Horoskopy od 27-06-2016 do 03-07-2016

Týdenní horoskop věštírny Měsíční kočka
dvacátý šestý týden roku 2016

1. Beran – složitá jednání veďte s úsměvem na rty a uvolněným přístupem. Protistrana bude mít dojem, že máte v rukávu nějaké eso a ustoupí mnohem více, než byste čekali. Na rande nebo romantické posezení s partnerem tento týden moc času nebude. Jediná vhodnější příležitost bude páteční večer. Vyhýbejte se příliš ostrému slunci, poledne je lepší trávit pod střechou.

2. Býk – dávejte si pozor na lidi, se kterými musíte pracovat a spolupracovat. Budou mít sice spoustu snahy, ale atmosféra horkých dnů a nálada před létem bude svádět k chybám. Někdo se tento týden bude snažit s vámi flirtovat, ale ve skutečnosti to nemyslí vážně. Pokud věnujete dostatek času spánku, organismus se vám odmění dobrou kondicí a spoustou energie.

3. Blíženci – budete mít dobrý nos na různé zajímavé pracovní a finanční příležitosti. Pokud nějakou nebudete moci využít sami, doporučte ji dobrým známým či přátelům. V budoucnu se vám odvděčí. V tomto týdnu bude pro vás podle horoskopu důležitější rodina než vášeň. Dávejte si pozor při návštěvě lesa či odpočinku na louce, klíšťata jsou všude.

4. Rak – lidé narození ve znamení Raka budou tento týden ve velkém pokušení utrácet. Někdy bude rozumné mu podlehnout, protože jsou příležitosti, které se už neopakují, ale ve většině případů se raději držte zkrátka. Pokud jste single, budete přitahovat opačné pohlaví. Ve vztazích to ale trochu bude skřípat. I v horkých dnech se dá sportovat.

5. Lev – ve čtvrtek a v pátek bude vaše intelektuální forma dosahovat vrcholu. Pokud plánujete nějaká důležitá jednání, pokuste se je přesunout na jeden z těchto dvou dní. Budete toužit po romantice, single ji mohou najít i při nezávazném setkání, pokud již partnera máte, bude nutno ho trochu popostrčit. Dávejte si pozor na klimatizaci a ledové nápoje.

6. Panna – klidnější atmosféra v zaměstnání vám umožní dohnat nějaké resty, které máte z minulosti. Už nemá smysl je odkládat na později. Čekejte nějaký neplánovaný menší příjem. Někdo se vám před časem líbil, ale zdál se vám nedosažitelný? Vypadá to, že situace je přeci jen trochu jiná a můžete toho využít. Vyhýbejte se ponocování a nadměrnému množství kofeinu.

7. Váhy – budete mít chuť hodně věcí změnit a vylepšit, ale podle horoskopu byste neměli tolik spěchat. Raději zavádějte změny pomalu, zaměřte se na ty, které vám přinesou okamžitý zisk. V partnerských vztazích to bude opravdu krásné, jen vás čeká hodně domácích povinností. Rekonvalescence, rehabilitace po úrazu a obecně nabírání sil bude nyní rychlejší.

8. Štír – budete mít dojem, že v životě práce není rozhodně to nejdůležitější. Máte samozřejmě pravdu, ale nesmí to být na vás vidět. Podle horoskopu si také dávejte pozor na to, komu nabídnete pomoc a komu ji odmítnete. Získat lásku je někdy velmi snadné, stačí jen malý úsměv, trocha vyzývavosti a odvaha. Při fyzických aktivitách se řiďte možnostmi vašeho organismu a ne hecováním okolí.

9. Střelec – bylo by nyní dobré dělat i ty věci, které vás normálně nebaví a nebo dokonce hrozně nudí. Okolí vás pozoruje a hodnotí, nemá smysl nepřejícím lidem dávat argumenty. Partner bude mít několik bláznivých nápadů, pokuste se jeho nadšení hned neuhasit, spíše ho směrujte k dopracování plánů. Stres na vás bude mít silnější dopad než obvykle.

10. Kozoroh – máte šanci na opravdu velký úspěch. Bude to s mírnou nadsázkou takový dar shůry, který jste ani moc nečekali a ani jste nad ním moc nepracovali. Ale teď by bylo dobré kout železo, dokud bude žhavé. Ve vašem vztahu jsou nějaká tajemství a nedořešené záležitosti, bylo by dobré s tím skoncovat. Pečujte o klouby a páteř.

11. Vodnář – v zaměstnání sice s nadcházejícím létem bude méně povinností, ale to neznamená, že byste měli usnout na vavřínech. Využijte volné chvíle na realizaci plánů pro zlepšení vaší budoucnosti. Single by se podle horoskopu měli obrnit trpělivostí, vše je na dobré cestě, jen to chce ještě trochu času. Vyhýbejte se příbuzným, kterým jde jen o hádky. Máte nyní trochu slabší imunitu a vaše trávicí soustava není ve stoprocentní kondici.

12. Ryby – vyhýbejte se konfliktním situacím. Pokud se někdo v zaměstnání chce hádat, tak ať se klidně hádá, ale bez vás. Dávejte si pozor při každodenních nákupech, někdo se vás bude snažit ošidit. Líbí se vám někdo? Nemá smysl čekat. Udělejte první krok a iniciujte nějaké příjemné setkání u kávy. Ve vztahu si dávejte pozor na přílišnou snahu vše dirigovat. Se zdravím by to nyní mělo být v pořádku.