Horoskop na měsíc červen 2014

Horoskop na červen 2014
připravuje věštírna Měsíční kočka

Beran – na začátku června by se vám mělo podařit vyřídit většinu záležitostí, které vám dělaly starosti a zbytečně zabíraly čas. Takže zbytek měsíce by měl být výrazně klidnější, dokonce může být velmi vhodný pro nějakou dovolenou, ještě než všechny nejkrásnější destinace nezačnou být přeplněné lidmi. Hodně pozitivního by mělo přijít i v manželstvích a partnerských vztazích, tento měsíc bude mít opravdu silně rodinného ducha. Jestli se vám podaří silně zamilovat, nejpravděpodobněji z toho vznikne dlouhodobý vztah.

Býk – celý měsíc budete hodně zamyšlení a mnohem více vás budou zajímat otázky na téma smyslu života a duchovních hodnot než obyčejné pracovní povinnosti. Samozřejmě je nutno rozvíjet i svou psychiku, není možno se hnát jen za mamonem, ale všeho s mírou, některé věci by okolí nemuselo pochopit. Lepší je rychle vyřídit povinnosti a teprve pak se zabývat spirituálnem. Finanční situace by měla být relativně v pořádku, ale bylo by dobré si odložit pár korun na nadcházející letní šílenství.

Blíženci – v červnu by podle horoskopu mělo být pro vás nejdůležitější flirtování a nebo manželská či partnerská romantika. Jiné věci budete zvládat celkem v pořádku, ale moc nadšení ve vás vzbuzovat nebudou. Proto je užitečné si spíše brát povinností méně než více, zbytečně by vás otravovaly a odtahovaly od toho, co vás doopravdy zajímá. Po druhé polovině měsíce si dejte větší pozor na finance. Podle horoskopu je zde riziko, že budete mít sklony k neopatrnosti – rozhodně až půlky června nic důležitého nepodepisujte.

Rak – poznáte hodně nových a velmi zajímavých lidí, kteří by se měli pro vás stát velkou inspirací. To co znají i to jak přistupují k životu vás bude fascinovat a také motivovat k různým změnám a získávání nových zkušeností. Pro ty navíc velmi rychle najedete profesní uplatnění. Přibližně do dvacátého června budete mít podle horoskopu docela hodně práce, i když nějaká chvilka na odpočinek a zábavu se vždycky najde. Pak už přijde pomalu letní klid, kdy vysoké teploty a krásné počasí výrazně zpomalí pracovní tempo.

Lev – nachystejte se na vyřizování důležitých úředních a bankovních záležitostí. Tyto věci vám v červnu kromě normální práce zaberou nejvíce času. Všechno by se ale mělo dát zvládnout, navíc díky tomu budete mít dobrý rok ve většině takovýchto věcí už klid. V lásce podle horoskopu může dojít k opravdu velké změně. Může to být někdo nový a nebo zjistíte, že váš vztah vůbec není tak nudný a nezáživný, že je zde spousta krásných a nečekaných věcí, které začnou rozjasňovat každý váš den.

Panna – v červnu buďte raději ostražití. Podle horoskopu se kolem vás točí několik lidí, kteří nemají dobré úmysly. Raději nevěřte sladkým slovíčkům a rozzářeným úsměvům, každou nabídku posuzujte desetkrát, abyste zjistili, jaké má háčky. V lásce je dobré vsadit na odpouštění, pokud budete mít schopnost prominout malé chyby, váš partner už ty velké neudělá a snese vám to příslovečné modré z nebe. Jestliže teprve partnera hledáte, začněte se více rozhlížet ke konci června, největší šanci pro získání nové lásky budete mít na dovolené či prodlouženém víkendu.

Váhy – konec května byl pracovně docela náročný, ale nyní by se situace měla postupně začít zlepšovat. Těžce vydřené úspěchy z předchozích týdnů konečně začnou přinášet ovoce. A úroda bude hojná, získáte si respekt u nadřízených a spolupracovníků, vaše pozice ve firmě se výrazně zlepší a také na konci měsíce by vám na kontě mělo přistát hezkých pár korun navíc. To se docela hodí, protože podle horoskopu bude červen finančně náročnější než předchozí měsíce. Ale vše se dá zvládnout.

Štír – podle horoskopu to bude opravdu velmi divný měsíc. Zvláště co se týče lásky. V partnerských vztazích se totiž objeví strašně moc sporů a hádek o zbytečnosti, které budou střídat návaly obrovské romantiky a zamilovanosti. Single pro změnu nebudou tušit, kam dřív skočit. Každý se bude zdát atraktivní, všichni budou mít něco do sebe a bude strašně těžké vybrat tu pravou osobu, se kterou bude mít smysl trávit letní měsíce a nebo i výrazně delší dobu. Při rozhodování by měla hrát největší roli souhra zájmů.

Střelec – radikální řešení většinou nejsou ideální. Člověk by měl převážně hledat spíše kompromisy, uhlazovat si cestičku, snažit se získat nové spojence. Jenže převážně není vždy. Podle horoskopu pro Střelce na červen je nyní nejlepší bouchnout do stolu a změnit vše ihned jedním rázným krokem. A nenechat si to nikým vymluvit. Jde o váš život a vaší budoucnost a tu jste schopni vyhodnotit nejlépe vy. Různí radílci přemýšlí o všem pouze ze svého velmi omezeného úhlu.

Kozoroh – spousta různých povinností a událostí výrazně změní váš život. Již na začátku června byste měli dostat velmi zajímavou pracovní a nebo finanční nabídku, kterou by byla škoda nevyužít. Samozřejmě vše má svou cenu, vstup do léta bude spíše náročný, odpočinek či dovolenou rozhodně odsuňte na později. Podle horoskopu v tomto měsíci můžete poznat velmi fascinujícího člověka. Jestli nemáte partnera, vaše situace se změní, jestli již žijete ve šťastném vztahu, tak se ve vašem životě objeví kamarád, který vás nikdy nepodrazí.

Vodnář – konečně se vyřeší nějaká záhadná věc, která vám posledních pár měsíců nedávala spát. Bude to překvapivě banální, ale tak tomu už někdy bývá. Ve vztazích s lidmi, ať už jde o rodinu nebo práci, se snažte nehnat věci až na ostří nože. Bude dobré, když si vždycky necháte nějaký manévrovací prostor, který vám při změně situace nebo pokud se objeví nějaké nové informace umožní se ctí vycouvat z původního postoje. Finančně bude měsíc spíše v normě, větší výdaje čekejte až v poslední třetině.

Ryby – největším problémem pro Ryby v červnu bude podle horoskopu určitá nervozita a podrážděnost. Odrazí se v práci i v domácnosti, lidé vycítí, že něco není v pořádku. Proto je dobré v každé chvíli, kdy si to uvědomíte, nasadit úsměv a snažit se nahlížet na všechno kolem nás s co největším optimismem. Jestli ještě nemáte partnera, nehledejte lásku za každou cenu, váš čas přijde a první náznaky se objeví už v druhé polovině měsíce. Jen nic neuspěchat, kvalitní dlouhodobý vztah vzniká pomalu. Odměnou pak je láska na celý život.