Horoskopy od 20-02-2017 do 26-02-2017

Týdenní horoskop věštírny Měsíční kočka
osmý týden roku 2017

1. Beran – měla by se objevit nějaká příjemná finanční injekce. A nebo možnost získat peníze navíc ve velmi blízkém časovém horizontu. Občas je to ve vztazích tišší a klidnější. Ale to nemusí znamenat nějaký problém, spíše oboustrannou melancholickou náladu. Popraskané rty a sucho v ústech mohou naznačovat nějaký menší zdravotní problém.

2. Býk – část volného času byste měli věnovat zlepšení svých pracovních schopností a získávání nových znalostí, které budete v zaměstnání moci uplatnit. Rozhodně se vám to velmi brzy vyplatí. Zamilovaným štěstí přeje. Ti, kteří lásku doposud hledají, mohou s trochou snahy tento týden prožít příjemný flirt, který se může postupem času přerodit na něco trvalejšího. Podle horoskopu to bude se zdravím celkem v pořádku.

3. Blíženci – v zaměstnání se starejte jen o ty nejdůležitější věci. Drobnosti si můžete klidně odložit na příští týden, nikdo je nyní po vás nebude vyžadovat. Single tento týden nebudou mít chuť na nějaká dobrodružství. Ve vztazích čekejte hodně lásky. Stálo by za to trochu omezit přísun kalorií.

4. Rak – popřemýšlejte, čeho jste chtěli v zaměstnání letos dosáhnout a jak daleko jste v realizaci vašich plánů. Není čas konečně vykasat rukávy? Konec zbytečných hádek o hlouposti, vztah lze rozvíjet i bez neustálých sporů. Podle horoskopu byste si měli dávat velký pozor na plísně.

5. Lev – pokud to jen jde, důležitá setkání a jednání raději odložte na jindy. Tento týden budete podle horoskopu hodně roztěkaní a mohli byste udělat zbytečné chyby. V lásce nemá smysl se neustále vracet do minulosti. Budoucnost je mnohem důležitější. Očekávejte, že během pěti pracovních dnů budou vaše nervy pod větším tlakem.

6. Panna – bylo by rozumné trochu více kontrolovat výdaje. Popřemýšlejte o tom, jestli by nestálo za to si je někam zapisovat. Pak se na ně na konci týdne podívejte a možná budete hodně překvapeni. Flirtovat se dá i s partnerem. A má to hodně kouzla. Preventivní návštěva u lékaře ještě nikomu neublížila.

7. Váhy – před každým novým úkolem, pro který se budete chtít rozhodnout, popřemýšlejte, jestli máte dostatek sil a času na jeho realizaci. Nemá smysl si brát na vlastní bedra příliš mnoho povinností. Budete mít jisté sklony k jízlivosti. Někdy zbytečné slovo navíc může vyvolat dlouhou rodinnou hádku. Dopřejte si více zeleniny a ovoce.

8. Štír – můžete dostat zajímavou pracovní nabídku a nebo možnost změnit pracovní zařazení v aktuálním zaměstnání. Do čtvrtka raději si dejte pozor na utrácení. Partner se rozhodne vás kolem víkendu něčím zajímavým překvapit. Můžete mít menší potíže s rýmou a vlhkým kašlem.

9. Střelec – zkontrolujte, jestli máte všechny nutné platby už vyřízené. Nemá smysl něco platit po termínu. Ve vztahu budete mít tento týden trochu méně času na sebe. Pokuste si to vynahradit aspoň během večera. S menšími zdravotními problémy si dokážou velmi dobře poradit tak zvané babské rady.

10. Kozoroh – tento týden byste konečně měli vidět pozitivní výsledky vaší předchozí práce. Neusněte na vavřínech a pokračujte dál. Můžete být ještě úspěšnější. Rozhodnutí ohledně domácnosti probírejte s partnerem. Někdy má pocit, že ho v důležitých věcech přehlížíte. Věřte vlastnímu organismu a jeho regeneračním schopnostem.

11. Vodnář – pokuste se začít šetřit. Stačí malé částky, pokud to bude pravidelné, uspořený obnos vás za několik měsíců velmi příjemně překvapí. Ve vztahu by to chtělo několik větších změn, jinak může vás začít sužovat nuda, která je z dlouhodobého hlediska pro lásku smrtelná. Hlídejte si hladinu cukru, abyste mohli včas reagovat na různé problémy.

12. Ryby – popřemýšlejte, jestli v zaměstnání neztrácíte příliš mnoho času a energie na činnosti, které vám peníze ani úspěch nezaručí. Atmosféra ve vztahu se změní k lepšímu doslovně z minuty na minutu. Budete okouzleni. Internet a přátelé mohou být zajímavými rádci ohledně zdraví, ale poslední slovo raději nechte odborníkům.