Horoskopy od 27-02-2017 do 05-03-2017

Týdenní horoskop věštírny Měsíční kočka
devátý týden roku 2017

1. Beran – atmosféra v zaměstnání se uklidní a dobré vztahy vás budou motivovat k výrazně lepším pracovním výsledkům než tomu bylo v předchozích týdnech. Když to ve vztahu skřípe, jediným rozumným řešením je upřímný rozhovor bez vzteku a nebo přehnaných emocí. Čaj z cistu šedavého neboli ze skalní růže pomůže vaší imunitě.

2. Býk – stará řešení jsou sice pohodlná, ale chtělo by to postupně nějakou změnu a nový přístup k práci. Z dlouhodobého hlediska se vám jednoznačně vyplatí. Single čeká velmi zajímavý týden. Býky ve vztahu zase podle horoskopu velmi potěší víkend. Trocha otužování by vám neuškodila.

3. Blíženci – v první polovině týdne budete mít menší pocit vyhoření. Ale pak to přejde a zase vás práce bude bavit. Čeká vás nějaký větší výdaj. Romantická večeře při svíčkách je to, co vaší lásce jen prospěje. Blíží se čas pořádné jarní detoxikace, díky které se znovu dostanete do plné kondice.

4. Rak – bylo by rozumné, kdybyste se v zaměstnání méně soustředili na rychlý zisk a přemýšleli spíše nad dlouhodobými aspekty vaší práce. Máte nakročeno k velkému úspěchu. Podle horoskopu někdy v druhé půlce dostanete hodně bláznivý nápad, který vám ale velmi pomůže ve vztahu nebo hledání lásky. Problémy s trávením skvěle vyřeší bylinky.

5. Lev – tento týden vás v zaměstnání něco překvapí. A bude to velmi příjemné překvapení, takže se máte opravdu na co těšit. Kolem lidí narozených ve znamení zvěrokruhu Lev nyní bude kroužit hodně obdivovatelů. Ani drobné zdravotní potíže nemůžeme úplně podcenit.

6. Panna – pracovní povinnosti vykonávejte svědomitě, ale nenechte se zneužívat lenochy, kteří by na vás chtěli přehodit svou práci. Nic byste na tom nezískali. Než budete chtít něco ostrého partnerovi říci, pořádně si to promyslete, tento týden bohužel je podle horoskopu zvýšené riziko hádek. Trošku vám chybí sluníčko a pohyb na čerstvém vzduchu.

7. Váhy – na některé věci, které se kolem vás budou dít, stejně nemáte velký vliv. Tak se zbytečně nestresujte tím, že byste řešili něco, co prostě nemůžete změnit. Teplo domácího krbu vám dodá sílu a spoustu pozitivní energie. Pokud nemáte partnera, navštivte nejbližší příbuzné. Dost špatně se vám bude vstávat a v prvních dnech týdne plné síly získáte až kolem poledního.

8. Štír – vysvětlí se některé věci, které v posledních týdnech vnášely do pracovní atmosféry jistý chaos a pocit nejistoty. V tomto týdnu budete mít trochu hlouběji do kapsy. Hledáte partnera? Tak se přestaňte bát nových věcí a zkušenosti a uvidíte, jak se vše rychle změní. Posilte přírodním způsobem imunitu.

9. Střelec – složitá situace v zaměstnání vás donutí trochu změnit plány. Čekejte, že budete muset být v práci trochu déle a nebo jí věnovat pozornost i doma. Partner pro vás plánuje příjemné překvapení. Pokud jste single, tak podle horoskopu tento týden velkou lásku raději nehledejte. Ale malý flirt může potěšit. Dejte si pozor na bacily.

10. Kozoroh – dostanete nové velmi zajímavé nabídky. Pokud se chcete odrazit k vyšším metám, neměli byste je odmítat. Ve vašem vztahu bude tento týden vládnout chaos. Budete mít trochu problém najít společnou řeč i v těch nejkaždodennějších záležitostech. Vaše vlasy by potřebovaly po zimě trochu zesílit.

11. Vodnář – v zaměstnání nechte věci běžet svým vlastním tempem. Nemá smysl cokoliv urychlovat, nemá smysl řešit záležitosti, které stejně nejsou a nebudou vaší pracovní náplní. Partner pro vás bude tento týden velkou oporou, budete se na něj moci spolehnout i v těch nejsložitějších situacích. Česnek a cibule možná nevoní, ale zdraví vám dodají.

12. Ryby – pokud vás čeká delší služební cesta, můžete z ní vytěžit mnohem více, než jste si na začátku mysleli. Bude to vhodný týden na rozhovory týkající se financí. Bylo by rozumné, kdybyste se na některé záležitosti týkající se lásky podívali s větší objektivitou. Se zdravím to bude v pořádku, možná budete mít jen menší potíže s koncentrací.