Horoskopy od 01-10-2007 do 07-10-2007

 

Týdenní horoskopy

s výkladem karet z Věštírny „Měsíční Kočka“

Čtyřicátý týden: 1. – 7. říjen.

Situace: Přesto že týden by měl být celkově poklidný až ospalý, může se stát předehrou obtížnějšího období. Lépe se povede lidem, pracujícím hlavou, ti však na druhou stranu snadněji usednou na vějičku šejdířům a manipulátorům. Úspěšné zřejmě budou marketingové a reklamní kampaně – v obchodu i v politice: že mistři obou zpravidla lžou, až se kouří, bude v souladu s tím, že některá jitra jinak krásně barevného podzimu budou značně zamlžená. Za to, že všechno nebude navzdory opozici Pluta s Marsem vážné až truchlivé, můžeme vděčit Merkurovi.

Pokud se znamení, přibližný věk a pohlaví čtenářů shodují s daty účastníků naší Hry o budoucnost, mohou s vyšší mírou pravděpodobnosti jim určenou předpověď tvůrčím způsobem využít i pro sebe. Dobré karty všem!

  1. SKOPEC

Ti zrozenci z Berana, kteří týden stálého vztahu neuzavírali v harmonii, ať už příčinou nesouladu byli sami a nebo dlela v jejich partnerech, nejspíš najdou klid. Nebuďte v tomto ohledu hlavy skopové – omluvte se i kdyby nebylo zač, udělejte první krok, konec konců váš vztah je reálně to nejcennější, co máte. Což neznamená, že hmotně na tom jste špatně. Spíš naopak, zvláště pokud vás vzpruží nečekaná injekce. Nerozházejte ji ovšem – bude hůř! Již od čtvrtka by vás posílené libido mohlo vehnat do pasti, kterou navzdory předsevzetím sámi sobě vykopete. Od upírů ale i neuvážených erotických dobrodružství Skopce ochrání v krmi nemírná přítomnost blahoslaveného česneku.

Rudolfem (je stár 27 roků a naposled jsme byli v kontaktu v 38. týdnu) se svět docela zatočil. Možnost, kterou karty jen naznačily, vzal opravdu za svou: vyspal se se sousedkou a teď neví – za prve, jak z té situace ven, a – za druhé, zda vůbec chce. Tohle ale za vás, pane Rudolfe, karty ani hvězdy nevyřeší! Pokusíte-li se vycouvat, hrozí vám nebezpečí ostrých hádek. Jejich ozvěna by nepochybně dospěla až k uchu manžela platinové sousedky. Z konfliktu máte pochopitelně strach. Vyslechnete si i podivné narážky: spor bude o to, kdo měl dávat pozor. Pokud ovšem začne sousedka o nemanželském dítěti mluvit příliš konkrétně, berte to jako pokus o vydírání. Tak brzo to s jistotou vědět nemůže. Pokud tvrdí opak, je autorem embrya její manžel budižkničema, někdo třetí nebo případně Duch svatý. Ta paní Platina ovšem není Marie. Ač v tom všem budete pěkně lítat, s nevolí vyhodnotíte její vztah k manželovi. Pokud máte výčitky, že tohle se přece nedělá, prostě to nedělejte. A splátku dluhu vyřešte i za cenu, že si půjčíte jinde. Takto vybíranými splátkami se vám záchrana zatraceně prodraží, případně se změní v pravý opak. Přemýšlejte o tom dřív, než její manžel opět vyrazí na ryby. Další karty slibují, že muž ve středním věku zopakuje zajímavou nabídku na odkup vaší nevalně si stojící firmy, tentokrát dopisem. Pro vás návrh vypadá dobře, ale žádná dobra pro vašeho podnikatelského partnera z ní nekoukají, takže bude proti. Pozor, setřást ho jen tak nemůžete, nebylo by to zcela fér (ač úleva by byla obrovská) a navíc má na vás páky. Dopis s nabídkou bude kazit atmosféru od středy. Na všech frontách budete zauzlován: od Platiny dostanete o víkendu dárek. Zbláznila se? Bude to dar z rodu těch, co se neodmítají. Ovšem též toho druhu, který zavazuje.

