Horoskopy od 20-03-2017 do 26-03-2017

Týdenní horoskop věštírny Měsíční kočka
dvanáctý týden roku 2017

1. Beran – v zaměstnání očekávejte nějakou pochvalu nebo jiným způsobem pozitivně oceněný váš výkon z předchozích týdnů. V láce nastává čas, kdybyste si měli některé věci pořádně promyslet a určit, co bude dál. Máte nějaké nezdravé návyky? Podle horoskopu je ve vás nyní spousta síly, díky které se jich můžete postupně zbavit.

2. Býk – tento týden máte možnost v práci ukázat, že dokážete mnohem více, než od vás požadují a že si zasloužíte lepší pozici. Stačí jen vykasat rukávy a nebát se občas použít i ostřejší lokty. Ve vztazích se dlouhodobé dokazování převahy příliš nevyplácí. Hlídejte si tlak a cholesterol.

3. Blíženci – v zaměstnání vše poběží vlastním tempem. Nemá smysl nic uspěchávat. Do středy raději moc neutrácejte, vaše kapsa není bezedná. Partner by vás měl kolem poloviny týdne něčím příjemným překvapit. Pro single je to čas si někam vyrazit mezi lidi. Vaše tělo může potřebovat větší dávku přírodních vitamínů.

4. Rak – lepší podmínky je třeba si vybojovat. Pokud si o ně neřeknete, samy od sebe se jen tak neobjeví. Pozor na konflikty v práci. Nemá smysl se hádat o hlouposti. Ve vztazích zažijete příjemně klidný týden, pokud jste single, před víkendem rostou vaše akcie. Dávejte si pozor na různé záněty.

5. Lev –  v zaměstnání to bude podle horoskopu hodně šumět. Začnou se vytvářet nová spojenectví a vymýšlet nové bitvy. Nemusíte je bojovat, raději stůjte stranou. Tento týden je skvělý pro řešení všech déletrvajících konfliktů, které narušovaly vaše fungování ve vztahu. Změny počasí mohou vyvolávat menší potíže s migrénou.

6. Panna – příliš mnoho povinností škodí. Váš volný čas má také nějakou cenu, tento týden raději dělejte jen to, co musíte. O cizí povinnosti ať se starají jiní. I ve vztahu někdy člověk potřebuje trochu času jen pro sebe. Nevynechali jste nějakou pravidelnou návštěvu u lékaře?

7. Váhy – pokud budete mít příležitost zvýšit svou kvalifikaci, nebojte se ji využít. Nemá smysl stát na jednom místě. Je čas se posunout trochu dál. Ve vztahu se objeví žár podobný tomu, jaký jste prožívali s partnerem na počátku. Mohou se objevit menší potíže spojené s horními cestami dýchacími.

8. Štír – toužíte po tom, aby se ve vaší práci začaly věci měnit i ve váš prospěch? Dokažte, že na to máte, buďte více iniciativní a pak už vše půjde samo. Podle horoskopu je tento týden naprosto dokonalý pro čerstvě zamilované, kteří mají ještě mnoho objevování před sebou. Ve vztazích, které trvají již několik let, to bude tentokrát trochu nudné. Zdraví by vás mělo potěšit.

9. Střelec – pro lidi narozené ve znamení zvěrokruhu Střelec přichází týden, kdy by se měli více věnovat úředním a finančním záležitostem. Nemá smysl něco důležitého zaspat. Vztah oživí společný výlet nebo i víkendová výprava na místa, která máte rádi. Dávejte si pozor na sladkosti, lepší je se jim úplně vyhnout.

10. Kozoroh – jestli chcete ve své práci něco změnit, tak byste pro to také měli něco začít dělat. Nemusíte mít obavy, leckdy stačí jen udělat ten první krok a pak už to jde samo. Ve vztazích se mohou objevit hádky kvůli záležitostem z minulosti. Možná je dobré už vše konečně vysvětlit. Možné potíže se soustředěním má na vině jarní únava. To přejde.

11. Vodnář – podle horoskopu to bude tento týden v práci dost psychicky náročné. Navíc pokud počítáte s nějakou prémií a nebo zvýšením příjmu, tak raději svá očekávání ještě o pár dní odložte. Bylo by rozumné projevit více zájmu o partnerovy starosti. Může mít pocit, že mu nenasloucháte. Pravidelná prohlídka u lékaře by měla dopadnout lépe než čekáte.

12. Ryby – v zaměstnání trvejte na tom, že předem domluvené podmínky a povinnosti platí. Nenechte si jednostranně vnutit změny, se kterými nesouhlasíte. Ve vztazích to bude týden, kdy jeden den si užijete ticho a klid a druhý zase spoustu emocí a vášní. Jste single? Udělejte první krok a pozvěte na kávu či skleničku toho, na koho nejvíce myslíte. Týden bude vhodný i pro náročnější fyzické aktivity.