Horoskopy od 27-07-2015 do 02-08-2015

Týdenní horoskop věštírny Měsíční kočka
třicátý první týden roku 2015

1. Beran – drobné hádky s nadřízenou osobou nebo důležitým obchodním partnerem můžou vyvolat nepříjemnou atmosférou. V práci vám může pomoci iniciativa. Ve čtvrtek by se měla zlepšit vaše finanční situace. Berani, kteří jsou single, mají tento týden osudovou šanci potkat někoho zajímavého, kdo může změnit celý jejich život. Pozor, nevinná rýma může být první známkou nějakého závažnějšího onemocnění.

2. Býk – v pondělí a úterý můžete mít pocit, že se blíží nějaká bouřka. Bohudík to bude jen pocit a v zaměstnání by se vám mělo dařit celkem dobře. Nebo přinejhorším to bude klasická náplň, jako v jiných měsících. V citových záležitostech se mohou před víkendem objevit nějaké zmatky. Nestresujte se, snažte se vyhýbat hádkám. Partner možná udělá v neděli něco hodně romantického. Vaše fyzická forma je docela dobrá, jen se snažte jíst trochu více vlákniny.

3. Blíženci – v zaměstnání se snažte najít potěšení v tom co děláte. Nemá smysl zkoušet nové věci, jen by vás to zbytečně vyrušovalo a rozptylovalo. Drobná chyba se může stát, ale neměla by být na vině nepozornost. Pokud nenajdete způsob, jak si výrazněji zvýšit příjmy, raději začněte šetřit. Ve vztazích to bude podle horoskopu dost nudné. Ale někdy je taková situace lepší, než nesmyslné spory. Budete mít více energie než obvykle, využijte toho o víkendu.

4. Rak – pokud se snažíte změnit práci, měli byste pro to udělat něco více než jen mluvit. Příležitostí bude nyní více, stačí jen každou z nich popadnout za pačesy. Někdy je lepší se na začátku spokojit s menším cílem, který postupně budete zdokonalovat. Vypadá to, že lidé narození ve znamení zvěrokruhu Rak budou nyní hádavější, může to vyvolat menší spory. Občas je lepší se kousnout do jazyku než říci jedno zbytečné slovo navíc. Dejte si pozor, i v létě se dá nastydnout, zvláště buďte opatrní u vody a při stanování.

5. Lev – v zaměstnání nyní můžete dosáhnout úspěch se kterým budou spojené nějaké finance navíc. Část z nich bude dobré odložit na další týdny, ale něco můžete utratit jen tak pro radost a potěšení. Tento týden je podle horoskopu dobrý pro uzavírání různých dlouhodobějších smluv. V domácnostech bude klid a mír, možná si můžete dopřát příjemnou romantickou večeři při svíčkách. Single si s přáteli užijí skvělou zábavu. Bylo by užitečné zvýšit přísun vitamínu C, ale nemusíte polykat pilulky, je ho dost v ovoci i zelenině.

6. Panna – v zaměstnání by vás to mělo docela bavit, spolupracovníci budou mít dobrou náladu a pomohou vám s nejedním úkolem. Peníze byste neměli tolik řešit, ale samozřejmě vždy je lepší určitá opatrnost a kontrola výdajů. Na začátku týdne se vám možná bude zdát, že se ve vztahu zbytečně hádáte, ale vše se uklidní, občas nějaký spor dokáže vyčistit atmosféru. Pokud jste poslední dobou měli málo pohybu, bylo by dobré s tím začít něco dělat.

7. Váhy – v zaměstnání by mělo dojít k nějakým větším změnám, ale reorganizace se pro vás ukáže pozitivní. Nové záležitosti by vám měli přinést více příležitostí a také možná i nějakou finanční odměnu. Čeká vás několik větších plateb, ale všechno byste měli zvládnout. O víkendu si budete moci trochu uvolnit pásek. Pokud vašeho partnera čeká nějaká delší cesta, vrátit by se měl s příjemným překvapením. V tomto týdnu láska přinese hodně radosti. Podle horoskopu se vám nyní bude trochu hůře vstávat a můžete mít problémy s nevyspáním.

8. Štír – co nejrychleji se pokuste vyřídit všechny důležité povinnosti, abyste měli prostor řešit různé nečekané problémy, které mohou po středě nastat. Můžete mít více papírování a nebo vás čeká nějaká úřední záležitost. Ke všemu přistupujte v klidu, nenechte se nikým zbytečně rozčilovat. Pokud se vám bude zdát, že už vám všechno přerůstá přes hlavu, poproste o pomoc partnera nebo nějakého velmi blízkého přítele. Někdy vám s problematickou situací a stresovou náladou pomůže obyčejný úsměv a optimističtější pohled na svět.

9. Střelec – budete mít sklony se rozčilovat i kvůli naprostým drobnostem. V práci to může vyvolat menší konflikt, takže je dobré si dávat pozor na to, co říkáte a komu to říkáte. Zbytečná hádka vás může připravit o podporu a v dlouhodobém horizontu i o peníze. V lásce budete mít trochu pocit, že už to není to, co bývalo. Je to pravda, ale je to normální, vše se mění a bude se dál měnit. K lepšímu. Dejte si pozor při práci s ostrými nebo těžkými předměty, podle horoskopů lidem ze znamení zvěrokruhu Střelec nyní hrozí úrazy.

10. Kozoroh – dokončete v tomto týdnu všechny změny, vykasejte rukávy a vrhněte se na to, co jste chtěli udělat už delší dobu. Nemá smysl čekat, příležitost vám může utéci přímo před nosem. Příjmy by měly mírně růst, ale zázraky rozhodně nečekejte, takže se snažte utrácet s rozumem. Váš partner si vás bude chtít více užít, snažte se najít způsob, jak společně prožít více času a v příjemnějších místech. Monotematičnost ubíjí a rozbíjí vztahy. Popřemýšlejte trochu nad svým jídelníčkem a životosprávou.

11. Vodnář – když narazíte na nějaký složitý problém, který bude vypadat neřešitelně, nemá smysl začít panikařit. Ve skutečnosti vám stačí, když si projedete kontakty a popřemýšlíte, kdo s příbuzných nebo známých vám může poradit nebo pomoci. S financemi by to mělo být nyní vyrovnané, možná vás čeká nějaká velmi výhodná koupě. Ve vztahu to moc romantické nebude. S partnerem si buď půjdete na nervy a nebo se budete dost často ignorovat. Single by neměli nyní moc řádit. Pokuste si najít nějaký způsob, jak uklidnit nervy.

12. Ryby – v zaměstnání nečekejte nic zajímavého. Kolem vás se bude vznášet letní nuda a jistá unavenost. Pokud nemusíte přetahovat, odcházejte spíše dříve a volný čas využijte k zábavě nebo rekreaci. Příjemné by to bylo s partnerem, ale i kamarádi vám mohou pomoci s krásným odpolednem. O víkendu se trochu záhadně objeví jistá únava, také lidé co často trpí migrénami si budou více stěžovat na bolesti hlavy. Prášky moc nepomohou, nejlepší bude klid, spánek a odpočinek.