 

  1. BÝK

 

Jakoby blahodárný dopad působení Merkura na malé šedé mozkové buňky tento týden neplatil pro Býky. Ovšem jinak se budou cítit skvěle, takže jim určitá nedostatečnost ani nepřijde. Mohou tužit svaly, podnikat sebevražedné výlety a nebo budovat či přestavovat domácnost a ani úbytek fyzických sil nepocítí. Citový život nebude zrovna košatý, mohou však udivovat sexuálními majstrštyky, nenasytností a přímo nezemskou výdrží. Dokonalá kondice se zlomí v pátek, ale odeznívat plynule bude nejméně do prvních dnů dalšího týdne. A ještě něco: Býci, vyhýbejte se fialové barvě.

 

Panu Pavlovi (39/38) tentokrát Měsíční Kočka na základě karet radí: z kraje přijde překvapivá zvěst – Pavlův projekt nezabili, ale vrátili k přepracování. Znamená to, že by se na něj mohly i najít peníze. Asákův nos se ukázal jako vynikající. Ale pozor: stejně skvěle půjde Asák i po stopě toho, komu se jednou pokusí prokousnout hrdlo, na to byste, Pavle, neměl zapomínat! Souhlas kraje ještě nebude mít oficiální povahu, ale je to tak, tohle kolo zřejmě dopadne pro Pavla. Mimochodem to znamená, že doktor doznal milosti i na ministerstvu, hejtman and his boys by se jen těžko k tak odvážnému projektu s nejasným financováním dali uvrtat – zvláště když má Pavel v hradeckých orgánech proti sobě tu zhrzenou vlivnou babu. Ministerské zdrženlivé ANO signalizuje, že o Pavlových pletkách s Lolitou zatím Hlavoun nic neví. Karty ovšem nabízejí i možnost, že své mohla sehrát nedefinovaná příchylnost Pavlovy manželky k Hlavounovi. Za vším hledejte ženu, říká známá fráze. Pro Pavla platí na sto pět procent…

 

3. BLÍŽENCI

 

Pokud jsme v úvodu slibovali obecně lidem mimo intelektuální zaměstnání především nezdolnou sílu svalů, pro Blížence to platí silou dvojitou. Ti, kteří se v uplynulém týdnu skutečně seznámili se zajímavým člověkem, mají možnost otestovat si ho v posilovně. Platí to pro obě pohlaví, nemusí jít přece o vzpírání činek, ale třeba o ostrou hodinku aerobiku. Stihnout byste to však měli nejpozději do čtvrtka. Jak se dřív psalo, v kolektivu budete oblíbení. Rádi pomůžete, například se stěhováním. V úterý se vyhněte disponování větší částkou peněz v hotovosti – hrozí ztráta, ať už neuváženým vydáním, mýlkou a nebo krádeží. V pátek je před Blíženci možná kulturní či společenská událost – ale i tady se budete potit. Víkend by měl být po celému týdnu spíš ospalý…, ale příjemný.

 

Pan Tomáš (43/38) se podle telefonátu Měsíční Kočce sice držel našich rad, ale ústa ho svrbí: rád by o závazcích, které má (a také proč) vůči Cifršpionce, Orlici pověděl. Varujeme před tím – tedy aby mluvil v plném rozsahu a se vším všudy. Tome, pokud opravdu musíte, vydržte do středy a naťukněte téma nezávazně a jakoby mimochodem při úplně jiných (a nesporně příjemných) okolnostech, například večeři při svíčkách jen tak pěkně ve dvou. Uvidíte, jak zareaguje. Nejlepší by bylo, kdyby celou věc zaregistrovala, ale v podstatě přešla, můžete to zařídit. Jde o to, aby později nemohla tvrdit, že nic nevěděla, ale zatím se ve věci moc nešťourala. Pravdu přikapávejte po troškách. FF – vaše dcera (místo iniciál dáme jí bez pejorativních úmyslů kód Fiflena) tento týden ve hře není, ani její matka. A Cifršpionka bude přítomna jen ve vašich slovech ve středu. Zato v podnikání nastanou nějaké drobnější potíže, které vyřešíte neoficiální schůzkou s kýmsi, zdánlivě náhodnou, ale z vaší strany pečlivě připravenou, během víkendu. Na jeho sklonku s Orlicí hup do postele!

