Horoskopy od 21-03-2016 do 27-03-2016

Týdenní horoskop věštírny Měsíční kočka
dvanáctý týden roku 2016

1. Beran – nastal ten správný čas pro větší změny týkající se vašeho hospodaření. Ovlivnit můžete nejen výdaje, ale tento týden je šance upravit dlouhodoběji i příjmy. Vaše srdce začíná s přicházejícím jarem bít mnohem rychleji. Budete mít postupně čím dál tím lepší fyzickou kondici.

2. Býk – snažte se vše stihnout do velikonočního pátku, aby vám povinnosti nepokazily prožívání svátků a příjemný odpočinek, který si už zasloužíte. Vaše osobní kouzlo může začít účinkovat i na ty, kteří si zatím vás příliš nevšímali. Malý úsměv dovede velká kouzla. Volné chvilky využijte na extra odpočinek.

3. Blíženci – dávejte si nyní velký pozor na peníze. Díru v rozpočtu nemusí udělat jen bezhlavé utrácení, ale i ztráta peněženky nebo kreditní karty. Ve vztahu to může trochu skřípat, pokuste se ke konfliktům přistupovat s určitým odstupem a hlavně v klidu. Pokud posílíte své tělo vitamíny a minerály, neměl by se objevit žádný zdravotní problém.

4. Rak – využijte všechny příležitosti, které se v zaměstnání objeví. Tento týden stojí za to opravdu silně šlápnout do pedálů. I kdyby vás to mělo stát trochu volného času. V lásce jsou sny důležité, tak začněte trochu snít. Nejedna sen se může splnit. Vyhýbejte se silným alergenům, organismus podle horoskopu je nyní na ně výrazně citlivější.

5. Lev – k celkovému pochopení situace vám nyní budou chybět nějaké informace. Důležitá rozhodnutí raději odložte na příští a přespříští týden, až se vše výrazně více vykrystalizuje. Pravá láska někdy vyžaduje opravdu hodně trpělivosti. Ale úsilí se vyplatí. Mohou se objevit bolesti kloubů a zad.

6. Panna – vyhýbejte se nákupům na dluh, pokud se vám zdá, že vám nyní chybí peníze, zkuste promyslet, na čem byste ještě mohli v domácnosti ušetřit. V práci by měla být situace celkem klidná. Podle horoskopu by vás nyní mělo čekat nějaké příjemné romantické překvapení. Vašemu tělu prospěje běhání nebo delší procházky či jízda na kole.

7. Váhy – i když se budete hodně starat, vaše úsilí v práci nebude nyní doceněno. Jenže polevit nesmíte, protože naopak veškeré nedostatky by byly desetinásobně zvýrazněny. Partner i celá rodina vás nyní opravdu potěší. Jarní únava začne vystrkovat růžky, kromě vitamínů a odpočinku s tím nyní nejde moc dělat.

8. Štír – máte šanci se nyní s někým spřátelit, kdo vám v budoucnosti hodně pomůže v pracovních i finančních záležitostech. Hledejte zkušenosti a rozvahu. Jste single? Zbystřete, vaše situace se může doslovně z minuty na minutu změnit. Někdo kolem vás krouží. S nespavostí může pomoci meduňka.

9. Střelec – v zaměstnání vás čeká hodně práce a zmatků. V takové situaci je snadné udělat nějakou menší chybičku. Ale nemusíte se až tak moc stresovat, chyby budou dělat i jiní. Pokud se vám někdo hodně líbí, počkejte ještě chvíli, první dojem je bohužel zavádějící. Podle horoskopů byste měli trochu více šetřit svůj zrak.

10. Kozoroh – nemůžete v práci prosadit své nápady? Pokuste se o trochu diplomatičtější přístup a sežeňte si hlavně spojence. Nyní sázejte na podnikavost. Budete velmi snadno navazovat nové kontakty. Dá se toho využít i v lásce. Pokud nejste spokojeni s tím, kolik vážíte, nyní se dá s nadbytečnými či nedostatečnými kilogramy něco udělat.

11. Vodnář – měli byste se nyní koncentrovat na dlouhodobých finančních plánech. Budete mít několik zajímavých investičních příležitostí. Pokud si nejste jisti, zeptejte se odborníků. Ve vztahu by se vše mělo opírat o upřímnost. Nemá smysl hrát divadlo nebo tvrdit něco, co není pravda. Pomohl by vám čerstvý vzduch – v ideálním případě hory nebo moře.

12. Ryby – plnými hrstmi čerpejte všechny výhody, které vám nyní osud v zaměstnání nadělí. Tento týden by měl být profesně jedním ze zdařilejších. Podle horoskopu je čas pro velkou lásku, single mohou vše velmi jednoduše změnit, lidé v partnerském vztahu si to nyní budou moci také vychutnat. Pozor na skoky teploty a tlaku, vaše tělo je nebude snášet moc dobře.