Horoskopy od 13-03-2017 do 19-03-2017

Týdenní horoskop věštírny Měsíční kočka
jedenáctý týden roku 2017

1. Beran – možná to na začátku týdne bude vypadat s vašimi financemi trochu bledě, ale nedělejte si starosti, do středy až čtvrtka se vše k vaší spokojenosti vyřeší. Na lidi v dlouhodobém vztahu číhá nějaké pokušení. Nemá smysl mu podléhat. Single si naopak mohou užít menší a nezávazný flirt. Se zdravím to bude dobré.

2. Býk – v zaměstnání se podle horoskopu rozhodně  vyhýbejte hádkám. Lidé nepochopí vaše dobré úmysly a budou vás obviňovat za vytváření dusné atmosféry. Nestojí vám to za to. Láska je krásná věc, tento týden budete mít možnost se o tom přesvědčit. Mohou se objevit menší potíže s migrénou nebo alergiemi – zvláště o víkendu.

3. Blíženci – v práci se vám tento týden bude líbit. Vaše povinnosti budou buď zajímavé a nebo postupně uvidíte, že vám pomáhají se profesně rozvíjet. Partner může být v pondělí a úterý trochu nabručený, ale nemusíte mít obavy. Přejde ho to a vynahradí vám to dvojnásob. Menší jarní očista organismu vám  určitě neublíží.

4. Rak – vyhýbejte se jakýmkoliv dlouhodobým závazkům. I v práci se snažte zaměřit na činnosti, které lze rychle ukončit a kde se dá snadno vyhodnotit výsledek. Kolem vás se bude točit někdo hodně atraktivní. Naslouchejte svému srdci. Pokud začne bušit rychleji, možná mu dejte šanci. Dejte si pozor na páteř, nemá smysl ji přetěžovat.

5. Lev – v tomto týdnu se podle horoskopu mohou objevit nějaké peníze na víc nebo nečekané úspory, o kterých jste dosud nevěděli. Pátek bude pracovně nejnáročnější. Ve vztazích to bude pro lidi narozené ve znamení zvěrokruhu Lev tento týden trochu složité. Objeví se více sporů než obvykle. Pečujte o ruce, hlídejte, aby se vám příliš nevysušila pokožka.

6. Panna – nesnažte si některé věci ulehčovat na úkor kvality. Tento týden se to rozhodně nevyplatí a mohlo by to pro vás mít dost špatné následky. Zamilovaným štěstí přeje, v tomto týdnu vás čekají velmi příjemné zážitky s vaší největší láskou. Single si mohou o víkendu vyhodit z takzvaného kopýtka. I drobné symptomy mohou znamenat závažnější zdravotní problém. Raději nic nepodceňujte.

7. Váhy – tento týden by měl být jeden z úspěšnějších za poslední dobu. Stojí za to dělat i trochu více než musíte, protože odměna pak také bude nadprůměrná. Ve vztahu je někdy nutné držet emoce pod kontrolou. Podle horoskopu nyní nastává právě taková situace. Mohou se objevit menší potíže s rýmou či kašlem.

8. Štír – raději trochu více šetřete. Menší finanční rezerva se vám určitě hodí a pokud ji nevyužijete na náhlé výdaje, můžete si pak díky ní vychutnat krásný víkend. Ve vztahu bude spousta něhy a také nějaké hezké překvapení před začátkem víkendu. Pokud hledáte partnera, raději přestaňte postupovat podle ustálených stereotypů. Ke konci týdne budete mít menší problémy se stresem.

9. Střelec – v zaměstnání bude potřeba každá hlava a každá ruka. Máte šanci ukázat, co vše se ve vás skrývá. Nové výzvy budou z dlouhodobého hlediska velmi pozitivní. Při hádkách s partnerem raději v tomto týdnu trochu ustupte. Díky tomu získáte další body pro mnohem závažnější záležitosti. Nepřetěžujte svůj zrak.

10. Kozoroh – podle horoskopu bude z finančního i pracovního hlediska tento týden konečně velmi úspěšný. Ve vztazích to bude klapat a těch pár menších přeháněk vyřešíte s úsměvem. Pracovní večírky mohou být zajímavou příležitostí se s někým seznámit. Odlehčete jídelníček a snažte se šetřit játra.

11. Vodnář – nastává vhodný týden pro plánování nějakých větších kroků. Ať už jde o vaši budoucnost v zaměstnání a nebo o zajímavé finanční investice. V lásce nemá smysl řešit minulost. Udělejte za ní konečně tlustou čáru. Dávejte si pozor na silnici, křižovatky a přechody vyžadují zvýšenou pozornost.

12. Ryby – v pondělí si udělejte pracovní i finanční plán a snažte se ho pokud možno co nejpřesněji dodržet. Ve vztahu je nejdůležitější otevřenost. Nedělejte žádné kroky o nichž byste nepoinformovali partnera. A od něj vyžadujte to samé. Bolest nepodceňujte ani ji neřešte samoléčbou. Lékař vám poradí nejlépe.