 

4. RAK

Pro Raky zrozené uprostřed svého znamení, tedy v druhém dekanu, to bude zvláštní týden: mohou okolí udivovat bystrým úsudkem i břitkými odpovědmi. Jedná se skutečně o nečekaný výron intelektu, nebo se ostatní propadli do těžké tupoty a Raci tak září jako jednoocí? Držme se první varianty… Merkur ve Štíru Rakům přispěje k dobrým studijním a pracovním výsledkům, což je především u vysokoškoláků, jejichž semestr teprve začíná, překvapivé. Skvělý jas vyvolává však temnotu v myslích soupeřů: střezte se jejich úkladů! Podpoří vás lidé pokrevně blízcí, o něž se v případě potřeby s důvěrou opřete.

S Agatou (15/37) jsme se rozloučili před třemi týdny. Navzdory starostem, které má, jí aktuálně nejvíc ze všeho trápí otázka, co má podniknout s kočkou. Na kočku totiž přišlo trápení a její řev přivádí sousedy k šílenství. Představa dalších koťat v paneláku je neúnosná. Kočky a kocoury od Agáty mají už všichni příbuzní, řada spolužaček i Vietnamec prodávající na rohu kořalku s hadem, ponožky i ananas. Odpověď na otázku, co s tou Agátinou kočkou, budeme dnes hledat v sedmi kartách. První je karta tvé kočky. Představuje celkem spokojený stroj na koťata v nejlepších kočičích letech. Kdyby věděla, že její poslední vrh jsi vypustila do parku, ať už se o sebe sám postará, protože nikdo v rodině není schopen koťata sprovodit ze světa, asi by ti nechodila vrnět na polštář. Tři první karty prozrazují, co se stane v případě, že se rozhodneš pro Číčinu kastraci: můžeš čekat finanční ztrátu (což má logiku, protože, ačkoliv do budoucna ušetříš hodně peněz za krmení a očkování, není zákrok zadarmo), změnu v tvém životě a mimořádně úspěšné období. Čtu to asi tak, že vzpomeneš na šlechetný původ své kočky (dostalas ji přece k desátým narozeninám a její papíry někde pořád musí být) a rozhodneš se odškodnit ji za újmu a zúročit její mimořádně pěkný vzhled na výstavách. V kruhu kočičářů se seznámíš s lidmi spojenými nejen konkurenčním bojem a žárlivostí, ale především společnou náklonností. Ovšem bez Číčiny kastrace tě čeká narůstání domácích konfliktů, jímž se v rámci tvé (přiznej si to) třeskuté puberty stejně nevyhneš (a ani nechceš – ale jak je něčeho moc, tak je toho příliš). Bez toho zákroku také nepoznáš zajímavého kluka, protože ne všichni členové chovatelských organizací jsou ženského rodu… Asi víš, jakou cestu by sis podle nás měla zvolit.

 

  1. LEV

 

Podnikatelé z řad Lvů by se měli opřít o kvalifikované partnery a nebo spolupracovníky při rozvažování nad dalšími kroky firmy, pozor však, aby mnoho neprozradili o svých dlouhodobých strategických záměrech. Je faktem, že bez inovací se nikdo neobejde, jen by tuto poučku neměli Lvi aplikovat i do soukromého života. Tam by se naopak měli držet toho, co mají – což není v rozporu s občasnými výboji, konec konců jsou to přece Lvi. Pro jejich zářivost jim mnohé bude odpuštěno. Nezbavuje je to však povinnosti pečovat o své zdraví, přes vizuální majestát jsou i těmi nejpitomějšími viry a bakteriemi ponižitelní a také lehko svržitelní do peřin.

