Horoskopy od 15-02-2016 do 21-02-2016

Týdenní horoskop věštírny Měsíční kočka
sedmý týden roku 2016

1. Beran – můžete uspět v oborech, kde vám to doposud moc nešlo. Navíc se nyní dokážete naučit věci nejen praktické ale i zajímavé. Očekávejte větší pracovní tlak než obvykle a navíc trochu omezený čas na splnění povinností. Máte šanci vydělat více peněz. City se nemusí projevovat jen na Valentýna, jde to i ten další týden. Pozor při řízení libovolného dopravního prostředku, chodci by měli věnovat zvýšenou pozornost tomu, kde a v jakých podmínkách přechází silnici.

2. Býk – naslouchejte jen lidem, ke kterým máte dlouhodobě důvěru. Zvláště je to důležité v pracovních a finančních záležitostech, kde ne každý musí mít s vámi ty nejlepší úmysly. Vyhýbejte se zbrklým rozhodnutím. Problémy v lásce dokáže vyřešit jeden krátký ale přesycený upřímností rozhovor. Vše se zlepší. Aktivní odpočinek je to, co vaše tělo potřebuje. Televizi či monitor byste měli nyní omezit.

3. Blíženci – čeká vás seznámení s nějakými novými lidmi, kteří vám mohou výrazně ulehčit život v bližší i vzdálenější budoucnosti. Tento týden se v zaměstnání snažte s každým vycházet co nejlépe a vyhýbejte se sporům. Pokud ještě nemáte partnera, začněte se pořádně rozhlížet kolem sebe a pak už jen stačí chtít. Fyzická kondice bude podle horoskopu velmi slušná, i když stále se mohou objevovat stopy zimní únavy.

4. Rak – k práci můžete nyní přistupovat celkem uvolněně. Neměli byste mít moc povinností, přesněji řečeno stačí se držet toho co děláte, nikam se necpat a pohoda bude zaručena. Nejnáročnější bude asi pátek, ale tam vás zase uklidní radost z nadcházejícího víkendu. Ten si nejlépe užijete s partnerem při nějaké společné aktivitě a pokud ho nemáte, tak někde s přáteli. Zdraví by mělo být v pořádku, jen možná vám trochu bude téci z nosu.

5. Lev – na začátku týdne to bude vypadat dost náročně, ale zdání klame. Podle horoskopu jen někdo bude dělat hodně rámusu a zmatku a pak se zjistí, že vše je v naprosté normě. Stačí si jen hlídat termíny. Neřešte věci ve stresu a vyhnete se zbytečným chybám. V lásce můžete vyzkoušet sílu flirtování. Máte nyní citlivější sluch, bylo by rozumné se vyhýbat hluku.

6. Panna – podle horoskopu byste se nyní v zaměstnání měli věnovat jen záležitostem, které jsou opravdu důležité. Nemá smysl rozptylovat svou pozornost nebo dělat věci za někoho jiného. Můžete mít menší sklony na některé věci zapomínat, diář není ostuda. Ve vztazích by se to dalo oživit aktivováním vzpomínky na začátek lásky. Kdy jste byli naposledy na preventivní prohlídce u lékaře?

7. Váhy – pondělí bude ještě celkem klidné, ale od úterý až do pátku vás podle horoskopu čeká docela velký kolotoč. Bylo by rozumné si rozvrhnout činnosti tak, abyste v zaměstnání nemuseli trávit nějaký čas navíc. Vyhýbejte se situacím, které by mohly mít nějaký romantický podtext, tento týden to nebude správně pochopeno. Budete mít spoustu energie, ale s tím se zvyšuje riziko úrazu, zvláště při sportu.

8. Štír – nemá smysl se snažit zalíbit všem. To se vám stejně nepodaří a okolí bude na vás koukat jako na někoho, kdo se snaží jen podlézat. Budete mít větší sklony utrácet, takže raději si s sebou neberte moc peněz a kreditní kartu nechávejte pokud možno doma. Když se budete rozhodovat mezi prací a rodinou, tak rozhodně vyberte to druhé. Držte se klasické zdravé životosprávy a vše by mělo být v relativním pořádku.

9. Střelec – pokud vás nyní něco v práci zaujme, věnujte se tomu trochu více a případně se snažte stát odborníkem na tuto záležitost. Pokud budete mít možnost vyjet v práci na služební cestu, využijte to, týden je podle horoskopu velmi dobrý pro výdělečné cestování. Amorův šíp vás může zasáhnout i v naprosto nečekané situaci a na naprosto překvapivém místě. V psychicky náročnějších situacích se nejdříve pořádně nadechněte a pak vydechněte a teprve potom reagujte.

10. Kozoroh – u dlouhodobého plánování se spoléhejte na selský rozum. Nemá smysl se vznášet v oblacích a přemýšlet, coby, kdyby. Stůjte pevně na zemi a z vašeho pevného postoje vycházejte i v plánech. Láska i city budou na tom dost podobně jako v minulých týdnech, vyhýbejte se zbytečným sporům. Spoustu věcí dokáže vyřešit příroda, ne vždy je nutné sahat po pilulce.

11. Vodnář – v zaměstnání se věnujte jen sobě. Lidé kolem vás přinesou jen zbytečné rozptýlení a jejich rady vám ve skutečnosti budou spíše ke škodě. Nejlepší by bylo, kdybyste si mohli vzít krátkou dovolenou. Prospělo by to i rodinnému životu a i lidé ze znamení Vodnáře, kteří jsou single si to nyní mimo klasický koloběh mohou pořádně užít. Snažte se udržet dobrou náladu, odrazí se to pozitivně i na vašem zdraví.

12. Ryby – nyní můžete využít nějakou velmi zajímavou pracovní či finanční příležitost. Bude to chtít trochu zatnout zuby, ale výsledek by opravdu měl stát za to. Až do konce týdne se snažte spíše šetřit. To co vám zůstane v kapse v neděli můžete radostně utratit. V domácnostech zažijete spoustu klidu a pohody, bude to možná bez velkých vášní ale tichá romantika je také nádherná. Problémy s pletí vyřeší úprava jídelníčku a větší přísun vlákniny.