch bude jen na škodu. Najděte si nějaký nový způsob, jak vybít nadbytečnou energii, jinak budete mít trochu potíže se spaním.

8. Štír – to co se delší dobu odkládalo, tento týden začne vyžadovat urgentní pozornost. Velmi významné mohou být pracovní cesty a stáže, to co se tam dozvíte bude možno velmi brzy zpeněžit. Vyhýbejte se složitým situacím. Nehledejte nového partnera mezi zadanými, tam to může být flirt, ale nikdy ne dlouhodobý vztah. Začne se vám zlepšovat forma, ale stále nezapomínejte na odpočinek.

9. Střelec – bohužel se nyní nevyhnete nepořádku. Chce to zachovat chladnou hlavu a řešit věci postupně, jak přichází. Pokud možno nedělte svou pozornost na více záležitostí. Možná si říkáte, že vás v lásce už nic nepřekvapí, podle horoskopu tento týden ukáže, že je tomu přeci jen trochu jinak. Vaše kondice bude proměnlivá, ale závažnější problémy by se neměly objevit.

10. Kozoroh – pokuste se k práci a financím přistupovat s klidem a co nejracionálněji. Každá věc má dvě strany, jednu pozitivní a tu druhou, kde za zisk musíte něčím zaplatit. Pozor na nenápadné háčky. Máte ve vztahu pochybnosti? Mluvte o nich, nevysvětlené věci jsou zdrojem obrovských potíží. Jediné, na co si tento týden musíte dávat pozor, jsou kalorie.

11. Vodnář –  pokud možno se vyhýbejte jakýmkoliv střednědobým a dlouhodobým rozhodnutím. Téměř v každé situaci lze hrát na čas. Pokud budete dotlačeni ke zdi, vybírejte ty nejméně riskantní varianty. Podle horoskopu tento týden můžete poznat opravdu velkou lásku a nebo ve vztahu zažít nové zamilování. Nejste příliš ve formě, měli byste trochu šetřit páteř, nejlépe to uděláte cvičením a posílením svalů.

12. Ryby – abyste hodně mohli získat, musíte se na krátkou dobu vzdát několika výhod. Ale stojí to za to, pokud uděláte ten správný krok, vaše finanční budoucnost bude na hezkých pár měsíců zajištěna. Hezkých sedm dní pro příjemné flirty a romantickou večeři při svíčkách. Víkend může být žhavý. Končí se léto a přichází podzim, pomalu začněte posilovat imunitu.