A co slečna Gábina (20/26)? Karty ji tentokrát slibují týden jako korálek: příčinou je skutečně originální sestava karet, která ji vyšla. Hledali jsme tentokrát vůdčí karty jednotlivých živlů. V řadě Ohně se takovou ukázala být obrácená vysoká karta, a tedy lest a možný zvrat situace. K tomu, co o Gabi zatím víme, není schopnost stavby záumných myšlenkových konstrukcí její silnou stránkou. Je impulzivní, a navzdory řekněme, že povážlivým zkušenostem, nezralá. Vodu představovala obrácená osma téže barvy, celkem logicky napovídající zklamání, které tento týden přinese. Vzduch (Vítr) představovala piková dáma: Gabině staví do cesty inteligentní ženskou s vyhraněným vztahem k penězům. Chce zřejmě koupit její mlčení. Ale o čem? Rozhodně bychom se Gabriely rádi přeptali, co nám v naší Hře tají, protože jinak se budeme muset pokusit o odhalení pomocí karet. Tím spíš, že fundamentální karta Země je symbolizována esem, jinak zdůrazňujícím překvapivé východisko. Co má ale znamenat neplodnost? Zřejmě nemá smysl konkrétní (o čem by pak byl onen soud, o němž víme), ale přenesený. Ve vztahu k řadě Vody znamená nejspíš slepou uličku. Rada z karet plynoucí na závěr? Tento týden by Gaba měla pečlivě zvažovat, co všechno řekne zelenookému účastníkovi svého soudního řízení, respektive to, co mu neřekne.

 

  1. PANNA

 

Tak co, Panny, zainventovali jste do svého image? Nemuselo jít vždycky o peníze, vždyť jednomu stačí nápad a sedmikráska do vlasů, druhému nový bourák. Už zase záříte. Usmívají se na vás a možná s tím ruku v ruce mohou přijít i vylepšení vašich fondů. Ve škole i v práci většina z Panen bude vyzařovat tolik pozitivní energie, že atmosféra pohody, kterou šíříte, přitahuje stále širší okruh lidí. Může mezi nimi být i ten či ta spojená s vámi Osudem. Aby bylo této zprávě z naší Věštírny rozuměno dobře – osud neznamená nutně intimní spolužití, může jít i o opravdové přátelství, které přetrvá. Vaše aura v druhé polovině týdne sice pohasne, ale pořád bude dobře… Hrozí nebezpečí zlomenin, ale náledí v prvním říjnovém týdnu vskutku nečekejte! Po čem však uklouznete?

 

Slečna Madla (17/38) zůstává pro tentokrát na okraji zájmu Měsíční Kočky, slíbili jsme si totiž podívat se na zoubek Plavovlásce, která má na Madlu nepochybný vliv. Jaký? To se právě pokusíme zjistit. Její charakter je podle kárové karty hodně proměnlivý, což neodpovídá jejímu naznačenému věku, protože je zjevně starší než pubertálně rozevlátá Madla. Jinak je Plavovláska temperamentní a má smysl pro zvláštní humor, což Madlu, která buď všechno bere moc vážně a nebo má přece jen delší vedení, láká, rozčiluje i mate. Plavovláska je na peníze – ale má je. Pokud ovšem se přikloníme k interpretaci její karty jako k prozrazení jejího moc vyvinutého vlastnickému instinktu, vcelku to zdůvodní Madlinu závislost na její osobě. Karty prozrazují i možný sexuální motiv.

 

7. VÁHY

 

Pud požene Váhy hned od počátku týdne nezvladatelně k druhému pohlaví, u trochu módní minority přirozeně k totožnému. Nechtějte však získat cíl silou. Možná byste ho dosáhli, ale za jakou cenu? Hormonální pnutí pomine uprostřed týdne. Od středy nastoupí vládu Rozum, zosobněný v případě Vah tak silně na všechny působícím Merkurem. V práci či k studiu to bude dobré, v osobní sféře dejte pozor, abyste něco nepřechytřili – naslouchejte srdci! I v mimopracovních aktivitách šetřete silou, sic o víkendu v posteli pohoříte. Nevyhnou se vám nejspíš bolesti hlavy.

