Horoskopy od 12-05-2014 do 18-05-2014

Týdenní horoskop věštírny Měsíční kočka
dvacátý týden roku 2014

1. Beran – nejvíce úspěchu budou mít tento týden ambiciózní Berani. Kdo má dostatečně tvrdé lokty, ten prorazí a podaří se mu prosadit svou. Jistá drzost se hodí i v lásce. Pokud se nebudete bát prosadit svou, můžete velmi jednoduše získat srdce opačného pohlaví. Prospělo by vám více pohybu na čerstvém vzduchu.

2. Býk – ignorujte nové pracovní nabídky, podle horoskopu tento týden rozhodně nepřeje velkým změnám. Lepší je pozorovat rozvoj událostí. Také se raději vyhýbejte podepisování jakýchkoliv smluv. V partnerském stavu harmonie, single se mohou začít rozhlížet kolem sebe za novou láskou. Dejte si trošku větší pozor na klouby a svaly.

3. Blíženci – můžete čekat odměnu za těžkou práci či splnění náročného pracovního úkolu, se kterým si nikdo jiný nevěděl rady. Někdo vás může požádat o půjčku, dobře si to rozmyslete. Budete mít trochu pocit, že vás partner nechápe. Ale o víkendu už bude výrazně lépe a uvidíte, že to vše byla jen jistá nepozornost. Měli byste mít více energie než obvykle. Bude vás to svádět k nesprávnému oblékání a od toho už je blízko k rýmě a nachlazení.

4. Rak  – v první polovině týdne bude v práci dost nepříjemná atmosféra. Pokuste se vyhýbat konfliktům, vše se samo uklidní a je zbytečné si dělat nepřátele. Naplánujte si výdaje hned na začátku týdne. Poznáte někoho, kdo okouzlí vaše srdce, jenže dejte si pozor, aby se ze zlata nevyklubalo pouhé pozlátko. Se stresem by vám nejlépe pomohla sauna a pokud ji nesmíte, tak masáž.

5. Lev – tento týden možná budete muset na nějakou služební cestu nebo vás čekají jednání s naprosto neznámými lidmi. Bude to dost náročné. Ve vztahu by to mělo začít klapat, zvláště pokud vyrazíte spolu za zábavou, která potěší obě strany. Dejte si pozor na krevní tlak a také byste neměli ignorovat bolest hlavy, může se z ní vyklubat dlouhodobá migréna.

6. Panna – aktuálně by bylo nejlepší stabilizovat svou pracovní situaci a případně zjistit, kde byste mohli trošku vylepšit vaše znalosti a schopnosti. Ke konci týdne budete mít podle horoskopu trochu hlouběji do kapsy. Láska může vzniknout i na naprosto nepravděpodobných místech. Pravděpodobně budete mít menší potíže s nespavostí, rozhodně je neřešte léky, maximálně sáhněte po bylinkách.

7. Váhy – povýšení v práci můžete získat jen pokud dokážete, že jste výrazně lepší než vaši spolupracovníci. Nový nápad či zajímavé řešení aktuálních problémů můžou udělat opravdu hodně.  Budete mít velké pochopení pro opačné pohlaví, dá se to využit jak při lovu, tak i v partnerském stavu. Nezdravý životní styl si může začít vybírat svou daň.

8. Štír – budete mít sice více povinností, ale také by z toho mělo konečně kápnout hodně peněz. Bohužel bude to až za pár týdnů, nyní horoskop doporučuje spíše střídmé utrácení. Ale opasek utahovat nemusíte. Květen je v plném proudu a to znamená i spoustu lásky a romantických situací. Vaše nehty a vlasy by vyžadovaly trochu více péče.

9. Střelec – tento týden bude pracovně spíše nudný, ale zároveň musíte počítat s tím, že v  zaměstnání strávíte více času než obvykle. Pokud vám někdo dluží peníze, ozvěte se mu, část závazků by měl uhradit. V lásce je to výtečný týden pro plánování společné budoucnosti či vymýšlení romantické dovolené. Nezatěžujte tolik svůj organismus a dbejte na dostatečný přísun vitamínů a minerálů.

10. Kozoroh – v práci dostanete několik velmi zajímavých nabídek. Musíte ale reagovat rychle, jinak je udělá někdo jiný a vám před nosem zmizí možnost výrazně vylepšit finanční situaci. Podle horoskopu budete spíše toužit po klidu a samotě, příliš upovídaný partner vás bude iritovat. Pokud možno najděte rovnováhu mezi fyzickým a psychickým rozvojem.

11. Vodnář – dejte si pozor na peníze. Někomu se vaše peněženka a majetek obecně velmi líbí. Nepodepisujte žádnou smlouvu, která není jednoznačná a nevysvětluje vše jen na jedné stránce papíru. Na partnera pohlédnete úplně jinýma očima. Uvidíte, že to, co se vám zdálo iritující, je ve skutečnosti docela roztomilé. Mohou se objevit menší potíže s ledvinami a močovým měchýřem, ale rychle to přejde.

12. Ryby – rozhodně si nepůjčujte peníze a raději velmi pečlivě naplánujte výdaje. Na konci týdne vám může nezištně pomoci nějaký příbuzný či velmi dobrý kamarád. Neodmítejte to. Může přijít nová láska a tento cit rozhodně vydrží déle než jen pár dní. Menší i větší zdravotní potíže nejlépe vyřeší návštěva u lékaře a trochu klidnější životospráva.