Horoskopy od 06-03-2017 do 12-03-2017

Týdenní horoskop věštírny Měsíční kočka
desátý týden roku 2017

1. Beran – peníze nejsou všechno. Nabídky a nápady na změnu hodnoťte hlavně podle toho, co vám dají v rámci profesního rozvoje a získání zkušeností. Ve vztazích může být trochu dusno, přinejmenším do středy bude mít partner dost jízlivou náladu. Se zdravím by to mělo být v pořádku. Tento týden je podle horoskopu vhodný pro náročnější fyzické aktivity.

2. Býk – neplánujte si žádné větší nákupy. Velké výdaje se raději snažte odložit až do příštího týdne. Býci žijící ve vztahu mají velkou šanci prožít vášnivý víkend. I single by měli v pátek odpoledne raději zbystřit. Dávejte si pozor na bacilonosiče.

3. Blíženci – v zaměstnání se bude hodně drbat a pomlouvat. Možná i vy budete cílem. Ale nemá smysl se tím nějak víc vzrušovat. Pro důležité rozhovory o budoucnosti vztahu bude nejlepší středa nebo čtvrtek večer. V těchto dnech se také podaří nejlépe urovnat spory. Vaše tělo možná postrádá trochu hořčíku.

4. Rak – možná se objeví nějaká příjemná finanční injekce. V takovém případě si část obnosu odložte na horší dny. Vždy je rozumné mít nějakou rezervu. Zamilovaným láska ukáže svou  další krásnou tvář. Single mohou v hodně netradičních situacích potkat někoho zajímavého. Hlídejte si tlak.

5. Lev – hledáte nové zaměstnání? Tento týden přeje podle horoskopu všem činorodým lidem, kteří jsou schopni vyvinout hodně aktivity. Večerní party nebo firemní večeře mohou být skvělou příležitostí k seznámení se s někým zajímavým.  Potřebujete trochu více spánku a odpočinku.

6. Panna – v práci si dejte pozor na zbytečnou impulzivitu. Podle horoskopu je lepší tentokrát některé drobnosti nechat být, ať si s nimi dělají starosti jiní. Sny o velké lásce se mohou postupně přeměnit na realitu. Vaše psychická forma na tom bude trochu lépe než fyzická. Při větší námaze rychle budete ztrácet síly.

7. Váhy – podle horoskopu se v tomto týdnu mohou objevit nějaké větší výdaje spojené s domácností. Raději se snažte šetřit, ať vás to pak nepřekvapí. Buďte partnerovi oporou, bude vás v následujících dnech hodně potřebovat. Neměl by se už blížit čas preventivní prohlídky?

8. Štír – finanční situace bude v následujících pěti pracovních dnech trochu nejistá, ale vše byste měli s trochou opatrnosti zvládnout. V práci se raději vyhýbejte sporům, ještě by vás označili za iniciátora hádek. Hádání se také raději vyhněte i doma, protože by vám zbytečně pokazilo velmi krásný týden. Pijte bylinkové čaje.

9. Střelec – v práci vás čekají nové úkoly, které sice možná budou trochu náročnější, ale postupem času díky nim získáte opravdu hodně. Ve vztazích očekávejte trochu chladu. Ale s menší snahou se vám podaří tu chladivou atmosféru příjemně rozehřát. Nepřetěžujte příliš svou trávicí soustavu.

10. Kozoroh – v zaměstnání by vás podle horoskopu měl někdo pochválit a nebo nějakým jiným a velmi příjemným způsobem pozitivně ohodnotit práci, jakou jste odváděli v posledních týdnech. Lásku máte v následujícím týdnu jen ve svých rukách. Omezte cukry a snažte se vyhýbat různým zdravotním neřestem.

11. Vodnář – klasická řešení jsou nejlepší. Nemá smysl improvizovat v situaci, kdy existují již ustálené postupy, které ověřila praxe i čas. Život single má své kouzlo, ale tento týden vám jednoznačně dokáže, že být s chápavým partnerem je to nejlepší v životě. Snažte se chodit na pravidelné procházky ještě za světla.

12. Ryby – v zaměstnání bude většina lidí nabitá hodně pozitivní energií. V takovém kolektivu se pracuje opravdu dobře. Máte šanci dokázat něco opravdu velikého. V dlouhodobých vztazích dojde k jistému oživení. Čerstvě zamilované i single mohou prožít hodně vášnivý čtvrtek a pátek. S příchodem jara vás také může trochu potrápit klasická jarní únava.