 

Před čtrnácti dny jsme se ohledně Aji (27/38) slíbili pokusit se kartami dostat k tomu, co je za jejími rozbitými vztahy k rodině, v níž vyrůstala, především ve vztahu k matce a sestře. Posledně karty upozorňovaly na muže, jenž se vklínil mezi Aju a sourozence. Nesrovnalosti, které měl ve vztahu k oběma děvčatům je nyní zřejmá. Nebude to asi jinak, než že pro starší Aju byl otcem nevlastním, nicméně jeho pocity zřejmě v době jejího dospívání překročil obvyklý rámec. Tyto věci jsou rozhodně zajímavé, stále jasně však nevysvětlují úlohu či význam šperku, o němž už několikrát byla řeč. Jsou však pro Ajin budoucí příběh důležité? Motáme se totiž stále v minulosti. Jenže současné karty nemůžeme bez důkladné znalosti toho, co bylo, smysluplně vyložit. Blíží se v tomto ohledu čas opravdu důkladné inventury. Uvidíme příště. Zatím se ve smyslu obrácené pikové sedmy podepírající vysokou srdcovou figuru snaží Aja udržet své tajemství: před rodinou, světem i před námi. Jaké? Snad nám to karty odkryjí příště.


8. ŠTÍR

 

Zdá se, že mnozí Štíři se konečně oklepou, a když už si aktuální společenské dění kolem nich zrovna neoblíbí, již jim snad nebude tak strašně vadit. K etickým otázkám, na něž Měsíční Kočka upozorňovala před týdnem: mohly by se týkat snahy osobně řešit či bránit možnému zvýšenému společenskému pnutí, které zřejmě do konce roku a především po roku novém, nastane. Chcete se věnovat charitě? Penězi a nebo vlastní aktivní účastí? Obé je chvályhodné. Pokud se tak rozhodnete, máte sympatie Měsíční Kočky, ale zvažte důkladně, kam sílu napřete a jak průhledné bude užití prostředků, které poskytnete. Tolik obecně – konkrétně kritickými dny pro vaše vztahy se jeví úterý a sobota, kdy si dejte velký pozor na to, CO, JAK a také KOMU říkáte.

 

Ahoj Rolande (14/38), tvé zájmy skutečně naprosto ovládají fantasy hříčky psané, čtené, hrané na desce i v počítači – ale především žité. Nemyslíš na nic jiného, než na příští noc. Budeš za elfa a nebo za rytíře? Soudím, že to druhé (co komu chybí, zřejmě hledá ve hře). Pro tebe to bezprostředně znamená zapojení do velké internetové diskuse na téma připravovaného setkání, k němuž má podle SF fanoušků brzy dojít. Na chatu tě čeká hádka s někým, jehož reálnou identitu neznáš. Bude prudká a její plody sklidíš v blízké budoucnosti. V úterý dostaneš nepříjemnou zprávu od tmavooké černovlásky (pro další čtenáře: nazval´s ji pro naši hru o budoucnost Gudrun, a já to respektuji). Víš, že v hierarchii hry stojí mnohem výš, než ty. Také je starší, končí devítku, kdo ví, kam ji po prázdninách vítr zavane. Závidíš všem, kteří s ní budou dýchat společný vzduch. Leštíš čepel meče s takovým zápalem, jako bys tu černovlásku něžně hladil a vzápětí ji drtil v obětí – prostě ses zamiloval. Bláznivě jsi doufal, že jí to řekneš s rytířskou rozhodností co nejdřív. Nepřipouštíš si, že by se nadcházejícího conu neúčastnila. Vypadá to ale zatím špatně. Nicméně úkol ti do nadcházející válku gangů Gudrun svěří. Snad z titulu Velké čarodějky? Přijde ti jako textovka z neznámé adresy. Nepochybuj však, že ji psala ona. Zní: Přines hlavu krále!

 

9. STŘELEC

 

Některé Střelce může v nadcházejícím týdnu potkat úraz. Zvýšenou pozorností a omezením některých dobrovolných aktivit mu však lze předejít. Nevyhnete se však podle hvězd svízelím v osobním životě. Hádky budou na denním pořádku. Mírněte se především v mluvě. Za to, co vám od úst stejně ulítne, se hned omluvte, i kdybyste byli stokrát přesvědčeni o své pravdě. Problém může být v tom, že to bude opravdu jen a jen vaše. A pak: slušná omluva důstojnosti neubírá. Pozor ovšem nechť Střelci dají na to, aby se nedostali do závislého vlivu na osobě, nesmýšlející s nimi dobře či poctivě. Ani na finanční jistotu se zrovna netěšte…, ale již koncem stávajícího týdne se v tomto směru zřejmě zablýskne na týden lepší!

