Ryby – horoskop na rok 2016

Rok 2016 bude pro všechny Ryby časem, kdy materiálno bude výrazně převažovat nad duchovnem. Čekají vás také velké výzvy, ale pokud se vám je podaří zdolat, s výsledkem budete velmi spokojeni. Celý rok bude podle horoskopu běžet mnohem rychlejším tempem než obvykle, jen v srpnu vše na chvilku zpomalí. Oddech využijte na nabrání sil a promyšlení dalších kroků na podzim a začátek zimy. Při rozhodování o důležitých záležitostech se řiďte selským rozumem a pokud to nejde, tak pečlivou analýzou všech pro a proti.

Nejlepší měsíce v roce 2016: duben, srpen, prosinec

Nejhorší měsíce v roce 2016: leden, květen

Práce: Každý dělá občas chyby, důležité je se z nich poučit. Zvláště v první třetině roku párkrát zakopnete, ale mělo by to vás motivovat a pokud se dokážete k omylu přiznat a slíbit a realizovat nápravu, nebude to mít žádné negativní důsledky. Lidé narození ve znamení zvěrokruhu Ryby budou mít během celého roku mnoho možností jak vylepšit své schopnosti a znalosti. Využijte toho, protože se to velmi rychle odrazí i na vašich příjmech. Poslední kvartál se budete hodně věnovat úředním a finančním záležitostem. Hlídejte si termíny a nic vás nepřekvapí.

Zdraví: Ryby budou mít v roce 2016 sklony trochu zveličovat různé zdravotní problémy. Před návštěvou lékaře popřemýšlejte, jestli je to opravdu nutné. Ušetříte si čas a zbytečný stres. Budete mít sklony častěji sahat po uklidňujících přípravcích, pokud se vám to bude zdát opravdu nutné, popřemýšlejte o čistě přírodních alternativách, které jsou šetrnější k vašim přetěžovaným játrům. Bylo by rozumné trochu odlehčit jídelníček. Jinak vaše skutečná fyzická i psychická kondice by měla být opravdu velmi slušná. Pozor si dávejte jen při teplotních skocích, snadno se můžete nachladit.

Láska: Fungování ve vztahu hodně ovlivní to, v jakých podmínkách žijete, kde a kdy trávíte dovolenou, co si kupujete atd. Mohou se objevit hádky týkající se materiálního zabezpečení, pokuste se najít nějaký kompromis, který nenabourá vaše finance a zároveň upevní život s partnerem. Ten bude vaši nejlepší oporou ve chvílích, kdy se vám bude zdát, že práce máte nad hlavu a nic nejde stihnout. Ryby, které jsou single, prožijí docela zajímavý rok. Šance na trvalý vztah nejsou moc vysoké, ale budete mít téměř neustále nějakou zajímavou příležitost pro rozverný flirt, který se může protáhnout i na několikatýdenní známost. Nejpříjemněji si to můžete vychutnat v létě.