Horoskopy od 7-01-2008 do 13-01-2008

 

Týdenní horoskopy

s výkladem karet z Věštírny „Měsíční Kočka“

Druhý týden: 7. – 13. leden.

Situace: Protože u většiny znamení Venuše zrovna nebude přát bouřlivému rozvoji milostných vztahů, je tento týden nakloněn upevňování pracovních pozic. Vyloučen není ani váš postup. Vcelku se navíc může dařit finančním operacím. Ve většině případů nebudete muset hledat oporu ve zkušenostech odborníků a nebo známých, poradíte si s vyvstavšími otázkami a úkoly sami. Trochu některé z vás mohou zviklat pouze prudké přeháňky v citové oblasti…, nic však zřejmě neznamenají, jen proměnlivo před celkovým vyjasněním. Je to ovšem stav nepopiratelně vyčerpávající. – V politice podle všeho úmorné vleklé půtky přehluší zahřmění z čistého nebe.

Ať s tím, co vám hvězdy na nebi i karty na stole přejí, naložíte správně.

  1. SKOPEC

Mnozí Berani by v nadcházejících dnech měli v osobních vztazích tančit jako mezi vejci. Sami za sebe totiž budou mít tendenci chovat se nepochopitelně hřmotně, což u jejich momentálně poněkud přecitlivělého partnera může vyvolat sice nespravedlivou, nicméně bouřlivou reakci: vy pak zřejmě nepůjdete pro hloupou odpověď daleko a neštěstí bude hotovo. Kritické dny? Úterý, čtvrtek a neděle, částečně ovšem i sobota. Lépe uděláte, budete-li se vybíjet jinde, především v sportovní oblasti, kde můžete vznikající přetlak zužitkovat k výkonům, jimiž nakonec překvapíte i sebe. Další oblast, kam mohou Skopci upustit páru, je sféra koníčků. Rozhodně však momentální stav neřešte nějakými rychlými vztahy.

 

  1. BÝK

Proč se četní Býci budou tento týden utíkat do imaginárních světů? Protože v tom reálném jim vyvstane plno drobných potíží, které si však zaviní vesměs sami: nedodržením slova, nespolehlivostí a nedochvilností. Pokud si však dokážete tyto věci uhlídat, k řadě komplikací buď vůbec nedojde, nebo je zvládnete s přehledem a bez ztráty sebevědomí. Už se vyjasnilo, kde krystalizují předpovězené před týdnem možné rodinné zádrhele? Nejde jistě o nic zásadního, nicméně pomoc můžete najít u zrozenců z ostatních zemských znamení, tedy jak u dalších Býků, tak u Panen a Kozorohů, především však u těch prvních, a to těch narozených v druhém a třetím dekanu. Jejich podpora bude účinná, byť nestálá (jinými slovy se na ni Býci nebudou moct dlouhodobě spolehnout).

3. BLÍŽENCI

Jízdní řád, který nabízí Měsíční Kočka Blížencům, zní: při pondělku věnujte okolí velkou opatrnost, protože hrozí úraz (stejné, byť poněkud slabší varování platí i pro pátek a sobotu). V úterý nelze vyloučit nedohodu v práci nebo ve škole. Oč půjde? I ve vašem případě zřejmě o nesplněný slib. Středa nabízí společenské vyžití, zřejmě mimo soukromou sféru a nebo bez účasti citově závislé osoby. Ve čtvrtek a v pátek bude podle hvězd vaše osobnost v práci nějakým způsobem vyzdvižena, pro vás to ale nebude uspokojivé. Práce vám vůbec jde nějak na nervy. Zkuste se zaměřit na sebevzdělávání, osobní růst či dokonce růst růstu. Zhodnoťte možnosti, které máte, a jež jiní nevidí. Do svých plánů si však teď nedejte mluvit příbuznými, byť by jejich vztah k vám byl sebelepší – nebezpečí nežádoucího vměšování hrozí především o víkendu.

