Horoskopy od 29-02-2016 do 06-03-2016

Týdenní horoskop věštírny Měsíční kočka
devátý týden roku 2016

1. Beran – máte možnost v zaměstnání zlepšit svou pozici. Pro mnoho lidí budete autorita a budou pečlivě naslouchat všemu, co budete chtít říci. Finanční situace se mírně zlepší. S partnerem si najděte chvilku na trochu romantiky, váš vztah pookřeje. Snažte se co nejvíc vyhýbat různým polotovarům.

2. Býk – brzděte se trochu s iniciativou. Někdy je lepší stát v pozadí a čekat, co situace přinese. Zasahujte jen v situaci, kdy vás změny hodně ovlivní. Podle horoskopu budete mít v sobě to něco tajemného, co přitahuje opačné pohlaví. Ve vztazích se to projeví větší pozorností partnera, single budou mít nyní velký úspěch. Pozor na náhodná zranění.

3. Blíženci – v tomto týdnu budou nejdůležitější vaše vztahy s kolegy v práci a s nadřízenými. Pokud se vám vše podaří udržet v poklidně rovině, nečeká vás žádný větší problém. Do čtvrtka raději neutrácejte. Blíženci žijící ve vztahu čeká trošku krušnější týden, partner bude mít sklony k zbytečné hádavosti. Pokud se vám podaří udržet dobrý spánkový režim, zdraví by mělo být v úplném pořádku.

4. Rak – ukažte všem kolem vás, že v práci máte na víc. Nyní vše co uděláte může přinést v blízké budoucnosti opravdu velké zisky. Jestliže hledáte zaměstnání, vsaďte na sebevědomí. Podle horoskopu by pro vás měla velkou roli hrát širší rodina. Ozvěte se svým blízkým. Je možné napravit i to, co dlouhodobě nefungovalo. Dobrá nálada se odrazí i na dobré fyzické kondici.

5. Lev – před povinnostmi a zodpovědností neutíkejte. Věci, které by se vám možná podařilo odložit vás v budoucnu budou stát mnohonásobně více práce. U čerstvě zamilovaných Lvů a u těch, kteří prožívají renesanci vztahu tento týden bude patřit k povedenějším. Nikdy nezapomínejte na prevenci, i doma.

6. Panna – čekejte více povinností, ale tentokrát je to dobrá zpráva. Snažte se vše zvládnout co nejdokonaleji, protože si zaděláváte na velký… úspěch. Single mají nyní velkou šanci potkat někoho zajímavého, s kým by bylo příjemné prožít přinejmenším několik večerů u sklenky vína či kávy. Vhodný týden pro péči o vlasy a nehty.

7. Váhy – podle horoskopu atmosféra ve firmě bude velmi příjemná. Harmonická spolupráce vám pomůže dosáhnout nečekaných úspěchů. Jen s těmi financemi to nebude nejrůžovější, ale zvládnout se to dá. Hodně domácích povinností přidusí choutky na romantiku, příjemnější to bude o víkendu. Po zimě by mělo dojít k určité očistě organismu.

8. Štír – využijte výjimečnou intelektuální formu, která vás podle horoskopu tento týden čeká. Můžete přijít s nějakým novým nápadem či plánem a nebo získáte nové znalosti. I ve vztahu se to dá využít, podaří se vám každého tak zvaně ukecat, aby udělal to, co chcete. Mohou se objevit menší potíže s bolestí hlavy, zvláště večer.

9. Střelec – těšte se tím co máte a co se vám podařilo dosáhnout. Možná to v zaměstnání není vždy nejjednodušší, ale když se podíváte pečlivěji, aktuální situace má i svá pozitiva. Jestliže se ve vašem vztahu v poslední době objevovaly různé spory a problémy, nyní byste to už měli začít řešit. Aby vám situace nepřerostla přes hlavu. Pět minut cvičení po ránu vám dá obrovskou dávku energie.

10. Kozoroh – změny v pracovním nasazení jsou nutné. Některé věci musíte dělat jinak, než jste je dělali dosud, jinak své povinnosti pomalu přestanete zvládat. Pokuste se trochu vyrovnat rozpočet. Nesmělost může být někdy velmi přitažlivá. Nechte si trochu tajemství, spíše naslouchejte a láska může rozkvést z minuty na minutu. Zdraví bude v pořádku.

11. Vodnář – podle horoskopu byste měli mírně přehodnotit váš přístup k nadřízeným a důležitým partnerům. Nebojte se projevovat důrazněji, díky tomu se vám podaří dosáhnout věcí, které se vám dříve zdály nemyslitelné. Ve vztazích nuda a šeď. Single také moc šancí nyní bohužel nečeká. Pozor na jídla, která mohou způsobit nadýmání, raději se jim vyhněte.

12. Ryby – objeví se několik zajímavých možností na přivýdělek, možná budete moci i přemýšlet o změně zaměstnání. Na konci týdne by vám měla trochu ztloustnout peněženka. V lásce je někdy nejtěžší udělat ten první krok. A často se stává, že z nedostatku odvahy se nakonec možnost rozplyne. Šetřete trochu hlasivky.