Horoskopy od 30-05-2016 do 05-06-2016

Týdenní horoskop věštírny Měsíční kočka
dvacátý druhý týden roku 2016

1. Beran – v zaměstnání budete dělat to, co vás hodně baví. Pokuste se být trochu více soutěživí a podaří se vám dosáhnout úspěchu. Při běhání po úřadech si hlídejte všechny formality. Možná se z dlouhodobého přátelství začne pomalu klubat i něco hlubšího? Vašemu zdraví by nyní prospěl lehčí jídelníček a sluneční paprsky.

2. Býk – vše by se nyní mělo točit kolem financí. Čeká vás nemálo výdajů, takže by bylo rozumné, kdybyste si raději drželi po ruce nějaké rezervy a také odložili některé platby, které nejsou tak aktuální. Z hlediska lásky bude podle horoskopu týden docela klidný a příjemný. Jestliže nejste spokojeni se svou váhou, místo diet raději vsaďte na více pohybu.

3. Blíženci – v zaměstnání přemýšlejte více o budoucnosti. Řešte aktuální povinnosti, ale zaměřte se také na projekty a případně získávání nových kvalifikací, které vám přinesou velký zisk za několik měsíců. Blíženci to nyní budou mít ve vztahu trochu těžké. Podrážděnost dokáže pokazit i tu nejhezčí atmosféru. Fyzická forma by se měla zlepšovat, pro sportovní výkony bude nejlepší čtvrtek a pátek.

4. Rak – v práci si dávejte hodně pozor na to, co a komu říkáte. Někdo vám nepřeje a bude se snažit překroutit vše, co vyjde z vašich úst. Mlčení je nyní zlato a nejlepší je stát spíš stranou a nijak se nesnažit zviditelňovat. Při hledání lásky někdy musíte vsadit na jednu kartu a věřit. Posilte si trochu imunitu, alergiky čeká podle horoskopu dost nepříjemný týden.

5. Lev – pokud budete muset dělat nějakou novou práci, řiďte se přitom intuicí. Ta vám nyní bude dobře napovídat a pomůže se vyhnout úskalím spojeným s jistou nezkušeností. Rozhodujte se rychle a svá rozhodnutí neměňte. To se týká i lásky nebo životu ve vztahu, kde neustálé změny jen vyvolávají dusno. Pokud je to jen možné, vyhýbejte se sladkostem.

6. Panna – v úterý a pátek vás čekají nějaké větší pracovní zmatky. Snažte se na ně reagovat v klidu, většina věcí se sama začne řešit už po několika hodinách. Rozhodně nic neuspěchávejte, snažte se spíše věci dělat s určitým časovým odstupem. S partnerem byste měli probrat plány na nejbližší půl rok. Váš zdravotní stav bude nyní hodně ovlivňovat psychická pohoda.

7. Váhy – vyhýbejte se čemukoliv co zavání rizikem. Postupujte v klidu, věřte jen věcem, které mají racionální základ a kde si můžete předem jasně spočítat, kolik vyděláte nebo co vám to přinese. Váhy žijící s partnerem by si to podle horoskopu nyní měly hodně užívat, chystá pro ně nějaké příjemné překvapení. Nezapomínejte na ochranu před ostrým sluníčkem.

8. Štír – můžete v sobě objevit nějaký ukrytý talent nebo novou schopnost, která vám v zaměstnání hodně pomůže. Jen se nesmíte bát novinek  a netradičních postupů. Ve středu a čtvrtek to bude pracovně trochu náročnější. Do vztahu by vám neměla širší rodina vůbec mluvit. Je to jen mezi vámi a partnerem. Bylo by rozumné zvýšit přísun síry v jídelníčku.

9. Střelec – i hodně extravagantní nebo bláznivé plány mají někdy šanci na úspěch. Podle horoskopu taková situace nastane právě v následujících pěti pracovních dnech, takže se ji nebojte využít. Při hledání lásky si dávejte pozor na konkurenci, někdy malé zaváhání znamená definitivní ztrátu prvního místa. Pokud možno se vyhýbejte polotovarům a hodně soleným pokrmům.

10. Kozoroh – své nápady, jak vydělat nějakou korunu navíc si raději nechávejte pro sebe, aby vám je nikdo neukradl. Jinak se v práci snažte dodržet vše, co jste slíbili. Ve vztahu se raději vyhýbejte hádkám, ale také si nesmíte nechat všechno líbit. Rovnováha je ideál. Nechte trochu odpočinout váš organismus a nepřetěžujte ho.

11. Vodnář – v zaměstnání by to mělo být dost uspěchané, ale pokud si dobře rozložíte sily na celý týden a budete dobře vycházet se svými spolupracovníky, tak by vám neměl hrozit žádný průšvih. Snažte se být hodně dochvilní. Ve vztahu bude váš partner nyní trochu nechápavý. Některé věci mu budete muset říkat vícekrát. Vyhýbejte se hluku, vaše uši jsou nyní hodně citlivé.

12. Ryby – pokud možno nyní do ničeho neinvestujte, peníze utrácejte pouze na běžný domácí provoz. Pokud přemýšlíte o změně zaměstnání, zkuste do toho jít na plno a ne se pořád jen vymlouvat a odkládat to. Pokud se ve vztahu nebudou řešit banality, čeká vás opravdu krásný týden. Single, stačí jen trochu zmenšit nároky a máte velké šance. Únavu vám pomůže zahnat čerstvé ovoce.