Horoskopy od 07-04-2014 do 13-04-2014

Týdenní horoskop věštírny Měsíční kočka
patnáctý týden roku 2014

1. Beran – tento týden se vyřeší nějaká složitá pracovní záležitost, která vám dělala velké starosti několik posledních týdnů. Čekejte mírné zlepšení finanční situace. Někomu se velmi líbíte, komplimenty přijímejte s úsměvem, jsou myšleny upřímně a v rozumné míře vždy potěší. Večer se pokud možno vyhýbejte kofeinu, vaše tělo touží po zdravém spánku.

2. Býk – zkuste popřemýšlet, jestli práce, kterou děláte, vám opravdu vyhovuje. A jestli zjistíte, že to opravdu není ono, rozhlédněte se po něčem lepším, nyní je kolem vás více příležitostí. I nejlepší vztah může zlikvidovat nuda, zkuste vymyslet nějakou společnou aktivitu, která vás jako mávnutím kouzelné hůlky vrátí do mladých let. Zvyšte trošku přísun vlákniny a vitamínů.

3. Blíženci – budete mít spoustu energie a hodně zajímavých nápadů, proto by byla škoda, kdybyste se v práci věnovali jen tomu co musíte. Iniciativa někdy přinese opravdu hodně. Jestli hledáte partnera a máte více nápadníků či nápadnic, možná by bylo dobré trošku zpomalit a ještě jednou si výběr promyslet. Ideál může být jen jeden. Více energie můžete využít i při sportování.

4. Rak- pokuste se k událostem, které se v práci tento týden odehrají, přistupovat co nejobjektivněji. Očerňováním jiných si můžete opravdu silně uškodit. Tento týden není moc dobrý pro hledání nějaké nové známosti, chtělo by to spíš klid a počkat na lepší čas. V rodinách bude příjemně. Ideál síly a zdraví rozhodně nejste, pokuste se s tím tento týden něco udělat.

5. Lev – podle horoskopu byste se měli hodně věnovat navazování různých nových pracovních kontaktů, lidé které pro své nápady získáte, budou za vámi stát i v situaci, kdy se zrovna nebude dařit. Tento týden se může v lásce stát opravdu něco velkého a nečekaného. Pokud chcete shodit pár kil, kromě pohybu budete muset upravit i jídelníček.

6. Panna – i velmi složité věci se vám budou dařit, pokud si je na začátku nezačnete znechucovat. Úspěch v práci tentokrát zaručuje pouze optimismus. S partnerem se možná párkrát pohádáte, ale na celkově příjemnou atmosféru tohoto týdne to nebude mít vliv. Budete mít trošku méně sil, ale není nutno zoufat či měnit životosprávu, je to prostě jen jaro.

7. Váhy – nic není jasné. Podle horoskopu tento týden můžete hodně získat, ale také velmi mnoho ztratit. Buďte hodně opatrní, přílišná sebejistota někdy vede k ostrému pádu. Nový vztah by se měl opírat o realitu a ne o představy a iluze. Vaše tělo zvládne libovolnou nemoc mnohem rychleji než obvykle, jen alergici to nebudou mít nejlepší.

8. Štír – nyní rozhodně máte na víc, nebojte se, vykasejte rukávy a vrhněte se na nějaký úkol, který se vám ještě před týdnem zdál nerealizovatelný. Jestli už partnera máte, podle horoskopu si užijete krásný týden a pokud ne, je nejvyšší čas s tím něco udělat. Musíte najít správnou hranici mezi aktivním a pasivním odpočinkem, váš organismus potřebuje oboje.

9. Střelec – popřemýšlejte, jestli vaše pracovní výkony jsou hodnoceny spravedlivě. A pokud zjistíte, že tomu tak není, bylo by dobré se konečně ozvat. Máte na to. Během tohoto týdne vás čeká několik velmi příjemných setkání, ale novou lásku nenajdete. I když lze trochu zapracovat na budoucnosti. Vaše vlasy a nehty by chtěly více péče a mírnou změnu jídelníčku.

10. Kozoroh – hlídejte si jazyk, špatně vyřčené slovo vám může nyní v práci dost ublížit. Před vámi se objeví možnost vydělat nějakou tu korunu navíc, nenechte si ji ujít před nosem. I nejlepší vztah lze jednoduše zničit, zvláště když člověk nebude naslouchat tomu druhému. Nálada se vám bude měnit ze dne na den, přestaňte si dělat starosti u věcí, které nemůžete nijak ovlivnit.

11. Vodnář – ve vašem okolí se objeví někdo mladý a energický, kdo pro vás může být brzy konkurencí. Nyní rozhodně nepolevujte v pracovním úsilí. Podle horoskopu je tento týden opravdu skvělý pro lásku, možná by stálo za to udělat ten první krok.  Stres může skončit žaludeční neurózou, pomocné mohou být různé uklidňující a meditační techniky.

12. Ryby – podle horoskopu čekejte buď nenadálý přísun financí a nebo nějakou velmi zajímavou nabídku, která peníze přinese v blízké budoucnosti. Ale stejně si trochu hlídejte výdaje. Láska se může objevit i v té nejnečekanější situaci. A partner může udělat něco bláznivého a přitom velmi krásného. Cítit se budete celkem dobře, jen vám trochu můžou dělat problémy záda. Pomůže procvičení břišních svalů.