Horoskopy od 31-12-2007 do 6-01-2008

 

Týdenní horoskopy

s výkladem karet z Věštírny „Měsíční Kočka“

První týden: 31. prosinec – 6 leden.

Situace: Trigon Slunce s Jupiterem na Saturn nabízí úspěšný vstup do nového roku lidem poctivým a pracovitým, což jsme alespoň podle každoročních „neomšelých“ předsevzetí přece my všichni: zkusme tedy vlastní sliby aspoň jednou dodržet! A v oslavách odchodu starého a příchodu nového roku buďme raději umírnění, protože postavení zlopověstného Marsu tentokrát podporuje rodinné třenice, ústící do scén od „sicilské pavlače“ až po „českou domácí zabíjačku“. Tři pracovní dny budou spíš ospalé, razantněji se zřejmě ozve jen otravné politické škorpení.

Končí svátky. Hvězdy na nebi i karty na stole nechť jsou přesto vůči všem, kdo budou číst dál, pokud možno co nejvíc láskyplné…

  1. SKOPEC

V novém roce to nebudou mít Berani tak jednoduché, jako v roce odcházejícím, kdy jim Jupiter nepochybně dost nadržoval. Ostatně, využili jste této podpory? Pokud ano, Měsíční Kočka vám blahopřeje. V Novém roce totiž budete k dosažení loňského standardu muset vynaložit podstatně víc energie – což se ale netýká jen Skopců. Hned ve čtvrtek budou někteří z vás řešit jistý pracovní či studijní problém (což je trochu v rozporu s obecnou předpovědí ospalého pracovního rozjezdu). Porozhlédněte se po možných spojencích, ale zatím je neoslovujte. Se zdravím nebudete mít problém. Ne tak úplně to o víkendu bude platit pro vaše vztahy k nejbližším. Svátky byly fajn, ale pro některé Berany byly až příliš dlouhé…

 

  1. BÝK

Podle hvězd se v pavučinách rodinných vztahů některých Býků odehrály o Vánocích a na přelomu let podivné věci. Že o nich nemáte dosud ponětí? Věštírna je tady ale i proto, aby vás možné věci budoucí nezaskočily. Nenabádáme vás, abyste se pídili po drbech a pololžích či jejich zdroji. Nesnažte se ani uvádět žvásty na pravou míru, bylo by to nejspíš zbytečné a pak – přestože to odporuje přírodním zákonům, i neexistující hovno, kolem něhož se divoce tančí, dokáže pěkně zasmradit. Dále se něco pohne ve vašich penězích. Býkům přijde odkudsi nečekaná finanční injekce, alespoň některým. Že bude jednorázová? I to je lepší, než když vám na dveře tluče nevalně jazykově vybavený, zato dobře osvalený vymahač dluhů, nebo snad rovnou exekutor.

3. BLÍŽENCI

Hned pondělí může Blížencům přinést horoucí vyznání. To je jistě vždy milé, ale pokud je dostaveníčko podepřeno kvantem vícestupňového pití, bylo by zpozdilé přikládat mu větší, než silvestrovský význam. A pozor: ne v každé posteli se na Nový rok probudíte rádi. Jinak je před vámi přátelský a společensky vydatně naplněný týden, v němž budete sklízet Obdiv kolegů i blízkých. S ním v závěsu chodí Závist, ale tak už to na tom světě chodí, neznepokojujte se tím víc, než třeba. Nevyvolávejte ovšem Závist úmyslně, jen tak z rozmaru a nebo abyste se šprajcli… A dejte si na sklonku týdne pozor na nemoci z nachlazení.

4. RAK

Do Nového roku vstoupí četní Raci s kocovinou, spíš ovšem mravní. Nebude výsledkem silvestrovského juchání, ale bude mít ráz bilanční. Jenže to, co jsme pokazili a nebo nestihli, už stejně nevrátíme. A před námi je zcela nepopsaný kalendář: která data v něm budou červená a která černá (samozřejmě obráceně, než v ekonomickém slova smyslu) bude záležet opravdu jen na nás, my hvězdopravci můžeme pouze napovědět, kartáři naznačit. Pozor si dejte na Mars – nejen v nadcházejícím týdnu vám v souvislosti s vám vrozenou soutěživosti vetkne do úst poněkud přepjaté výrazivo, jímž i neúmyslně dokážete urážet na potkání.

  1. LEV

A nyní Lvi: již ve středu získáte informace k nezaplacení. Jen není jasné, jaké oblasti se budou týkat. Každopádně věnujte okolí velkou pozornost a nic nezapomeňte – co se bude dít, nejste zřejmě stejně schopni bezprostředně pochopit, ani vyhodnotit. Ale pro budoucnost to bude významné. Hvězdy tvrdí, že tento rok by mohl být dobrý i v aktivitách, na něž jste si ještě (nebo už) netroufali. Nebojte se!, jak ve zcela jiné souvislosti prohlásil bývalý papež. Týká se to i lásky: té existující i té, která v roce končícím osmičkou čeká na nezadané.

  1. PANNA

Mnohé Panny jakoby zcela opustila energie, budou mít pocit zbytečný a mdlý. A nevylepší to ani k Pannám příznivě postavený Saturn. Nepochybně vám nepřidá ani zhodnocení uplynulého roku v striktně účetním smyslu, tedy má dáti – dal, které se potáhne celým týdnem. Nenaplněných předsevzetí zůstalo dost. Proto je čas od úterý do konce týdne dobrý k zamyšlení nad tím, co z nich je stále aktuální, co splnit lze a co ne. Inventura by mohla být důležitá i pro střízlivou konstrukci babylonské věže nových slibů. Hlavně nepodvádějte sami sebe!… Zkuste se nakonec o víkendu vydat do některého nákupního lidojemů a v rámci slev si tam jen tak kupte klobouk (platí pro dámy i pro pány) – taková správná hučka může s vaší náladou udělat divy!