 

Pan Josef (33/38) je po pohřbu bývalé manželky stále ještě vykolejený, ačkoliv (a nebo protože) vztah mezi nimi byl takový, jaký byl. Rozhodně ženu ze svého života nedokázal vymazat, uvědomuje si totiž, že v mnohém právě jí – její toleranci na straně jedné a tomu, co si na ní musel vyvzdorovat na druhé – vděčí za současné životní naplnění s Blonďákem. Tolik vzrušení, sporů a nakonec souladu, citu i osudové přitažlivosti, získal zřejmě právě díky nevydařenému manželství s ní. Definoval sám sebe. Pro nejbližší čas karty Josefovi neslibují žádné novinky, protože požádal centrálu o dovolenou a filiálku dočasně převzal Blonďák (není to ovšem scénář, které v centrále už dávno napsali?). Revizor odejel do Prahy, pochopil, že tady je už zřejmě nadbytečný. Není vůbec jasné, zda ti, kdo proti Josefovi a Blonďákovi intrikují, ho nasadí po čase opět. Do Prahy odejede ve středu i Křepelka, která je, jak se zdá, jedinou skutečnou pozůstalou, jak však víme, je pod obojí…, a tak jistě dlouho na ocet nezůstane.

 

10. KOZOROH

Pokud Kozorozi vyslechnou volání hvězd, je vcelku nepravděpodobné, že by se jim vyhnula hmotná přízeň: jedni si pomohou trochu z platu a odměn, druzí víc vrácenou půjčkou, další výhrou nebo dědictvím snad až nechutně zbohatnou. Rozumně vsadit si ale mohou všichni, pokud nevyhrají, ztráta jim vesměs nehrozí – lepší by ovšem měla být druhá půlka týdne. Troufnout si můžete i na dobrodružství investiční povahy: s případnými přebytky jděte do fondů, deviz a akcií, radujte se z peněz jako Harpagoni, ale nepouštějte se do překotného podnikání v realitách, jejichž čas pro vás teprve přijde. Každopádně bude dobré si ve finančních věcech dát nezávazně poradit odborníky, nesvěřujte se však se svým štěstím bábě na rohu. Nerozhazujte okatě, ale buďte prostě přející.

Pan Olin (61/38) se nám představuje jako – s prominutím – starý zamilovaný blázen. Bratrova snacha i bratr jsou mu najednou fuk, jde mu o Lori. V té není vypočítavost. Její čistota ho odzbrojuje a kácí mýty o zkaženosti současné mládeže a naruby obrací jeho dosud přezíravý vztah k světu, o němž si myslel, že je pro něj odepsaný. Skrz Lori v něm nachází i co v něm snad ani není. Jak jsme již řekli: ten příběh se vymkl přísné kontrole chladných manipulátorů. Zpět do obrazu – neteř už nechce chránit krachující podnikání manžela, jde ji o dceru, kterou málem obětovala… a ta teď stojí proti ní. Museli jsme si ten propletenec v Měsíční Kočce dokonce namalovat do pavouka. Ještě štěstí, že Olin ovdověl dřív, než stačil zplodit nějaké děti a žádné bokem, o nichž by věděl, zřejmě také nemá. Proto podle karet nejdřív tak přilnul k bratrově dceři a teď, po všech zřejmě značně pochybených peripetiích jejího života, k  poslední dceři její a tedy k bratrově vnučce – k Lori. Může vůbec taková love story nezletilé a prastrýce dobře dopadnout? Karty tvrdí, že ano. Bude to ovšem vyžadovat, aby Olin z nabídky naší Věštírny opravdu pozorně vybíral.

 

11. VODNÁŘ

 

Celková situace se u Vodnářů nadále zlepšuje, přesto se radíme vyhnout příliš intelektuálním diskusím: nebudete na ně mít a s koktavostí to žádný řečník daleko nedotáhl. Také neřešte problémy teoretické, lépe se vám povede v praktických záležitostech, kde bude moct ukázat, předvést… Tak dokážete strhnout svým nadšením a šikovností dokonce k následování. To využijte jak v zaměstnání, tak v rodině. Vaše činy, ne slova, zvednou k akci i nejlínější zadky! Dobrými dny by měly být pondělí, středa a neděle, vyloženě špatné dny v týdnu nejsou, dnem, kdy vaše šance budou na hraně, je čtvrtek.

