Horoskopy od 22-02-2016 do 28-02-2016

Týdenní horoskop věštírny Měsíční kočka
osmý týden roku 2016

1. Beran – na začátku týdne to bude vypadat hodně náročně a možná budete mít dojem, že je před vám velmi těžký týden. Buďte v klidu, nic se nejí tak horké, jako se uvaří. V konfliktu s partnerem je dobré znát míru. Někdy je užitečné mírně ustoupit než říci pár slov navíc, která se těžko berou zpět. Rozhýbejte své tělo po zimě.

2. Býk – nechte si poradit. Nemá smysl tvrdohlavě stát na svém, když celé okolí říká, že by se to mělo dělat jinak. Kolegové v zaměstnání vám podle horoskopu mohou ušetřit hodně práce. V lásce to někdy chce hodně trpělivosti. Ale nezoufejte, vše se k dobrému obrátí. Psychická kondice může být tento týden trochu slabší, budete mít sklony k náladovosti.

3. Blíženci – pokud vyloženě nemusíte, snažte se nezačínat nic nového. Pokud musíte, poraďte se s lidmi kolem vás a případně někoho poproste o pomoc. Tím budete minimalizovat riziko různých chyb, které vám nyní hrozí. V lásce to bude trochu nuda, zábavu si užijete s přáteli. Větší riziko zranění, dávejte si pozor na hrany a ostré předměty.

4. Rak – podle horoskopu byste si měli pečlivě promyslet své pracovní plány, objevíte v nich malou chybku, kterou lze nyní bez větších problémů odstranit. Pokud jste s partnerem, těšte se na víkend, měl by být opravdu krásný. Single mají od pátku do neděle větší šance. Po zimě přichází naštěstí jaro, ale bohužel s ním se může objevit i jarní únava.

5. Lev – v práci by se mělo konečně rozhodnout o nějaké důležité záležitosti, která určí směrování na nejbližší měsíce. Pokuste se zasáhnout do debaty a získat pro sebe co nejlepší pozici. Jestli vám to ve vztahu už delší dobu neklape, pokuste se tento týden něco s tím udělat. Klidný rozhovor někde mimo domov dokáže zázraky. Může vám trochu více vysychat pokožka.

6. Panna – podle horoskopu by se lidé narození ve znamení zvěrokruhu Panna měli v zaměstnání trochu více starat o sebepropagaci. Můžete dělat věci dobře, ale pokud na to okolí neupozorníte, nikdo si toho nevšimne a nebo v horším případě někdo sklidí ovoce vaší práce. Ve vztahu je nejlepší řešit problémy hned a s otevřeným hledím. Pošklebky za zády jen vaši situaci zhorší. Fyzická forma se trošku zhorší, vašemu tělu chybí minerály.

7. Váhy – naslouchejte svému podvědomí, to vám nejlépe napoví, jak se vyhnout nepříjemným chybám. V zaměstnání se nyní nejvíce cení kreativita. Ve vztahu se snažte ukázat, že fungujete jako ideální pár a ne jako dvě samostatné osoby, které jen se daly jen tak dohromady. Bolí vás záda? Zkuste si skočit někam zaplavat.

8. Štír – o některých věcech, které se stanou v práci, je lepší mlčet. I kdyby to vypadalo jako skvělá historka pro kamarády, raději tentokrát držte svůj jazyk na uzdě. Následky by mohly být nepříjemné. Budete mít sklony se trochu více hádat s partnerem. Promyslete si, jestli to opravdu má cenu. Můžete trochu pocítit problémy spojené s nedostatkem slunečního světla.

9. Střelec – máte před sebou pracovně docela klidný týden. Možná je vhodné to využít na nějakou kratší dovolenou? Pozor, ve čtvrtek a pátek vás čekají nějaké větší výdaje. Možná přichází čas, abyste popřemýšleli, jestli jste ve věcech vztahů a lásky opravdu spokojeni. Nachlazení se dá ještě při prvních příznacích zastavit.

10. Kozoroh – máte šanci si trochu zvýšit sebevědomí. Přestaňte odkládat nevyhnutelné, vykasejte rukávy a hurá do práce. Máte na to a máte i na víc. Popřemýšlejte jak využít úspory. Partner vám v mnoha věcech může vyjít naproti, stačí jen nepatrný náznak. Pečujte trochu více o zdraví.

11. Vodnář – nikam nespěchejte, je lepší na některé věci počkat, další záležitosti trochu odložit, tento týden se mnoho vysvětlí a nemá smysl někam spěchat. Navíc vaše aktivity by nyní mohl blokovat nějaký nepřející člověk. Pokud hledáte lásku, možná byste mohli trochu zmírnit požadavky. Naprostý ideál stejně neexistuje. Budete mít hodně energie, ale také sklony k podceňování počasí, pozor na to.

12. Ryby – některé věci mohou být trochu stresující, ale obecně byste tento týden měli zvládnout s velkým přehledem. Stačí jen dodržovat pravidla a dělat své povinnosti. Někdy se v lásce musíte definitivně rozhodnout. A nemá smysl to odkládat do nekonečna. S úsměvem vám den bude utíkat mnohem příjemněji. Snažte se na všem najít aspoň něco pozitivního.