  1. VÁHY

Své předsevzetí se v Novém roce pokud možno nehádat, podrobí některé Váhy hned od středy zkoušce ohněm. Co ovšem na tom, že budete ochotni k ústupkům, když druhá strana bude nesmlouvavá? V takovém případě (a hlavně jde-li o věc, princip vem konec konců čert) ukažte zuby! Máme v Měsíční Kočce za to, že vzbudíte respekt, a to je do dalších dnů, vedle projevené schopnosti kompromisu, dobrý počinek. Jste čitelní. A že na sklonku týdne budete téměř švorc? Rozhodně nejste sami. Jenom ten otevřený finanční krvotok, příznačný pro každé posváteční bilancování, bude mít aktuálně výrazně horší dopad, protože rány bude složitější zacelit. Zdraží všechno…, a ještě víc, než jsme si dokázali představit. Nicméně neplačte nad tím, co už je pryč, k ničemu to není.

  1. ŠTÍR

V pondělí si četní Štíři silvestrovských oslav užijí jen střídmě, protože budou překonávat nemoc a často i horečku. Připíjet si budou zdravotním čajíčkem. Lépe na tom budou ti s beskydskou tetou – její léčiva mají nejen chuť a grády, ale i fungují zpravidla spolehlivě. V úterý to nebude o moc lepší a v posteli zůstanou Štíři i ve středu. Ve čtvrtek je v práci či škole zaskočí nějaké vztahové věci, netýkající se však bezprostředně jich. Pátek jaksi přetlučou a víkend opět stráví v posteli a nebo odpočinkem. Studovat mohou okultní vědy, pro něž budou mít zvýšenou vnímavost. Je to dobře? Cokoliv uděláte pro rozvoj vlastní osobnosti JE vždycky dobře!

  1. STŘELEC

Přestože začátek pracovního týdne (a nového roku vůbec) bude uplývat spíš ve vzpomínkách na svátky, neměli by se touto atmosférou nechat Střelci ukolébat: brzy totiž budou muset překonávat skutečné překážky a vyhýbat se nástrahám, jež na sebe nalíčili sami především poněkud laxním přístupem k práci, který byl důsledkem polevujícího tempa, jež se u nich projevilo v poslední době. Jenže to ještě o nic moc nešlo. Brzy se tomu stane právě naopak. Takové předpovědi by byly na provaz, naštěstí je tady milostná sféra, kde budete velmi silní. To rozhodně vytváří prostor, v němž se vám daří záviděníhodně, a je to i vztah, o který se lze ve vichřici protivenství s klidem opřít.

10. KOZOROH

Rok začne dobře. Nevěříte, vy malověrní Kozorozi? Zkuste si například vsadit! Perspektivním se jeví především pracovní oblast. Není to záležitost bezprostředního týdne, ale pokud v nadcházejícím roce dostanete nabídku zásadní změny způsobu či zdroje obživy, zamyslete se nad možnostmi a šmahem tuto možnost nezamítejte. Změna je na plus a nemusí jít jen o peníze…Soukromí Kozorohů vykazuje záviděníhodnou stabilitu, záleží ovšem především na vás, jak zvládnete případné úlety. Ale zvládnete je jistě s přehledem. Zdravotně by váš rok měl být spíš průměrný, ale četným zákeřným svízelím těla lze předejít změněnou životosprávou i pohybem.

11. VODNÁŘ

Týden Vodnářů bude zřejmě trochu utahaný, ony všechny ty svátky a slávy navíc v kombinaci s ne nejlepší kondicí na sklonku roku vám daly pořádně zabrat. Po pravdě se v skrytu dokonce radujete, že se svět zase začíná točit normálně, i když mnohé z toho, co stačilo loni, letos bude nejspíš málo. A to nejen v často citované oblasti zabezpečení a hmotných statků. Budete zřejmě muset víc vložit i do citů, což je investorsky mimořádně nestabilní a rizikové odvětví. Pokud se však zadaří, jsou tyto vklady ty vůbec nejlepší možné. A dávají sílu a sebevědomí i do dalších sfér. Jděte proto do toho|! – V sobotu hrozí neopatrným Vodnářům kolize se zákonem. Mimo jiné si dejte pozor především na silnicích.

 

  1. RYBY

Rybí Silvestr podle všeho nejen, že nepřekvapí, ale nejspíš v řadě případů ani za moc stát nebude. O to lépe dopadne Nový rok, plný víceznačných příslibů: Venuše přece nepopiratelně přeje lásce. Od středy naberou děje osobitou dynamiku, ač celkem nečekanou, Ryby budou připraveny. Zachovávejte si odstup, byť by vaši možní spojenci vypadali sebedůvěryhodněji, získáte tak respekt a v budoucnu nebudete zklamáni. S pouzarděním konstatujeme, že hvězdy v druhé polovině týdne popřejí i velmi divokému sexu a též jakýmsi nebývalým kulinárním výstřelkům. Zlomte vaz!

Neuspokojili jsme ani tentokrát ty příznivce naší Hry o budoucnost, kteří se zajímají o osudy jejich jednotlivých účastníků. Ti si snad odvodí rady od obecných předpovědí jejich souputníků v jednotlivých znameních. Ostatně již brzo se i rytmus Měsíční Kočky vrátí k normálu. Přejeme vám hezký rok, a věřte, moc se na vás těšíme.

– Nashledanou za týden. –