Horoskopy od 08-02-2016 do 14-02-2016

Týdenní horoskop věštírny Měsíční kočka
šestý týden roku 2016

1. Beran – věnujte se tento týden nějakým náročnějším projektům. Dobře vám půjdou od ruky a tím pádem i odměna by měla být příjemná. V lásce pomalu pro lidi narozené ve znamení zvěrokruhu Berana něco bude končit. Ale konec znamená i nový začátek. Podle horoskopu vám může nyní hrozit nachlazení a rýma.

2. Býk – největší úspěch budete mít pokud se vám v zaměstnání podaří skloubit příjemné s užitečným. Dárky osudu neodmítejte, jen se je pokuste co nejlépe využít. Budete mít větší šanci na úspěšné seznámení s novými lidmi. Zvýšené charisma se dá využít i pro lásku. Večer vás může několikrát trochu potrápit bolest hlavy.

3. Blíženci – objeví se příležitost, jak trochu vylepšit situaci rodinného rozpočtu. V zaměstnání se vyhýbejte zbytečným hádkám, nyní nejvíce vydělá ten, kdo pozná správnou chvíli, kdy ustoupit. V lásce nemusíte neustále něco dokazovat, vaše činy za vás mluví mnohem lépe. Fyzická i psychická forma by měla kolem poloviny týdne silněji poklesnout, ale do víkendu se to spraví.

4. Rak – podle horoskopu byste se měli v zaměstnání vyhýbat hádavým lidem, kteří jen hledají příležitost ke konfliktu. Zbytečně vám pokazí náladu a práce vám pak nepůjde vůbec od ruky. Tento týden si hodně užijí lidé, kteří se čerstvě zamilovali nebo kterým vztah před nedávnem oživil nějaký silný impulz. Vašemu tělu může po zimě chybět trochu tzv. céčka.

5. Lev – hodně se vám zjednoduší život, když se přizpůsobíte změnám, které po vás již nějaký čas v zaměstnání vyžadují. Někdy vůbec nemá smysl plout proti proudu, nakonec by vám stejně došly síly. V lásce to trochu zavane nudou a zvítězí spíše stereotypy. Budete mít trochu slabší schopnost zvládat stresové situace.

6. Panna – podle horoskopu se objeví nějaké zajímavé náznaky, že se vaše profesní situace pomalu bude zlepšovat. Očekávejte nějakou zakamuflovanou ale přitom celkem zajímavou nabídku. Partnera je dobré někdy hýčkat, on se desetinásobně odmění. Jezte do polosyta, pijte do polopita.

7. Váhy – v zaměstnání to bude trošku složitější a někdy můžete čekat i hodně stresující chvilky. Snažte se ke všemu přistupovat pokud možno s ledovým klidem. Někdo po vás jedním očkem kouká, možná po víkendu dá o sobě vědět i trochu více. Návštěva kadeřníka či holiče prospěje nejen vašemu vzhledu, ale posílí i psychiku.

8. Štír – nedělejte si starosti s tím, co a jak si naplánovat. Tento týden bude všechno jinak, než byste si mohli vůbec představit. Ale… bude to jinak k lepšímu. Někdo, koho jste před nedávnem poznali vám může vyznat lásku nebo dát nějaký jiný silný znak, že jste jeho srdci blízcí. Pomalu by se to chtělo začít fyzicky chystat na jaro a léto.

9. Střelec – práce vám tentokrát bude zabírat trochu více času než obvykle. Je možné, že si ji i trochu budete nosit domů. Taková situace moc poklidnému rodinnému životu neprospívá, ale co se dá dělat. Partner vás pochopí a podpoří. Víkend využijte k dokonalé regeneraci fyzických i duševních sil.

10. Kozoroh – bylo by velmi rozumné, kdybyste si sami jasně vytyčili nějaký cíl, kterého chcete dosáhnout. A začali na tom už konečně pracovat. Nemá smysl se jen tak potulovat a čekat na změny. Samy nepřijdou. Ve vztahu to bude dost podobné jako u zaměstnání. Při řízení auta nebo motorky či kola si dávejte obzvlášť pozor. Pasažéři by neměli zapomínat na pásy.

11. Vodnář – iniciativa se cení, jen si dejte pozor na to, aby vaše návrhy byly opravdu uskutečnitelné. Do pátku raději moc neutrácejte. Nemusíte na sebe moc upozorňovat, nenápadnost je pro některé lidi nejpřitažlivější. Jestliže máte problémy s váhou, nyní by bylo dobré na tom začít pracovat.

12. Ryby – učte se nové věci, podle horoskopu vám to nyní půjde téměř samo a navíc své nově získané znalosti a schopnosti budete moci velmi brzy uplatnit. Před víkendem a o víkendu budete mít několik skvělých příležitostí k zábavě. A to znamená i možnost poznat nové lidi… Hlídejte si dostatečný spánek a vše by se zdravím mělo být v pohodě.