Horoskopy od 11-07-2016 do 17-07-2016

Týdenní horoskop věštírny Měsíční kočka
dvacátý osmý týden roku 2016

1. Beran – ve finančních záležitostech se spoléhejte jen na sebe. Nevěřte lákavým nabídkám, vyhněte se zbytečným výdajům, které aktuálně překračují možnosti vašeho týdenního rozpočtu. Pokušení může být velké. Letní nezávazný románek má někdy nečekané následky. Hlídejte si to, co jíte. Zvláště si dejte pozor na čerstvost jídel.

2. Býk – vyhýbejte se konfliktům s nadřízenými nebo se spolupracovníky, kteří mají velký vliv. Tento týden budou mít bohužel v ruce všechny trumfy  a hlavou zeď nejde prorazit. Podle horoskopu vás čeká nějaké příjemné překvapení, které potěší vaše srdce. Láska je všude kolem nás. Příznaky nemocí nemůžeme podceňovat, ale také je nesmíme přeceňovat.

3. Blíženci – dávejte si pozor na různé vykuky nebo přímo podvodníky. Budou se vás snažit ošálit vizí snadných zisků nebo bezpracných výsledků. Nevěřte jim a vždy postupujte jen podle svého nejlepšího přesvědčení. Nevinné rodinné setkání může vnést do vztahu či lásky docela velký zmatek. Návštěva u lékaře či menší léčebný zákrok nemusí být důvodem k obavám.

4. Rak – rozvrhněte si výdaje na celý týden už v pondělí. A snažte se přitom vytvořit menší rezervu na nějaké nečekané výdaje. Jinak můžete mít tento týden trochu problém uhlídat průvan ve vaší peněžence. Klidný rozhovor po večeři může vyřešit mnoho drobných nesnází, které vás ve vztahu trápí. I v létě je dobré posilovat imunitu.

5. Lev – stůjte si za svým názorem a nenechte se okolím zviklat. Váš postup je správný a vy si ho umíte obhájit. Dejte si pozor na čtvrtek, podle horoskopu to bude pracovně dost náročný den, ve kterém je zvýšené riziko výskytu chyb. Léto nabízí spoustu výborných příležitostí k seznámení, které se pak může rozvinout na příjemný románek. Nepodceňujte migrény.

6. Panna – práce by vám měla nyní přinášet hodně uspokojení. Je příjemné pozorovat, že děláte něco, co má smysl a zlepšuje svět kolem nás. Ve vztazích bude nyní hodně lásky a pokud jste single, stačí jen trochu chtít a v své štěstí můžete najít také. Při řešení drobných zdravotních potíží se řiďte zdravým rozumem a moudrostí našich předků.

7. Váhy – v zaměstnání se dozvíte o nějakých zajímavých skutečnostech, které ale zatím musí zůstat utajeny. Nikomu o tom, co se dozvíte neříkejte, ani nejbližším. Ve vztahu se objeví menší problémy, hrozí hlavně hádky o nějaké bezvýznamné věci spojené s každodenním provozem. Preventivní prohlídka u lékaře ještě nikomu neuškodila.

8. Štír – čeká vás dosti náročná první polovina pracovního týdne, během které byste se měli opravdu hodně soustředit na to, co a jak děláte. Dochvilnost může být klíčová. Důležitá rozhodnutí byste měli pečlivě prokonzultovat s partnerem a najít nějaký kompromis, který bude vyhovovat oběma stranám. U lidí narozených ve znamení zvěrokruhu Štír se mohou objevit menší potíže s tlakem.

9. Střelec – osud je vám nakloněn. V práci se vám opravdu bude dařit a navíc by se měly objevit i nějaké ty finance, které se v létě rozhodně hodí. Neposlouchejte drby týkající se vašeho partnera. Někdo se vám snaží rozvrátit vztah nebo ho přinejmenším mírně nahlodat. Možný výskyt silnější alergické rýmy nebo kopřivky.

10. Kozoroh – nebojte se dobrých skutků, jen se při pomoci jiným nenechte zneužívat. Ideální týden pro dovolenou nebo alespoň se pokuste naplánovat něco zajímavého na víkend. K rodinným problémům přistupujte v klidu. Pokuste se s partnerem probrat plány na nejbližšího půl roku. Sluníčko vám dodá potřebný vitamín D,

11. Vodnář – v práci řešte věci rázně, ale snažte se vyhýbat agresivnímu přístupu. Mnoho věcí dokážete prosadit i díky úsměvu, který leckdy dokáže změnit situaci jako když mávnete kouzelnou hůlkou. Partner pro vás chystá nějaké velmi příjemné překvapení. Pokud jste single, čekejte něco milého od rodiny. Sezónní ovoce je skvělým zdrojem vitamínu C.

12. Ryby – vyhýbejte se lidem, u kterých víte, že jejich chování a životní přístup má k poctivosti a slušnosti daleko. Rozhodně s nimi nezačínejte jakýkoliv projekt. V lásce vás možná čeká trošku slabší týden, ale vše se brzy zlepší. Na stres a nervozitu bude nyní nejlepším lékem příroda a nebo pokud nemáte možnost se někam projít, tak klidná relaxační hudba.