Horoskopy od 07-03-2016 do 13-03-2016

Týdenní horoskop věštírny Měsíční kočka
desátý týden roku 2016

1. Beran – práce bude celkem hodně, ale když si ji dobře rozložíte, neměla by vám dělat větší problémy. Raději nespěchejte, Nyní bude nejdůležitější pečlivost. V lásce očekávejte nějaké velmi příjemné překvapení. Váš organismus by si měl začít zvykat na pravidelný aktivní odpočinek.

2. Býk – v posledních týdnech jste se pracovně trochu motali v kruhu. Bylo by rozumné s tím konečně něco udělat. Do pátku byste měli získat nějaké finance. Budete mít sklony věřit krásným slůvkům a lichotkám. Ale dejte si pozor, často za tím není láska a jen nějaká vychytralost. Budete mít hodně citlivé uši a krk, chraňte si je.

3. Blíženci – v zaměstnání dojde podle horoskopu k menším zmatkům. Rozhodne se několik důležitějších záležitostí, určí se směr na nejbližších několik měsíců. Pracovně to bude nejnáročnější v úterý a středu. Některé spory v domácnosti je nutno už konečně ukončit, i kdyby to mělo být jen jednostranné. Na zdraví nyní nebudete naříkat.

4. Rak – některé záležitosti budou na tolik složité, že rozhodnutí ohledně dalšího postupu bude rozumné odložit na další týden, až budete mít více informací. Nespěchejte nikam, brzy budete moudřejší. Každé neporozumění ve vztahu se snažte co nejrychleji vyřešit, odkládání věcí na později jen situaci zhorší. Zdraví máte jen jedno, bylo by rozumné omezit rizikové aktivity.

5. Lev – pozorujte reakce lidí na to, co děláte. Někteří nemají odvahu říci přímo do očí svůj názor, ale jejich postřehy mohou být důležité a ovlivní vaši pozici v zaměstnání. Pokud jste single, vyběhněte mezi lidi, jen tam se vaše situace může radikálně a hlavně rychle změnit. Vašemu zdraví prospěje větší přísun ovoce a zeleniny.

6. Panna – přichází čas důležitých pracovních i rodinných rozhodnutí. V tomto týdnu budete muset podle horoskopu hodně věcí zvážit a také vybrat tu správnou cestu, která vám přinese nejvíce. Dlouhodobé záležitosti proberte vždy s partnerem, pokud ho nemáte, poraďte se s rodinou. Bylo by rozumné začít trochu posilovat.

7. Váhy – úspěch v práci vám zaručí činorodý přístup k povinnostem a dobré nápady, se kterými se podělíte se svým okolím. Pozor na výdaje, rozpočítejte si útratu na každý den. Vyhledávejte romantické situace a místa a tento týden by vás měl velmi příjemně překvapit. Hlídejte si počasí, stále můžete velmi snadno prochladnout.

8. Štír – o svých pracovních plánech raději mluvte jen s těmi nejdůvěryhodnějšími osobami. A názory na kolegy raději si nechte nyní opravdu jen pro sebe. Nikdy nevíte, jak kdo vaše slova zneužije. Podle horoskopu by nyní vaše srdce něco mělo velmi příjemně překvapit. Vyčkávejte s radostí. Stres se může odrazit na nechutenství a horším trávení.

9. Střelec – postupujte tvrdě ale korektně. Za svým názorem pevně stůjte, nenechte se různými manipulátory odradit. Úspěch nyní máte plně ve vlastních rukou. Svěřte se partnerovi s tím, co vás nejvíc trápí, jen ať to není série nářků, zaměřte se opravdu jen na to nejdůležitější. Pokud si můžete dovolit malou dovolenou, bylo by to pro vaše zdraví skvělé. Pokud ne, tak alespoň pořádně odpočněte o víkendu.

10. Kozoroh – věřte svým předtuchám. Rozhodnutí, které na první pohled bude vašemu okolí připadat nerozumné, z dlouhodobého hlediska vám přinese sladké ovoce. Postarejte se, aby efekty vaší práce byly dobře vidět. Naslouchejte partnerovi, jeho připomínky jsou racionální. Fyzická i psychická forma budou celkem v  pořádku.

11. Vodnář – jestli se už delší dobu rozhodujete začít něco nového, podle horoskopu byste měli přestat váhat. Jděte do toho naplno, tento týden může být vaším novým začátkem. Ve vztahu je to vždy o částečném omezení svobody partnera, ale pouta nesmí být příliš utažená. Váš organismus by ocenil větší přísun přírodní síry – najdete ji například ve vejcích, játrech či ředkvičkách.

12. Ryby – čekejte nové výzvy. Když se k nim postavíte čelem a najdete dobré spolupracovníky, úspěch vás nemine. Časově by se vše mělo zvládat bez větších problémů. Náladovost může ve vztahu udělat občas pěknou paseku, snažte se brzdit a pokud bude mít tyto móresy partner, ignorujte ho. Jarní očista organismu vám jenom prospěje.