Horoskopy od 20-06-2016 do 26-06-2016

Týdenní horoskop věštírny Měsíční kočka
dvacátý pátý týden roku 2016

1. Beran – tvrdohlavost a zarputilost spojená s cílevědomým přístupem vám tento týden v zaměstnání pomohou nejlépe. Nebojte se nějaké velké výzvy, jen ji realizujte podle sebe. Snažte se v sobě potlačit negativní emoce, jinak můžete mít problémy ve vztahu, které mohou skončit nepříjemnými hádkami. Péče o vzhled není marnivost, ale psychická i zdravotní nutnost.

2. Býk – pokud plánujete brzy dovolenou, tento týden v zaměstnání všem ukažte, že patříte k těm nejlepším. Dávejte si pozor na výdaje, zbytečná útrata vás může mrzet. Býci, kteří jsou single, mají nyní hodně velké šance, jen musí k hledání partnera přistupovat s optimismem a bez nadměrných očekávání. Vaše zdraví by mělo být celkem v pořádku.

3. Blíženci – čeká vás hodně běhání a vyřizování. Raději nic neodkládejte a pokuste se všude být včas nebo ještě raději o pár minut dříve. Díky tomu se vám podaří vyřídit i to, co se zdálo téměř nemožné. Spousta zajímavých setkání znamená i větší šance na to, že přeskočí milostná jiskra. Nesmíte zapomínat na odpočinek, důležitý je i ten psychický.

4. Rak – díky velmi dobré intelektuální formě máte nyní velké šance zabodovat. A je to ten správný čas, podle horoskopu vás nyní hodně sledují a pozorují, jak a s čím si dokážete nejlépe poradit. Neukazujte své slabé stránky. Pokuste se najít ale i trochu času navíc jen pro ty, které milujete nejvíce. Vaše tělo potřebuje nyní hodně sluníčka a přiměřené množství pohybu.

5. Lev – nic neodkládejte. Máte dostatek sil a schopností si poradit s požadavky okolí a pokud se vám podaří vyřešit povinnosti před termínem, můžete očekávat i milou prémii. Láska je někdy hodně proměnlivá, tento týden byste měli poznat i její méně obvyklou tvář. Dbejte o páteř, zvláště pokud máte sedavé zaměstnání.

6. Panna – v debatách a diskusích ohledně změn v práci a vývoje budoucnosti se postavte na stranu těch, kteří preferují konkrétní a realizovatelné plány. Snílky nechte snít, nyní je důležité se držet nohama pevně na zemi. I ve vztahu se raději držte mírně zpátky a vycházejte z klasického přístupu, že holub na střeše je vám k ničemu. Vaše fyzická forma bude na tom opravdu dobře.

7. Váhy – rozmyslete si dobře, co komu budete v práci říkat. Obecně s mírnou nadsázkou vám nyní nejvíc prospěje, když se raději nebudete vyjadřovat k čemukoliv a jen budete pozorovat, co se děje a jak se mění spojenectví. Trpělivost i v lásce přináší sladké ovoce. Raději nečtěte moc knih či článků o nemocech, autosugesce bývá silná čarodějka.

8. Štír – podle horoskopu byste neměli mít v zaměstnání nějaké větší problémy. Jediné co vám bude trochu dělat starosti jsou finance, se kterými budete muset hospodařit výrazně opatrněji, než by se vám chtělo. Nuda dokáže rozvrátit i nejlépe fungující vztah, pokuste se vymyslet něco na víkend. Kožní problémy často způsobuje špatná životospráva.

9. Střelec – není důvod cokoliv uspěchávat. Když se svým povinnostem budete svědomitě a v klidu věnovat, vaše píle bude po zásluze odměněna. A odměna bude opravdu velmi příjemná. Ve vztahu to hodně ožije, je před vámi romantický týden. I single mají výrazně větší šanci na povedený flirt. Pečujte o svůj trávicí systém, vláknina je váš přítel.

10. Kozoroh – nyní se objeví několik velmi zajímavých nabídek či možností, které mohou velmi výrazně vylepšit vaší profesní i finanční budoucnost. Nebojte se průběžně modifikovat své plány a postupy. Jestliže to v minulých týdnech ve vztahu moc neklapalo, podle horoskopu se tato situace konečně změní. Zlepšení bude přicházet postupně. Může vás trochu více trápit únava, nepodceňujte význam spánku.

11. Vodnář – vyhýbejte se riziku. V práci se raději držte jen dobře ověřených postupů, při vydávání peněz nebo investicích buďte raději velmi opatrní. Špatný krok vedle může mít hodně nepříjemné následky. Zamilovaní by měli začít více přemýšlet o budoucnosti a o tom, jak vztah posunout ještě někam dál. Dávejte si pozor na kontakt s alergeny.

12. Ryby – podle horoskopu dostanete několik opravdu zajímavých nápadů. Jen před jejich zveřejněním si pořádně promyslete, co a komu budete říkat. Abyste za nějaký čas nezjistili, že vaše plány už realizuje někdo jiný. Partnera můžete snadno okouzlit nějakým odvážným krokem, pokud jste single a někdo se vám líbí, postupujte také tak. Vyhýbejte se pečenému a smaženému jídlu.