 

Pan Honza (26/38) se podle karet vyhrabává z šoku, které mu způsobil fakt, že plán na Oliviin samovolný potrat mu nevyšel, ani svářo, ani náhodné padání ze schodů a ani další jiné osvědčené andělíčkářské kejkle jim kýžený výsledek nepřinesly. Morální problém vyvstalý vedlejším odskokem k Předsedkyní si nepřipouští, protože konec konců neudělal nic, co by nedělal již před tím (a co Olivie stejně věděla). Doufáme, že ji tentokrát a v jejím stavu – respektive vzhledem k dobrému vývoji vašeho již zřejmě nezvratného potomka – o faktu samolibě informovat nebudete. Mimo jiné by vám to totiž mohlo zlomit vaz, protože maminka se začíná moc moc moc zlobit. A to se přenáší i na patriarchu. Karty? Hlavní trojici tvoří král s esem zleva a sedmou na pravoboku. Převažují barvy červené a všechny karty stojí správně, žádná ne opačně. Co z toho plyne? Honzův otec, hlava rodu plnou vahou své uznávané osobnosti je připravena přes to, že už je dávno mimo aktivní soudcovský stav, u Předsedkyně zasáhnout. Nikoliv ve prospěch Olívie, ale budoucího vnuka. A to dokonce i k možné synově škodě, samozřejmě jen krátkodobé. Kříže v této situaci navrhují Honzovi pokusit se o věci s otcem promluvit a nasypat si popel na hlavu. Moc se mu to nechce. Káry zprava pak navrhují, aby v diskusi popřel systematičnost svého chování a představil ho jen jako určitý výstřelek. Měsíční Kočka však soudí, že pokud si Honza myslí, že mu tuto udičku otec spolkne, mýlí se šeredně.

 

  1. RYBY

 

Všem Rybám bez výjimky nadcházející dny budou přát v intelektuálních půtkách, ale také v smysluplném dlouhodobějším plánování. Ovšem pouze v případě, že to nebude dosahovat za reálné horizonty: vyhněte se fantazírování dál, než kam dohlédnete! Nenakládejte si víc, než unesete. A vůbec a v žádném případě najisto nerozehrávejte jakékoliv finanční hry, v nichž by byla byť jen jedna neznámá. V konkrétních událostech nadcházejícího týdne bude u Raků přetrvávat předchozí zmatení z – cituji – nových lidí, nových pravidel a nového prostředí, v němž se ještě neumíte pohybovat. Nebudete však již dále vršit chyby. Ty by se vám rychle nevyplatily, především v personální (a někdy velmi osobní) rovině. V jídle by se Ryby měly vyhnout kořeněným jídlům a kyselým nápojům, a to hlavně ve středu, kdy se Měsíc otočí.

 

Milá Lído (33/38), spor s podřízenou, vrcholící vašim napadením, se ututlat nepodařilo. Dokonce prý směřuje z vůle postižené k soudu. Na Temné straně vidím úřední peníze, pravděpodobně tedy bolestné, odškodné a nebo v případě vyhazovu pro nesvornou pracovnici odstupné nejméně tříměsíční. Kárová desítka na Jasné straně naznačuje nějakou přeshraniční komplikaci, snad s dobrým koncem. Nebylo to děvče cizinka? A byla v tom případě zaměstnána řádně, nebo jste využili těžkostí v její otčině a udělali z ní otrokyni? Rozhodně dejte právní věci do pořádku ještě před tím, než učiníte něco neodvolatelného. Protože soudní karta byla navíc obrácená, proces se jeví dopředu téměř dozajista prohraný – pokud k němu ovšem dojde. Co nabídnout, když už jste to tak zvorala, nějakou dohodu nebo mimosoudní vyrovnání? Trochu nadcházející frmol zastíní vaše pokračující svatební přípravy.

 

Křestní jména účastníků Hry o budoucnost byla v zájmu anonymity a v souladu se zákonem o ochraně osobních údajů změněna.

– Nashledanou za týden. –