Horoskopy od 05-05-2014 do 11-05-2014

Týdenní horoskop věštírny Měsíční kočka
devatenáctý týden roku 2014

1. Beran – vaše pracovní situace by se měla nyní výrazně zlepšit. A také peněženka by měla být o něco tlustší než obvykle – i když pozor, nevyhnete se některým povinným výdajům. První dojem je občas velmi zavádějící, v lásce je někdy dobrá opatrnost. Budete mít trošku horší fyzickou formu, ale pravidelný spánek by měl všechno vyřešit.

2. Býk – chtělo by to trochu více iniciativy. Vymyslete nějaký nápad, nebojte se s partnery či nadřízeným bavit otevřeně o budoucnosti a možnostech, jaké v práci máte. Pokuste se s partnerem domluvit ohledně věcí, které ve vztahu poslední dobou dělají nepořádek. Podle horoskopu bude hodně otevřený a smířlivý. Budete mít více energie než obvykle, najděte nějaký způsob, jak ji užitečně využít.

3. Blíženci – chtělo by to dát do pořádku všechny důležité záležitosti. Potřebovaly by nějaký systém a pečlivé plánování, skoky od jedné nedokončené věci k druhé vás zbytečně vyčerpávají a stojí peníze. Čekejte nějakou velmi příjemnou romantickou chvilku těsně před či o víkendu. Pokuste se začít chytat trošku sluníčka, vaše tělo to potřebuje.

4. Rak – jestli vás někdo bude nutit zaujmout jasné stanovisko, buďte opatrní a velmi pečlivě vybírejte slova, která vyřknete. Podle horoskopu můžete mít menší finanční problémy. Bylo by fajn koukat na svět a na lásku trochu méně růžovými brýlemi. Vaše zdraví a schopnost regenerace vám budou tento týden všichni závidět.

5. Lev – bude to příjemný týden, kdy vás čeká podle horoskopu několik velmi důležitých pracovních úspěchů. Konečně byste měli čerpat zisky ze své předchozí činnosti. Lásky se nemusíte bát, ale zase není důvod se do všeho vrhat po hlavě. Nejlepší je vycházet ze zajištěných pozic. Pokuste se svým optimismem nakazit i okolí.

6. Panna – pokusy a novinky byste si nyní mohli odpustit. Mnohem rozumnější bude se držet starých dobrých vyjetých kolejí, díky kterým nezahnete tam, kde by se vám vůbec nemuselo líbit. Pracovně bude nejnáročnější druhá polovina týdne. Partnerovy různé žertíky a případnou nedochvilnost neberte moc vážně, brzy vám vše vynahradí. Dejte si pozor na jídlo, vašemu tělu začíná vadit přecpávání před spaním.

7. Váhy – bude se vám sice zdát, že je zde na dosah ruky nějaký větší obnos, ale když se podíváte pečlivěji, zjistíte, že práce a úsilí vás budou stát více, než nakonec můžete získat. Pamatujte na přísloví o vrabci v hrsti. Tento týden se raději vyhýbejte romantice, stejně z toho nic nebude. Stres se dá zvládnout, i když je pravda, že podle horoskopu to tento týden bude těžší než obvykle.

8. Štír – jestli vás někdo v práci upozorní na nějakou chybu, nerozčilujte se. Popřemýšlejte, jestli čirou náhodou nemá někde pravdu a podívejte se, co se s tím dá v klidu dělat. Váš partner má nějaké problémy, ale než se ho začnete vyptávat, chvíli pozorujte, o co jde. Vaše forma bude celkem v pořádku, ale hodilo by se vám více pohybu.

9. Střelec – vaše finanční situace by měla být celkem v pořádku. Dokonce nyní budete mít více štěstí, takže i nějaké menší riziko se vám může dlouhodobě velmi vyplatit. Nemá smysl tajit své city, kdo příliš moc kombinuje, může najednou zjistit, že ta nejlepší šance už s nezájmem otáčí hlavu jinam. Na špatnou náladu budou nejlepším lékem přátelé.

10. Kozoroh – budete v pokušení vydávat více peněz než obvykle. Můžete, ale také by bylo dobré pamatovat i na zadní kolečka a neutratit všechny rezervy. Nebojte se v práci využít více fantazie. Tento týden se podle horoskopu do vašeho vztahu odrazí nějaké události z minulých týdnů. Dávejte si pozor na silnici a chodníku.

11. Vodnář – v práci byste pokud možno měli velmi pečlivě sledovat vývoj nejnovějších událostí. Byla by škoda zaspat situaci, ve které můžete rozhodovat o budoucnosti. Nyní máte výrazně větší šanci udělat skvělý dojem na opačné pohlaví, byla by škoda zvýšené atraktivity nevyužít. Pokud plánujete letní opalování, bylo by fajn popracovat nejdřív nad postavou.

12. Ryby – tento týden podle horoskopu bude dobré k práci a pracovním setkáním přistupovat hodně elasticky. Nemusíte lpět na svém, snažte se spíše zjistit, co vám prospěje nejvíc z dlouhodobého hlediska. Někdy láska chce trochu klidu a nebo dokonce i malý odpočinek. Krátké odloučení mnoho vztahů upevní. Vašemu organismu prospěje vitamín C a mírná přírodní detoxikace.