Horoskopy od 28-03-2016 do 03-04-2016

Týdenní horoskop věštírny Měsíční kočka
třináctý týden roku 2016

1. Beran – bylo by rozumné popřemýšlet o nějakých změnách ve vaší aktuální práci. Stačí pár drobností a vše bude fungovat mnohem lépe. Single mají s nadcházejícím jarem podle horoskopu mnohem větší šanci změnit svou situaci, nepromarněte ji. Vyšší dávku energie využijte k nějaké zajímavé sportovní aktivitě.

2. Býk – hlídejte si peníze. Kolem vás se točí několik lidí, kteří to s vám nemyslí moc dobře a jen čekají na nějakou chybu. Bohužel někdy i ve vztahu člověk musí použít lokty. Není možné se neustále jen podřizovat – jen nezapomínejte, že i střet se dá vyřešit s úsměvem a bez negativních následků. Vyhýbejte se bacilonosičům.

3. Blíženci – koncentrujte se na svých povinnostech a na dochvilnosti. Tento týden vám nikdo nic neodpustí. Na druhou stranu v zaměstnání by to nemělo být příliš náročné. Nevyhýbejte se společenským akcím, zvláště pokud hledáte partnera. Vaše šance výrazně rostou. Preventivní prohlídka u lékaře neuškodí.

4. Rak – povýšení v práci, prémie a možná nějaký zajímavý výjezd? Stačí se jen trochu postarat a tento týden bude pracovně patřit k těm zajímavějším. Ve vztahu se budou střídat velmi romantické chvilky s hádkami o zbytečnosti. Do víkendu se snažte vstoupit pozitivně. Zvyšuje se riziko výskytu rýmy a nachlazení.

5. Lev – osud vám přeje. Finanční situace by se nyní podle horoskopu měla postupně začít zlepšovat. I když se možná neobjeví peníze hned, stejně budete vidět, že vše je na dobré cestě. Skvělý týden pro svatby, zásnuby a opravdu velká vyznání lásky. Bolesti hlavy raději zahánějte klidem a ne prášky.

6. Panna – zkontrolujte si diář a hlídejte si všechny termíny. V tomto týdnu bude vhodné dořešit všechny úřední záležitosti a papírování. V domácnosti zavládne klid a mír, vychutnávejte si kouzlo rodinného života. Pokud rodinu ještě nemáte, vyjeďte o víkendu za příbuznými. Mohou se objevit menší problémy se zády.

7. Váhy – čeká vás několik náročnějších povinností. Můžete je zvládnout sami, ale nejrozumnější by bylo požádat někoho důvěryhodného o pomoc. Nebojte se využít dobré kontakty z minulosti. Někdy se láska dokáže ozvat i v naprosto nečekané a hlavně neromantické situaci. Podle horoskopu se tento týden hodí pro péči o pleť a vlasy.

8. Štír – dostanete několik velmi zajímavých nabídek. Jen si své následující kroky pořádně promyslete a hlavně se nesnažte ukousnout větší sousto než můžete zvládnout. I z malých kroků mohou být skvělé výsledky. Single musí trochu počkat, tento týden se vám bohužel láska bude vyhýbat. Mohou vás bolet oči, nyní je i větší riziko výskytu zánětu spojivek.

9. Střelec – v práci to bude trochu nuda, ale na druhou stranu aspoň vás nezavalí tuna povinností. Možná by mělo smysl promyslet nějaké plány na mírnou změnu vaší finanční budoucnosti. Žárlivost nemá smysl. Vše je v naprostém pořádku a nemusíte si dělat starosti. Šetřete trochu hlasivky.

10. Kozoroh – nyní můžete všem ukázat, co všechno se ve vás skrývá a kolik máte sil a schopností. Nemá smysl se neustále krčit někde v koutě, sebevědomí je půlka úspěchu. Partner by vás měl něčím velmi hezkým překvapit, čekejte krásný víkend. Pokud nemáte partnera, udělejte si hezký čas s přáteli. Dávejte pozor na silnici.

11. Vodnář – pokud možno nic neodkládejte, jinak budete na konci týdne tak zavaleni povinnostmi, že o příjemném a odpočinkovém víkendu budete moci zapomenout. Ve vztahu si dávejte pozor na zbytečné emoce, které mohou znepříjemnit jinak naprosto pohodový týden. Vyhýbejte se nadměrnému množství vlákniny.

12. Ryby – podle horoskopu budete mít trochu více povinností než obvykle, ale nebude to nic nezvládnutelného. Navíc nyní máte skvělou příležitost oslnit nadřízené nebo významné partnery. Ve vztahu to rozkvete jako na… jaře. Vychutnávejte si romantické chvilky, měly by být nezapomenutelné. Fyzická i psychická forma by měly být v naprostém pořádku.