4. RAK

Rozhodně by to v tomto roce chtělo víc se soustředit na blízké. Raci to nepochybně vědí, ale nějak si na to zatím ve své většině nedovedou najít čas. Tento týden je vcelku dobrý k pokusu o změnu. Jen partnery, rodiče a nebo děti do svého programu netlačte násilím, vyvolalo by to právě opačnou reakci, než chcete. Zkuste je přesvědčit. Nebo se jim podřiďte. Bezpodmínečně. Budou nejspíš zaraženi: takhle altruistického vás skoro neznali. Buďte přitom protismyslně trochu sobci, a to tak, že když vás to nebude bavit, říkejte si, že to, co děláte, neděláte vlastně pro ně, ale pro sebe. Legrační je, že z poloviny budete mít jistě pravdu! Ostatně zvýšené soustředění na domov nebude podle všeho obtížné, protože v práci Rakům momentálně pšenka nijak nepokvete.

  1. LEV

Protože tento týden přejí planety především Lvům ve společensky zajímavém postavení a nebo jejich společenským aktivitám, neměli by váhat s prosazením projektů, na něž si dosud z jakéhokoliv důvodu netroufli. Dobrými daty se zdají tři pracovní dny následující po Novoluní, kdy by neměl být proti ani stále neobyčejně vlivný Jupiter. Nesnažte se však prorazit zeď hlavou, jistá míra diplomacie vám vaše záměry usnadní: vše půjde lépe, získáte-li vlivného podporovatele morálního a možná dokonce i hmotného sponzora. Potěšitelný je jistě i fakt, že váš protějšek v citové oblasti stojí zcela na vaší straně, poskytuje vám plnou podporu a má vás rád. Bylo by dobré mu nějakou formou poděkovat. O víkendu mohou z jejich strany Lvi čekat jednoznačné důkazy této lásky – a protože ta záleží na dvou, měli by být zcela fit!

6. PANNA

Je třeba říci, že Panny patří k těm nemnohým, jimž se nadcházející týden může ale opravdu povést. Štěstí na ně přímo kape z hvězd. Tyto příznivé aspekty se projeví především v práci ve středu a ve čtvrtek, v posteli pak v úterý a o víkendu. Mají šanci přesvědčit se o tom, že i vysokorychlostní sex může být víc než uspokojivý (samozřejmě záleží na tom, s kým). Naplnění dosáhnou i v zájmové sféře, zvláště pokud se tato nějak týká ručních prací v nejširším slova smyslu, hůř na tom budou soukromí docenti a filozofičtí hloubavci. Dokonce v případě uměřeném Panny nejspíš i své sázky vyhrají a tak si trochu polepší finančně. A ještě se mohou stát nápomocny Býkům v řešení jakéhosi svízele přítuly, s nímž si poradí šarmantně a s elegancí, kterou by snad momentálně mohly i rozdávat.

 

  1. VÁHY

Četné Váhy to sami o sobě tento týden zřejmě nevytrhnou. Někdo jim hází zřejmě klacky pod nohy. Mají však možnost opřít se o kamarády. Těm nejlepším se, bude-li to nutné, vybrečet na rameni. S těmi horšími se opít nebo jinak odreagovat (ne však v posteli!). Pomohou i lidé, kteří vám něco dluží. Splátku ale nevymáhejte. Využijte staré kontakty. Fakt je, že trochu protekce zřejmě budete v profesní oblasti potřebovat, nehledejte ji však. Bude-li vám nabídnuta, ovšem na žádný pád neváhejte. Nespoléhejte se ale na dobráky ve svém okolí absolutně. Bez vašeho aktivního přístupu se z momentálně celkem mizerně rozdaných karet nevybabráte. O úterním Novoluní hrozí Váhám žaludeční problémy. Nejlépe jim tento den udělá půst či striktně zeleninový program a úzkostlivě dodržovaný pitný režim.

  1. ŠTÍR

V pondělí se Štírům, kteří předchozí zdravotní obtíže podcenili a moc rychle se vrátili do běžného provozu a v neděli si opět nelehli, může i zle přitížit. Buď u nich bude pokračovat nedoléčený neduh, nebo se jedná o něco nového, před čím se oslabený organismus nedokázal ubránit. Budete mít možnost si v praxi vyzkoušet četné úžasné julínkoviny. Zde se Měsíční Kočka zdrží dalších komentářů, protože není nutné přilévat oleje do ohně: rozhodně si však ze zdravotního hlediska ohlídejte, aby vám v rámci lékařského ošetření příliš nestoupl tlak. Vlastní kůže je nejlepší tonometr: jako obvykle i zde platí, že člověka sice hned tak něco nezabije, ale lépe se souhlasí s potížemi, které se týkají někoho jiného… Kdo neupadne do spárů doktorům, prožije vcelku nevzrušivý týden s běžnými starostmi. Ve středu a ve čtvrtek nechť však dá pozor, aby se nedostal do rozporu, pokud už ne přímo se zákonem a předpisy, tedy jistě s dobrými mravy!

