Horoskopy od 13-06-2016 do 19-06-2016

Týdenní horoskop věštírny Měsíční kočka
dvacátý čtvrtý týden roku 2016

1. Beran – tento týden nevymýšlejte nic nového. Zbytečně byste riskovali a výsledek stejně by moc pozitivního nepřinesl. Naplánujte si výdaje na každý den a snažte se plánů držet. Pokud to ve vašem vztahu skřípe, nyní je vhodný čas, abyste s tím začali něco dělat. Nečekejte nebo bude hůř. Špatná fyzická kondice bude spojena se stresem, vyeliminujte to druhé, zbavíte se i prvního.

2. Býk – hledejte nové zdroje příjmu a vaše snaha bude odměněna. Nemá smysl stát na jednom místě a čekat, co bude. Měli byste být strůjcem vlastního štěstí. V lásce může dojít k velkým změnám. Vaše šance rostou, štěstí už je blízko. Zdravotní potíže by měly postupně ustupovat, vaše forma je na vzestupu.

3. Blíženci – možná budete muset někoho v zaměstnání poprosit o pomoc. Stud by měl jít stranou, spolupráce může mít velmi dobré výsledky. Podle horoskopu single tento týden nečeká nic moc zajímavého. Na lásku si budou muset ještě trochu počkat. Horší náladu bude způsobovat únava, vyléčí ji dostatek spánku a pravidelný životní rytmus.

4. Rak – vaše rozhodnutí by měla být jen vaše. Nenechte se nikým tlačit ani kdyby vám pak sliboval modré z nebe. Jen vy víte, co je pro vás nejlepší. Ve vztazích dojde k menším změnám, které dlouhodobě společné fungování jen vylepší. Víkend by měl být hodně romantický. Nepodceňujte první příznaky nemoci, lékař je zažene velmi rychle.

5. Lev – horoskop předpovídá, že je před vámi nějaká veliká pracovní šance. Nebojte se trochu riskovat, vše se vám mnohonásobně vrátí. To samé se týká i lásky, v tomto týdnu dokážete změnit a vylepšit mnohé, stačí jen  udělat první krok a důsledně v cestě pokračovat. Po práci si dopřejte malou procházku v přírodě, nabije vás to energií a pomůže odpočinout vaší psychice.

6. Panna – řiďte se podle vlastního rozumu doplněného nápovědou intuice. V záležitostech financí to bude velmi důležité, protože kolem vás krouží někdo, kdo by vás chtěl lidově řečeno oškubat. Ve vztahu to někdy trochu skřípe, ale nemá smysl z toho důvodu dělat hned velkou bouřku. Podle horoskopu byste na tom měli být se zdravím dobře.

7. Váhy – nemusíte přepočítávat každý halíř. Někdy určitá velkorysost vám otevře cestičky, které by před lakomcem byly navždy uzavřené. Jste single? Zkuste popřemýšlet, co opravdu chcete a jestli opravdu chcete tohle a není to jen bláhový sen. Dávejte si pozor na krk, zvláště pokud jste v častém kontaktu s klimatizací.

8. Štír – budete mít trochu problémy se po ránu rozhýbat a začít pracovat s plným nasazením. Zkuste to nějak překonat, protože tento týden vám může podle horoskopu přinést opravdu hodně dobrého. Mrknutí ve správnou chvíli, pár nenápadných úsměvů a pak už by měla následovat pozvánka na rande. Vyhýbejte se cukru a tukům, pokud možno je z jídelníčku na týden úplně vyřaďte.

9. Střelec – v zaměstnání se vždy věnujte jen jedné věci. Pokud své soustředění rozdělíte na více drobných projektů, hrozí vám, že uděláte hodně zbytečných chyb. Ve čtvrtek nebo v pátek vás čeká důležitý rozhovor. V lásce se vše velmi brzo vysvětli, buďte jen trošku trpělivější. Podle horoskopu to může být trochu náročnější týden pro vaše klouby.

10. Kozoroh – nesázejte na štěstí. Jen vy a vaše píle jste jeho strůjcem. Nic se samo nezmění, musíte opravdu přiložit ruku k dílu. Ale výsledek vás pak potěší. Otevřete své srdce lásce a pak se všechny spory a nevysvětlené záležitosti samy vyřeší. Následujících sedm dní byste měli dbát na stejnoměrné zatížení vašeho těla i mysli.

11. Vodnář – nesmíte se nechat nutit k pracovním činnostem, které nepatří mezi vaše povinnosti a navíc ve vás vzbuzují přirozenou nechuť. Stejně by pak výsledek práce stál za nic. Ve vztahu blýská na výrazně lepší časy. Jen to chce od vás trochu více trpělivosti. Dejte si pozor na různé škrábance a zranění, nebudou se moc dobře hojit.

12. Ryby – může se stát, že tento týden budete postaveni před velmi důležité rozhodnutí, kam svůj život směrovat dál. Neřiďte se jen rozumem, nemáte všechny informace, které byste potřebovali. Případné spory ve vztahu řešte s úsměvem, výsledky vás velmi příjemně překvapí. Čtvrteční večer bude stvořený pro romantiku. Na zdraví si tentokrát podle horoskopu nebudete stěžovat.