Horoskopy od 14-03-2016 do 20-03-2016

Týdenní horoskop věštírny Měsíční kočka
jedenáctý týden roku 2016

1. Beran – využijte příležitost a zabojujte o lepší pracovní pozici nebo vyšší plat nebo nějakou odměnu. Máte nyní možnost. Vztah si nejlépe užijete pokud se budete s partnerem věnovat nějakému společnému koníčku, který vás oba hodně baví. Dávejte si pozor na nachlazení, i banální problémy se nyní mohou protáhnout.

2. Býk – podle horoskopu byste měli nyní dostat několik velmi zajímavých nabídek. Ale nerozhodujte se ukvapeně, vyžádejte si čas a promyslete, která bude nejlepší. Single mají vyšší šanci, že je zasáhne Amorův šíp, jen pak je nutno reagovat rychle a sebevědomě. Omezte sladké i slané pochutiny.

3. Blíženci – v zaměstnání budou nyní nejdůležitější dobré vztahy v kolektivu. Můžete odehrát významnou roli jako někdo, kdo usmíří dvě znesvářené strany a najde ideální společné řešení. Ve vztahu v tomto týdnu budou velmi významnou roli hrát emoce. Pokuste se je trochu ovládat i rozumem. Více spánku znamená více energie. Ráno vstávejte s úsměvem.

4. Rak – očekávejte větší přísun hotovosti, část z ní odložte bokem na horší časy. V práci si dělejte své a nic by vás nemělo překvapit. O víkendu si to lidé narození ve znamení zvěrokruhu Rak velmi příjemně užijí s partnerem nebo přáteli. Omezte fyzické aktivity, které namáhají vaše klouby.

5. Lev – největší pečlivost budou vyžadovat ty nejjednodušší úkoly, které nyní podle horoskopu budete mít sklony trochu podceňovat. Vyhýbejte se zbytečným chybám, těch ušetřených pár minut vám za to rozhodně nestojí. V lásce zavane nudou, ale lepší dny se už pomalu blíží. Trápí vás nějaký zdravotní problém? K čemu máme lékaře…

6. Panna –  cizí povinnosti nemusíte řešit a neměli byste řešit. Každý je svého štěstí strůjcem a nyní není důvod dělat věci a řešit průšvihy jiných lidí. Pokud jste single, dávejte si pozor, co se kolem vás o vás říká, některé pomluvy mohou výrazně komplikovat vznik nového vztahu. Jezte do polosyta pijte do polopita.

7. Váhy – lidé pracující ve větším kolektivu mohou očekávat velmi příjemnou pracovní atmosféru. Vhodný týden pro investice do budoucnosti. Nyní bude pohoda a klid v rodině a mezi příbuznými hrát mnohem větší roli než láska. Omezte trochu namáhavou fyzickou aktivitu, hrozí vám menší úraz.

8. Štír – podle horoskopu můžete získat nějakou zajímavou pracovní nabídku nebo dobrou příležitost pro nějaký přivýdělek. Možná už je čas se posunout trochu více dopředu? Hnízdečko lásky bude velmi útulné, nikam se vám nebude chtít, doma s partnerem si to užijete nejvíce. Se zdravím by to mělo být celkem v pořádku, jen tolik nezatěžujte zrak.

9. Střelec – nebojujte prohrané bitvy. Tento týden může v zaměstnání proběhnout celkem poklidně pod podmínkou, že nebudete se angažovat v předem ztracených projektech nebo v záležitostech s minimální podporou. Podle horoskopu je nyní vhodný čas pro lásku, někoho hodně přitahujete, stačí odvážnější úsměv a bariéry budou prolomeny. O víkendu si dejte pozor na migrény.

10. Kozoroh – přichází velmi dobrý týden pro vyřizování všech úředních záležitostí a také pro všemožné druhy papírování. Půjde vám to téměř samo. Ve vztahu se může objevit podráždění, někdy budete od partnera vyžadovat více, než je nyní schopen splnit. Neřešte drobnosti. Dodržte zdravotní předsevzetí a vaše tělo vám poděkuje.

11. Vodnář – podle horoskopu máte nyní šanci v zaměstnání dokázat svou nenahraditelnost. Stačí trochu více sebejistého vystupování a máte to v kapse. Ve vztazích, kde v minulých týdnech byly nějaké spory se situace výrazně uklidní. Posilujte obranyschopnost organismu, bude se vám to hodit.

12. Ryby – popřemýšlejte, jestli vaše aktuální zaměstnání je opravdu to pravé ořechové. Nyní lze celkem snadno práci změnit, nabídek je výrazně více. Nemusíte nějak spěchat, ale pomalá příprava nikomu neuškodila. Lidé opačného pohlaví se budou ve vaší společnosti cítit příjemně a uvolněně, je to příležitost pro malý nezávazný flirt. Psychická kondice by měla být velmi dobrá, z fyzickou to bude trošku slabší, ale bez průšvihů.