  1. STŘELEC

Trochu se v tomto týdnu zřejmě budou Střelcům klepat ruce a rozjíždět nohy – fakticky i obrazně. Asi ani vy nebudete zdravotně tak zcela ve své kůži, ale lze se tomu v době nastupujících epidemií divit? Těžší bude smířit se s vnitřní nejistotou, která vás postihne a rozleptá notně vaše sebevědomí. V takovém stavu je lépe vyhnout se nevratným rozhodováním o vážných věcech, především zřejmě v hmotné oblasti. Když něco nedokážete spočíst správně hned na poprvé, nechte to prostě být, nemáte zřejmě momentálně na to a za týden jistě bude líp. Satisfakci přinese Střelcům ovšem láska, ta mocná čarodějka, které jim planeta Venuše popřeje celou svou širokou náruč. V praktickém sexu především v první půli týdne zřejmě víc než bohatě odmění fantazii a vzájemné hledání a nacházení.

10. KOZOROH

Odkud fouká vítr Kozorohům? Od poledne: je vlahý, téměř jarní, a nese tichou a vroucí lásku. Z řečené charakteristiky plyne, že nemusí jít o lásku novou. Může to být nový pohled na existující vztah, jeho prohloubení či jiné formy zkvalitnění… V pondělí nečekejte vážnější pracovní výkyvy. V úterý a ve středu se vám povede mimořádně dobře – práce nebude moc a navíc se vám dostane pochvaly či jiných poct (nikoliv však peněz). Ve čtvrtek upozorňují hvězdy na erotické zemětřesení. Neupřesňují co a jak. Pátek a sobota proběhnou zřejmě ve znamení příbuzenstva, ať už pokrevního či získaného. Neděli by měli Kozorozi věnovat odpočinku. U těch kteří mají narozeniny, zůstanou oslavy poněkud za očekáváními, ale budou fajn. A že vám přibyla léta? Nic hrozného, co by nepotkalo i druhé, se určitě nestalo.

11. VODNÁŘ

Po celý týden budou Vodnáři disponovat vcelku slušnou schopností vyjít s lidmi kolem sebe a seznámit se i se spoustou nových, jejichž vzájemnost vám může být v dohledné době velmi prospěšná – to se bude zřejmě týkat především pracovních vztahů. Od čtvrtka se vaše skvělá komunikativnost rozšíří i do rodinného kruhu, především směrem k sourozencům a vrstevníkům. Zde půjde především o vcelku příjemná a nezávazná tlachání, které nepoznamená vaše snížená schopnost tvorby logických konstrukcí. Bude vám prostě fajn a ten pocit se příjemně rozleze po kostech. Pokud vše bude probíhat tak, jak jsme popsali, na neděli můžete naplánovat i setkání s přáteli, s nimiž jste si ještě nepřáli k Novému roku.

  1. RYBY

Hned z počátku týdne bude Rybám všechno vycházet podle jejich přání: v lásce i v práci či ve škole. Že na tom nebudou nijak úžasně, co se peněz týče, není v posvátečním období nic výjimečného a tak nemusí svými stesky otravovat okolí, jež je na tom převážně podobně. Neberte si to tak – ony ty výprodeje nejsou zas tak úžasné, jak se vám snaží reklama namluvit. A proč byste jen kvůli ceně měli kupovat věci, které nepotřebujete? Od středy se mohou zkomplikovat zdánlivě průzračné vztahy. Spíš ovšem profesní, než citové. Chyba není na vaší straně, ale stejně – nebuďte tak zoufale tvrdohlaví! Úkrok stranou, než se situace dostatečně vyjasní, vás nezabije. V pátek nebo v sobotu na sebe nechte působit nějakou formu umění, výtvarnou, literárně dramatickou nebo hudební. Projevíte se jako mimořádně vnímaví. Kumšt v tomto případě může velmi dobře splnit i roli milostné předehry. V neděli vám bude slušet víc samota, než hlučný dav.

Částečná dovolená Věštírny Měsíční Kočka je již u konce a od příštího týdne se tedy vrátíme i k vaší oblíbené Hře o budoucnost s konkrétními účastníky.

– Nashledanou, těšíme se na vás. –