Horoskopy od 18-07-2016 do 24-07-2016

Týdenní horoskop věštírny Měsíční kočka
dvacátý devátý týden roku 2016

1. Beran – myslíte si, že vaše práce není dostatečně ohodnocena? Možná byste se měli rázněji ozvat, protože všichni si myslí, že jste spokojeni se stávající situací. Drobné nesnáze ve vztahu dokonale zahojí nádherný konec týdne a nějaké hezké překvapení. Vaši fyzickou formu vám bude závidět nejeden člověk. Nemocné čeká rychlejší uzdravování.

2. Býk – tento týden je jako stvořený pro dovolenou nebo přinejmenším nějaký větší odpočinek o prodlouženém víkendu. V práci vám to moc od ruky nepůjde. Single mají výbornou šanci na příjemný flirt, který se může přerodit i na delší vztah. stačí jen trocha odvahy a přirozené vystupování. S bolestmi hlavy vám pomohou bylinky.

3. Blíženci – dělejte svou práci zodpovědně a tento týden bude vaše úsilí velmi příjemně odměněno. Podle horoskopu by vám v peněžence mělo zůstat pár korun navíc, které můžete utratit jen tak pro radost. Láska vám nepřináší uspokojení? Zkuste o samotě a v klidu popřemýšlet o příčinách. Nyní byste měli věnovat větší péči pokožce a nehtům.

4. Rak – první tři dny týdne by v zaměstnání měly být hodně náročné, možná budete muset zůstat i trochu přesčas. Pak se situace uklidní. Hledáte lásku nebo způsob, jak ji oživit ve skomírajícím vztahu? Chce to trochu originality a pozitivního náboje a pak se vám vše podaří. Dávejte si pozor na alergeny.

5. Lev – pokud jste si plánovali v práci nějaké větší změny nebo jste chtěli zahájit nějaký nový projekt, raději to odložte na příští nebo přespříští týden, tento pro podobné aktivity rozhodně není vhodný. Společenská akce či nějaký večerní zábavný rautík budou skvělou příležitostí na seznámení. Neměli byste moc unavovat svůj zrak, je hodně citlivý. Při kontaktu s okem, řasami a víčky dodržujte co největší hygienu.

6. Panna – jestliže hledáte zaměstnání nebo toužíte po změně práce, popřemýšlejte i o místech, která jsou dál od bydliště nebo o úplně novém profesním zaměření. Nebojte se radikálních kroků. Máte šanci, aby se nyní splnily vaše nejtajnější sny a láska rozkvetla v plné kráse. Dávejte si pozor na ostré sluníčko, krémy jsou povinnost.

7. Váhy – čeká vás nějaký příjemný pracovní úspěch, nesmíte ale usnout na vavřínech, dá se z momentální situace vytěžit mnohem více a byla by škoda toho nevyužít. V lásce se to nyní nezmění, během následujících sedmi dní budete mít hezkou možnost se věnovat rodině a příbuzenským vztahům. Mohou se objevit menší potíže s tlakem, nejvíce to pocítíte při náhlých změnách počasí.

8. Štír – víc hlav víc ví, víc rukou víc udělá. Sázejte tento týden na harmonickou spolupráci s kolegy a nic nepříjemného vás nemůže zaskočit. U pracovních aktivit se můžete stát vůdčí osobností. Ve vztazích budou mírné zmatky. Snažte se každé neporozumění vysvětlit hned v zárodku, aby se nepřerodilo v nekončící hádku. Jezte hodně ovoce a celozrnné pečivo.

9. Střelec – nadřízený nebo někdo důležitý ve vašem okolí vám nyní hodně fandí. I menší chybky vám budou odpuštěny. Máte šanci nyní získat mnohem více než je tomu obvykle. Ve vztahu si vychutnáte lásku. Partner vám bude snášet modré z nebe, jeho starostlivost někdy bude dokonce až příliš velká. Trápí vás stres? Vyzkoušejte jógu nebo meditační techniky.

10. Kozoroh – od pondělí na to pořádně šlápněte. Můžete nyní snadno dohnat vše, co se vám podařilo v posledních týdnech zameškat. V partnerských vztazích znovu přichází čas na něžná slůvka a romantické hrátky. Single zatouží po změně svého stavu. Pečujte o páteř a o celkovou fyzickou kondici.

11. Vodnář – v zaměstnání by bylo rozumné trochu uklidnit atmosféru. Pokuste se vyřešit různé staré spory, které do kolektivu vnášely jen hádky a obecné dusno. Vaši roli smírčího soudce všichni ocení. Podle horoskopu by bylo rozumné ve vztahu raději trochu ustupovat a žádnou hádku nehnat až na ostří nože. Nezatěžujte tolik své klouby a kolena.

12. Ryby – v zaměstnání se koncentrujte na svých povinnostech a nevstupujte do sporů mezi jinými osobami. Ve středu a ve čtvrtek máte šanci vydělat nějaké peníze navíc. Vztah dokáže oživit kino, divadlo či krásný koncert, který vyvrcholí romantickou večeří. Malá nezávazná káva a pár příjemných slov může být začátkem něčeho mnohem hlubšího. Větší riziko zranění, dávejte pozor na ostré předměty.