Horoskopy od 23-05-2016 do 29-05-2016

Týdenní horoskop věštírny Měsíční kočka
dvacátý první týden roku 2016

1. Beran – máte šanci pracovně uspět. Také z hlediska financí by se měl tento týden počítat k těm výrazně úspěšnějším. Vaše srdce bude plné lásky a tento cit přenesete i na své okolí. Čtvrtek by měl být hodně romantický. Dejte si pozor na žaludek, vaše trávicí soustava bude tento týden hodně citlivá.

2. Býk – nemá smysl si vyčítat věci, na které jste neměli vliv. V zaměstnání bude nyní trochu dusno, ale stačí, když budete stát stranou a počkáte si, až se bouře trochu přežene. Jestliže stále hledáte lásku, měli byste začít u sebe. Věřte si a uvidíte, že se vše změní k lepšímu. S bolestí hlavy vám pomůže tichá relaxační hudba.

3. Blíženci – spolupracujte s každým, tento týden raději zapomeňte na minulé spory. V zaměstnání budete potřebovat každou pomocnou ruku, není čas řešit nějaké hádky. Základem fungujícího vztahu je oboustranná tolerance k drobným prohřeškům partnera. Nepodceňujte doporučení lékařů.

4. Rak – podle horoskopu je velmi důležité si tento týden hlídat papíry a všechny termíny spojené s úředními záležitostmi. Pokud vám nic neunikne, mělo by vše být v nejlepším pořádku. Budete si užívat domácí pohodu, ta pro vás nyní bude důležitější než nějaké radovánky venku. Fyzická forma by se nyní měla blížit k vrcholu.

5. Lev – každý výdaj si pořádně promyslete. Vaše peněženka rozhodně není bezedná a bylo by rozumné si držet nějakou rezervu na finančně náročnější dny, které přijdou kolem víkendu. Ve vztahu se budou střídat mírně konfliktní chvíle s momenty plnými lásky. Preventivní prohlídky jsou nesmírně důležité.

6. Panna – je před vámi nějaký velký úspěch, zvláště pokud se věnujete studiu či zdokonalování pracovních znalostí a dovedností. Nemějte strach z neznáma. Budete toužit po lásce. Jestli máte partnera, tak je vše v pořádku a splní se vám vaše sny, jestliže jste single, tak tento týden nebude moc příjemný. Více pohybu prospěje vašemu zdraví i kráse.

7. Váhy – čeká vás několik velmi zajímavých nabídek. Nechte si trochu času na rozmyšlenou, protože vybrat si budete moci jen jednu. V zaměstnání se nyní cení racionální přístup a profesionalita. Single, zkuste si osvěžit staré kontakty, kdo ví, možná z toho bude něco zajímavého. S úsměvem se vám bude dny prožívat mnohem lépe.

8. Štír – čekejte postupné zlepšení finanční situace. Nebude to rychlé, ale první náznaky přijdou už tento týden. V zaměstnání se držte ustálených postupů a raději se vyhýbejte experimentům. Nová láska? Kdo ví, možná to nebude až tak intenzivní, ale šance na jarní románek u lidí narozených ve znamení zvěrokruhu Štír aktuálně rostou. Vyhýbejte se hluku a místům, kde je mnoho lidí.

9. Střelec – jestliže se chystáte změnit zaměstnání, neobávejte se toho. Nový život i nové povinnosti budou mnohem zajímavější, než byste čekali. Jestliže práci ještě neměníte, pokuste se alespoň trochu pozměnit přístup k aktuálnímu zaměstnání. Čeká vás hodně rodinných povinností, ale odměnou vám bude krásné teplo domácího krbu. Menší potíže s nespavostí, před spaním hodně větrejte.

10. Kozoroh – hlídejte si své příjmy a raději nedůvěřujte cizím lidem. Nápady, které vám budou říkat, prospějí jen jim a vám přidělají starosti. Jestliže žijete bez partnera, snažte se chodit častěji mezi lidi. S partnerem si užijete hodně milé zábavy. Šetřete si zrak a raději omezte dlouhé sedánky před obrazovkou počítače či televizí.

11. Vodnář – podle horoskopu bude dvacátý první týden skvělý pro všechny větší pracovní změny. Nemá smysl přešlapovat stále na jednom místě, udělejte konečně ten správný krok kupředu. Problémy ve vztahu dokáže vyřešit nějaký společný zájem či aktivita. Hledejte co vás více spojuje.

12. Ryby – k pracovním povinnostem byste měli tento týden přistupovat klidně a s jistým odstupem. Nic se nejí tak horké, jak se uvaří a mnoho zmatečných situací se během několika hodin uklidní. Podle horoskopu máte v sobě nyní spoustu osobního kouzla, odvážně ho využívejte. Vyhýbejte se všem radikálním dietám, úpravy jídelníčku nejdřív proberte s odborníkem.