Váhy – horoskop na rok 2014

V roce 2014 by Váhy měly přehodnotit, co je pro ně v životě opravdu důležité. Když se vám podaří uspořádat své záležitosti, rozdělit je podle závažnosti a pak se věnovat jen tomu opravdu významnému, uvidíte, že se vám žije mnohem příjemněji. Horoskop také doporučuje, abyste se nebáli někdy i trochu více riskovat. Pokud vám osud nabízí šanci, byla by škoda ji nevyužít hned ve chvíli, kdy se objeví.

Nejlepší měsíce v roce 2014: leden, červen, červenec

Nejhorší měsíce v roce 2014: březen, říjen, listopad

Práce: Lidé narození ve znamení zvěrokruhu Váhy by si měli uvědomit, že poctivá práce není ponižující. Ne vždy jsme nahoře, někdy můžeme být i dole a tak není dobré opovrhovat těmi, kteří zrovna nezastávají nejvýznamnější posty. Trocha smůla a týkat se to může každého. V lednu se vám podle horoskopu podaří vydělat nějaký hezký obnos, část z něho lze utratit, ale většinu odložte na finančně náročnější druhou polovinu roku.

Láska: Někdy rozchod není nutný. Pomůže i krátké odloučení. A nemusí být provedeno demonstrativně, můžete prostě vyjet na několik dní jen s přáteli a vyčistit si přitom hlavu. To se hodí všem Váhám, v jejichž vztahu to začíná skřípat, ale přitom většina je spíše pozitivní. Pokud hledáte partnera, pokuste se kombinovat upřímnost s malou dávkou vyzývavosti a odvahy. To bude to správné koření pro vznik nového vztahu.

Zdraví: Celý rok byste si podle doporučení horoskopu měli hlídat jídelníček. Vašemu tělu přestává prospívat cukr, i když se vám může zdát, že je naprosto dokonalým zdrojem energie a nebo vás večer příjemně uklidní. Nejlepší by bylo vše konzultovat s odborníkem, který určí, co vaše tělo postrádá nejvíce. Na konci podzimu vám hrozí nějaký menší úraz, takže buďte opatrní, v tomto období se raději vyhýbejte extrémním sportům.